DreamBalloon.dk Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk oplevelse, flot overblik, dygtig pilot, havde god plads i kurven.Helt suveræn landing. Måske man skulle overveje kun 3personer i hvert rum , der kan ikke stå 4 ved yderkanten

Classificada 5 em 5 estrelas

Magisk tur, hvor vi gled langsomt og stille hen over et landskab, vi kender så godt. Eminent dygtig pilot, som lige dyppede kurven i Gudenåen (næsten), til stor fryd for alle. Meget imponerende altsam... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Det var simpelthen en helt fantastisk oplevelse at være ude og flyve i luftballon. Særligt kaptajn og hjælpere var perfekte! God forklaring, meget jordnære og man følte sig virkelig i gode hænder.... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

For mig var det mit største ønske til min 75 års fødselsdag som jeg fik opfyldt at min dejlige familie. Turen levede fuldt ud til mine forventninger. Jeg var sammen med nogle søde mennesker og en rig... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Agência de passeios de balão

Escrito pela empresa

Få en oplevelse for livet: DreamBalloon tilbyder ballonflyvning i hele landet. Trygt og roligt over det smukke, danske landskab. Læs mere om ballonflyvning og booking på DreamBalloon.dk

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 60% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Todas as opiniões

155 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Magisk tur

Magisk tur, hvor vi gled langsomt og stille hen over et landskab, vi kender så godt. Eminent dygtig pilot, som lige dyppede kurven i Gudenåen (næsten), til stor fryd for alle. Meget imponerende altsammen.

28 de setembro de 2026

Fantastisk oplevelse

28 de setembro de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

Nu har jeg ventet i 2 1/2 år på…

Nu har jeg ventet i 2 1/2 år på flyvning. Det bliver aflyst gang på gang på grund af sikkerhed, hvilket jo er respektfuld. Jeg forstår ikke at man ikke kan få refunderet sine penge når det efter 2 1/2 år ikke er lykkes endnu. Det var en gave til min datter på hendes 40 års fødselsdag, men nu bliver hun 43, så jeg er skuffet over, at man så ikke kan få mulighed for at finde en anden event. Jeg anbefaler ikke denne form for event, da det kan trække ud i flere år, og måske tillader helbredet det ikke, hvis der endelig skulle komme en vindstille dag.

30 de setembro de 2026

Amazing Experience

If one is lucky and weather permits it is an amazing experience with a profesional team.
Everything was perfect. Thank you.

24 de setembro de 2026

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse.
Meget kompetente og erfarne personer. Luftskipper var sjov og behagelig på samme tid. Vi var helt rolige sammen med ham og hans team.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk personale. Uforglemmlig oplevelse.

Udover den uforglemmelige oplevelse at rejse i luftballon, så var personalet meget professionelt og sympatisk. Vi følte os så trygge og taget af hele vejen igennem.

John er en rigtig god ballonfører med masser af humor, som også forklarede det tekniske og vejrmæssige undervejs. Jeg var ikke et sekund i tvivl om, at han havde styr på det.

Også resten af personalet gik meget længere end hvad vi havde forventet af dem - bl.a. tog de sig godt af oldemor, vi havde med, og havde hende endda på skødet til landing, så hun ikke behøvede at stå i "landingposition". Det var så flot og omsorgsfuldt.
Det er blot en af mange ting, de gjorde, for at give os en god oplevelse.

Derudover vil jeg rose virksomheden for den gode mængde information vi fik både før, under og efter ballonturen.

Kan på alle måder kun anbefale DreamBalloon!

Fantastiske mennesker!

Fantastiske mennesker!
Som gav sig god tid til at forklare om tingene.
Sjovt/spændende at være med til at gøre en varmeluftballon klar til flyning 👍

Det er en vild oplevelse, noget jeg helt sikkert gøre igen

Det var magisk

Det var magisk.
Selv har jeg ekstrem højdeskræk, så jeg var lidt bekymret for hvordan det skulle gå. Men det var simpelthen så fantastisk en oplevelse. Var ikke Bang en eneste gang, og kunne virkelig nyde den fantastiske udsigt

Helt fantastisk!

Ville ønske jeg kunne give mere end 5 stjerner.
Jeg anbefaler alle at prøve dette, det vil man aldrig komme til at fortryde.

Classificada 5 em 5 estrelas

En drøm gik i opfyldelse!

Turen var helt igennem en god og fantastisk oplevelse. Jeg har det meste af mit liv haft en drøm om en ballontur, og da jeg nylig fyldte 80 år gik drømmen i opfyldelse, takket være mine børn, svigerbørn og børnebørn! Hurra og tak for dem og Dreamballoon! (Skulle jeg komme med et lille pip ville det for en ældre dame som mig have været fedt med en lille trappe til hjælp ved af- og påstigning), men flinke medpassagerer var en god hjælp.

10 de setembro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Udløbet gavekort

Tur udskudt flere gange pga. fejl ved overfyldt ballon og vejrforhold - Herefter udløb vores billetter og kunne ikke bruges.

15 de setembro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Det var en skøn september aften

Det var en skøn september aften, en fantastisk oplevelse i luftballon, et meget opmærksomt og omsorgsfuldt crew, som sørgede for at vi alle fik den bedste oplevelse. Tak for tålmodigheden Dreamballoon, det er den bedste fødselsdagsgave jeg kunne få.

10 de setembro de 2026

Godt organiseret

Godt organiseret, perfekt vejr,behagelig personale og gode flyvefæller. Alt i alt en rigtig god oplevelse..tak for det Poul Erik.

14 de setembro de 2026
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais