domondo.pl Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Moskitiera-drzwi na zawiasach - premium. Na plus: * profile wyglądają solidnie * ładne malowanie * składanie samego skrzydła drzwiowego Neutralne: * Instrukcja - jest OK, ale pewne elemen... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Szybka dostawa i bez problemu. Kontakt ze sprzedającym- bez zarzutu. Towar jeszcze nie rozpakowany- ocena przy składaniu i montażu (moskitiera rolowana 125x220 brązowa).

Classificada 5 em 5 estrelas

To fajny pomysł, że można zamówić próbki bezpłatnie. Przyszły szybko wraz z informacją o możliwości kontaktu i ewentualnej pomocy. Dziękuję za miły kontakt. Teraz łatwiej mi będzie podjąć decyzję o... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de cortinas
  2. Decoração e Design de Interiores
  3. Fornecedor e fabricante de cortinas
  4. Loja de persianas

Escrito pela empresa

Domondo.pl to sklep internetowy specjalizujący się w dekoracyjnych osłonach okiennych, balkonowych i zewnętrznych, a także w akcesoriach montażowych. Oferujemy szeroki wybór produktów na wymiar: rolety (także zaciemniające, dzień noc, elektryczne, screen), plisy, rolety rzymskie, bambusowe, dachowe, żaluzje drewniane i aluminiowe, a także markizy, moskitiery i rolety zewnętrzne. W Domondo wszystko zaczyna się od designu – kontrola światła, prywatność, efektywność energetyczna i wygoda użytkowania łączą się, by każdemu wnętrzu dodać stylu, a dom uczynić bardziej komfortowym. Nasz zespół z dbałością dobiera kolory, tkaniny i wzory zgodne z aktualnymi trendami, by jak najlepiej odpowiadały Twoim oczekiwaniom estetycznym. Produkty Domondo to jakość, która Cię nie zawiedzie – są solidne, estetyczne i dopracowane w każdym detalu. Dzięki możliwości zamówienia na wymiar idealnie pasują nawet do okien o nietypowych rozmiarach. Domondo jest częścią Schoenberger Germany Enterprises GmbH & Co. KG – niemieckiej, rodzinnej firmy z tradycjami sięgającymi 1878 roku, która łączy doświadczenie, innowacyjność i precyzję w produkcji osłon przeciwsłonecznych do wnętrz i na zewnątrz.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

49 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 4 em 5 estrelas

Na razie porównuję jeden rodzaj żaluzji…

Na razie porównuję jeden rodzaj żaluzji z kupowanymi dotychczas od innych producentów - na pewno na plus możliwość wyboru koloru żaluzji aluminiowych, wykonanie samej żaluzji - podobnej jakości jak konkurencja, cena również zbliżona. Termin wykonania - krótszy. Jakość i dopasowanie samych elementów montażowych - niestety gorszy :-(

2 de abril de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

Składowe ceny za rolety bambusowe

Zapłaciłam za produkty ( rolety bambusowe ) i otrzymałam produkt z akcesoriami do montażu inwazyjnego, natomiast nie było akcesoriów do montażu nieinwazyjnego, czym chwali się firma. ' Cena jednostkowa z akcesoriami ' tak zapłaciłam , nigdzie podczas procesu zamówienia nie było pytania czy potrzebuję akcesoriów do montażu nieinwazyjnego. Powinna być na stronie przynajmniej info ' cana jednostkowa z akcesoriami do montażu inwazyjnego' , wówczas zamówiłabym oddzielnie zaciski Easyfit.
Po zwrocie do tej pory nie otrzymałam jeszcze pieniędzy.
Na plus, szybka dostawa i ładnie zapakowane produkty.

25 de março de 2026

Resposta da domondo.pl

Drogi kliencie, dziękujemy za opinię. Przykro nam, że produkt nie spełnił oczekiwań. Wszystkie informacje o zakresie akcesoriów są dostępne na stronie przed zakupem. Przysługiwało w tym przypadku prawo do odstąpienia od umowy, a zwrot należności realizujemy zgodnie z terminem wskazanym w regulaminie. W razie pytań zachęcamy do kontaktu z obsługą klienta. Pozdrawiamy, zespół Domondo.

Przesyłka dotarła szybko

Przesyłka dotarła szybko
Bardzo atrakcyjna cena w porównaniu do ofert innych firm
Moduł zamontowany w rolecie zewnętrznej
Wszystko działa poprawnie i najważniejsze że klient zadowolony

28 de março de 2026
Classificada 3 em 5 estrelas

Zamawiałem kolejny raz rolety

Zamawiałem kolejny raz rolety i zawsze było o.k. Nie wiem co tym razem nie zadziałało ale przesyłka była przygotowana do nadania przez 5 dni!
Żeby kurier odbierał przygotowaną przesyłkę przez 5 dni to chyba lekka przesada. To tyle mam do przekazania, szkoda że tak to wyglądało.

10 de março de 2026

Resposta da domondo.pl

Drogi kliencie, dziękujemy za podzielenie się opinią. Przykro nam, że tym razem odbiór przesyłki trwał dłużej niż zwykle i rozumiemy Pana rozczarowanie. Zależy nam na sprawnej realizacji każdego zamówienia. W razie pytań nasz dział obsługi chętnie pomoże. Pozdrawiamy, zespół Domondo.

Classificada 3 em 5 estrelas

Zamówienie ok

Zamówienie ok , jednak brakujące elementy rzutuja na ocenę 3 gwiazdek

15 de janeiro de 2026

Resposta da domondo.pl

Drogi kliencie, dziękujemy za wystawioną opinię. Jeżeli zamówienie zostało zrealizowane niezgodnie z zamówieniem, koniecznie skontaktuj się z naszym działem obsługi klienta, który chętnie pomoże w zaistniałej sytuacji.
Pozdrawiamy,
Zespół Domondo

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais