Super rideudstyrs butik der også har sær-udstyr til islandse heste, lækre produkter og super god (og tålmodig!) service - måtte prøve mange forskellige ridebukser inden jeg fandt de helt rigtige!) - h... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Verdens bedste kundeservice hver gang jeg har handlet hos Draumur. Altid hjælpsom rådgivning, gode priser, stort varesortiment, Mv. Somme tider har man mulighed for at låne udstyr med og afprøve ind... Ver mais
Super kundeservice. Flot butik med stort udvalg og sød, opmærksom og professionel betjening, også i en tid med Covid-19 forholdsregler. God kvalitet af varene og prisen OK. Vi oplevede ingen købetvan... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Webshop og butik med islandsk rideudstyr og fritidsbeklædning
Informações de contacto
helsingørsvej 62, 3480, Fredensborg, Dinamarca
- bodil@draumur.dk
- draumur.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Super kundeservice
God kvalitet af varene og prisen OK. Vi oplevede ingen købetvang, men venlig og hjælpsom betjening. Vi kommer helt sikkert igen, næste gang vi skal se på rideudstyr.
De varmeste anbefalinger herfra
Somme tider har man mulighed for at låne udstyr med og afprøve inden man køber, hvilket har sparet mig for flere dyre fejlkøb og i stedet har jeg fra start af kunnet nøjes med prisen til det rigtige udstyr til min hest. En stor tak for hjælpen og de varmeste anbefalinger herfra. 😊👍🌟🌟🌟🌟🌟
Virkelig dejlig oplevelse, god service :)
Jeg havde en super god oplevelse, ved at handle med Bodil. Jeg bestilte en Hrimnir trense, og en gjord :). Bodil kontakter mig da Trensen har ventil og spørger om det er okay hun sender den i en størrelse hvor den er en halv centimeter større. Dejlig service, hun tilbød at betale returbeløbet, hvis den ikke passede. Pakken ankom dagen efter hun havde sendt den afsted --> virkelig hurtig levering og dejlig rar dame.
Reklamation
Havde en reklamation på nogle stigremme, som blev ombyttet uden besvær eller omkostninger.
God service.
Ok oplevelse men foretrækker andre…
Ok oplevelse men foretrækker andre webshops med samme sortiment. Har handlet her flere gange og haft problemer med lang leveringstid. Bestiller varer på online shop, som ikke er på lager og må derfor vente længe på levering. Uden at dette oplyses før gennemførsel af indkøbskurven. Dette er sket nogle gange ikke kun en gang. Produkter der sælges er god kvalitet og svarer for det meste til beskrivelsen. Har kun en gang fået det forkerte leveret.
Bodil er altid så sød og hjælpsom og…
Bodil er altid så sød og hjælpsom og det er en fornøjelse at komme og handle hos Draumur
Har et meget bredt udvalg af udstyr til…
Har et meget bredt udvalg af udstyr til både den islandske hest og rytter! God sagkyndig rådgivning uden købetvang - kan varmt anbefales! Og den fysiske forretning i Fredensborg er et must :-)
Virkelig god service👌🏻
Virkelig god service👌🏻 Fik lov at låne 2 sadler med hjem og prøve på hesten, inden jeg købte min bomløse saddel 😊 virkelig sødt personale og hvis man er hestepige/ mand er deres butik virkelig lækker med alt godt til hest og rytter👍🏻
Draumur har alt hvad man kan drømme om…
Draumur har alt hvad man kan drømme om til Islandske heste. Har handlet her i mange år og altid fået super service. Butikken er både imponerende og hyggelig. Kæmpe varesortiment af bedste kvalitetsmærker, alt fra inderst til yderst - og fra mule til hale. 😀
Top shop! 🇦🇽🐴
Man skal lede længe efter bedre service…
Man skal lede længe efter bedre service og vejledning. Hos Draumur kender de produkterne, kan aflæse kundebehov og yder en ekstraordinær service. Min varmeste anbefaling af både butik og webshop!
Er meget glad for at der forhandles 66…
Er meget glad for at der forhandles 66 north✌️
Virkelig dårlig service.
Virkelig dårlig service.. og det tag lang til og få pakken. Og ventede i 10 måneder før jeg fik regningen!!
Fantastisk service 👍
Fantastisk kundeservice
Super butik med stort udvalg. Altid venlig og kompetent betjening. Virkelig god kundeservice; jeg havde købt en gjord der gik i stykker og selvom producenten sagde det var pga forkert brug, byttede de den til en ny. Dette havde de ikke behøvet, men gjorde det alligevel uden at blinke.
Stedet for ejere af Islandske heste …
Stedet for ejere af Islandske heste ingen fordomme her :-)
God personlig og kvik service
Jeg bestilte nogle varer meget tæt på jul, og var lidt bekymret for om de nu ville nå frem. Men alt var i skønneste orden. Tidligere har jeg købt i butikken og der får jeg også altid super service.
Tak for det!
Køb af dækken og trænse.
Jeg har oplevet en kompetent og hurtig ekspedition hos Dragmur, der blev taget hånd om min bestilling på god og betryggende vis.
Bodil er meget imødekommende og løsningsorienteret på en meget behagelig måde, der gør at man føler sig godt tilpas og tilfreds med sit køb.
Dårlig service og kedelig attitude hos ejer.
Jeg bestilte et tredelt bid og en knage. Jeg får en SMS, hvor hun skriver at de ikke har biddet og ikke kan få det inden jul, men at de har et todelt. Om jeg stadig vil have transportkrogen. Og at jeg gerne måtte svare.
Jeg svarer at jeg desværre skal bruge er tredelt, og spørger ind til tykkelsen på et andet tredelt bid, som de har på hjemmesiden.
Jeg får intet svar, og finder derefter et bid et andet sted. Næste morgen skriver jeg så en SMS hvori jeg skriver at jeg ikke vil have bestillingen. Senere samme aften får jeg besked på e-mail om at min ordre er ændret og sendt. Men der står ikke hvad den indeholder.
Jeg skriver så tilbage på mail til Bodil, at jeg afbestilte ordren og sendte hende et skærmprint af mine sms'er til hendes første SMS. Og fortalte at det ikke var god service alligevel at sende ting afsted, når hun ikke havde reageret på min besked.
Får så en mail tilbage, hvor hun skriver at jeg jo også havde bestilt en knage, og den ville hun da hive ud af bilen, hvis jeg ikke ville have den.
Ser først mailen senere, og siger at jeg ikke vil have noget af det, da biddet var det vigtigste.
Derefter svarer hun at hun havde skrevet to gange, og at hun ingen afbestilling havde set.
Hun ignorerer fuldstændig, hvad det er jeg skriver.
Nu står jeg med noget, som jeg har bestilt et andet sted sammen med det bid, jeg ville have. Og har betalt fragt to steder.
Super dårlig service skal man lede længe efter!!
Lad være med at bestil noget her, hun skal vidst på noget service-kursus først. Hvilket jeg nu kan se mangler tydeligt hos andre kunder også.
Super..!!!
Super god service, rådgivning og meget bredt udvalg af vare. Finder altid det jeg har brug for. Hvis jeg ikke kan finde det, bliver det bestilt, og jeg får mine vare hurtigt også ved speciel bestillinger. Kun anbefalinger herfra.!!
Super oplevelse.
Draumur har virkelig været til stor hjælp, de har gjort alt hvad de kunne, for at betjene mig på bedst mulige måde.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.