God service !
Ringede og spurgte om råd til et bid. Kyndig vejledning - bidet passede og fik det dagen efter jeg havde bestilt 👏
Specialbutik for udstyr til islandske heste
Sem histórico de convites para avaliação
God service !
Har bestilt plejeprodukter, men efter 10 dage var der INTET sket. HVIS varerne var udsolgt, ville jeg gerne have vidst det, men nul kommunikation. Her vil jeg ikke handle mere
Jeg havde en meget kedelig oplevelse, da jeg købte en sadel af dem. Sadlen var med udskiftelig kopjern og de oplyste mig at de ville sætte x-wide kopjern i, som var det de målte min islænder til da jeg havde besøg af dem. Herefter kommer et forløb på ca. 2 mdr. hvor sadlen bliver ved med at glide frem, og jeg køber (på deres anbefaling) diverse underlag, gel og gjorde, men intet hjælper...
Jeg finder, til min store overraskelse, ud af at de har sat et smalt kopjern i sadlen, og efter kontakt med dem oplyser de mig nu at, nej de ikke har sat et x-wide kopjern i, men udvidet det smalle i stedet (her bortfalder garantien på sadlen). Jeg sammenligner kopfjernet med et bredt kopjern, og det er tydeligt smallere, så her kan man også stille spørgsmål ved om de overhovedet har gjort noget. Problemet med at sadlen glider frem, skyldes altså at kopfjernet er for smalt.
Magen til dårlig service skal man lede længe efter. Deres forretningsgang er usmagelig, og det handler mere om at indkassere penge end om at sælge en sadel som passer hesten. Heldigvis opdagede jeg det i tide og inden min hest fik ondt.
Jeg kan på ingen måde anbefale dem!
Bestilte en heldragt hvor jeg forinden havde fået fin vejledning og var skrevet op. Blev kontaktet af butikken halvanden måned senere, da varen nu var på lager - om jeg fortsat var interesseret.
Ja tak - bestilte og den kom dagen efter. Desværre var heldragten for stod og via rigtig fin vejledning fik jeg bestilt en ny som blev afsendt samme dag. Vi aftalte at jeg kunne sende dragt 1 retur når dragt 2 kom hvilket jeg naturligvis gjorde.
Rigtig fin heldragt i super kvalitet og generelt en rigtig god oplevelse med Hyldahl Rideudstyr :-)
Ok hjemmeside med den nødvendige funktionalitet.
Kundeservice er helt i top. Havde en del spørgsmål inden jeg købte og de blev besvaret hurtigt og præcist.
Efterfølgende skulle jeg have byttet til en anden størrelse og også her var service helt i top. De sendte ny vare med det samme og jeg kunne så blot returnere den oprindelige.
Alt i alt ganske fremragende oplevelse.
og varerne bliver altid leveret hurtigt
nemt at bytte hvis størrelsen ikke er helt korrekt
Har kun positive ting at sige. Købte et par tøjler og 2 dage efter lå de i min postkasse. Kanon service og billig fragt.
Bestemt et sted jeg vil handle en anden gang..
Havde Hyldahl hjemme til sadelprøvning. Ikke den mest grundige vejledning, men vi var også mange ryttere i gang samtidig.
Købte en meget dyr sadel på deres anbefaling.
Red med sadlen i en kort periode, før jeg henvendte mig med problemer. De ville komme.......kom ikke, men sendte et kopjern, så jeg selv kunne skifte. Problemet forsvandt ikke, og endelig kom Hyldahl og kiggede på sadel og hest igen. Kvinden i firmaet konstaterede, at sadlen aldrig ville komme til at ligge godt ( obs!! De havde v sadel prøvning solgt denne sadel til specifikt denne hest)
De ville da gerne finde en anden, og så kunne jeg mod betaling af et beløb få en anden sadel, som de mente var bedre. Denne ville de sende, så jeg kunne have den på prøve, for de havde den ikke med, den var hjemme på lageret. Den kom ikke lige som lovet, men kom dog. Jeg prøvede denne, men dyrlægen frarådede den. Da jeg ville sende den tilbage, var der store problemer, for det viste sig, at de ikke havde haft den derhjemme, men havde bestilt den hjem fra fabrikken i Polen, og når de gjorde det, så kunne man ikke returnere den. Jeg havde IKKE aftalt noget om, at jeg bandt mig til en polsk sadel!!! Jeg insisterede på, at de skulle tage den tilbage, og det gjorde de så efter en meget ubehagelig telefonsamtale med manden. En samtale som kvinden godt nok undskyldte for næste gang, jeg talte med hende. Han havde været træt....!?
Hyldahl ville så ved lejlighed sælge den første sadel videre, og så kunne jeg, fordi de var flinke , eget udsagn, få brugtprisen når den blev solgt.
Da den var solgt, og jeg havde fået en del af mine penge, fik jeg med advokats hjælp det resterende og dermed det fulde beløb ud af dem.
Det var et langt og træls forløb, hvor jeg oplevede kun at kunne komme i kontakt, når de troede der var noget i det for dem, og hvor jeg især oplevede manden være meget ubehagelig.
Køber INTET her længere!!
Hyldahl er sikkert et skønt firma at bestille fra, hvis de har varen på lager... men det havde de ikke, og ØV hvor blev det til en tarvelig oplevelse!
Varen bliver bestilt d. 9. maj og betalt samme dag via bankoverførsel, da firmaet ikke tager imod Visa Dankort.
Den 15. maj er der stadig intet sket, jeg har kun modtaget en ordbekræftelse, derfor skriver jeg til selskabet om min varer er på vej... Dagen efter får jeg svar om, at varen er midlertidigt udsolgt og forventes på lager i løbet af en uges tid... Okay fair nok! (Ville da gerne have vidst at varen var udsolgt dog :/)
Den 23. maj kontakter jeg firmaet igen, nu er der jo gået en uges tid... 3 dage senere rejser jeg en uge på ferie og da jeg kommer hjem først i Juli har jeg stadigvæk ikke hørt noget fra dem.. Så den 3. Juli skriver jeg til dem igen for at høre hvorhenne i verden mine ridestøvler, som jeg har betalt, er... Dagen efter får jeg så svar fra firmaet, de undskylder og lang historie kort, havde fabrikken sendt de forkerte støvler, som så var blevet returneret og et nyt par var på vej hjem til dem, der var kun tale om et par dage!
Den 12. Juni modtager jeg så en mail om, at jeg skal betale min bestilling... Nu syns jeg egentlig ikke det er særlig sjovt længere at vente på min bestilling når de har haft mine penge i mere end 1 måned, så jeg ringer til firmaet og siger, at jeg har altså betalt, jeg får forklaret at det er en autofunktion i deres hjemmeside og den skal jeg se bort fra og de har pakket min varer... Så i dag, den 13. maj - 35 DAGE! senere har jeg min varer!
Okay fair nok, vi er alle mennesker og der kan ske fejl, det er okay!
Men syns ikke, at det er okay, at man selv skal kontakte firmaet samtlige gange for at høre om ens varer er på vej!
Hurtig levering (2 dage efter bestilling) og rimelig fragtpris. Og så var varen oven i købet billigere end andre steder. Det er første gang, jeg handler der, og jeg handler der gerne igen :-)
Har gennem årene handlet en del med Hyldahl - både on-line og i den fysiske butik. Altid god rådgivning, super service og hurtig levering.
Mine bedste anbefalinger.
Har efterhånden handlet mange mange gange over Hyldahl, og er altid tilfreds. Varerne kommer altid 1-2 dage efter bestilling, og der er god service når man ringer derover for at spørge til tingene :).
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.