DreamBalloon.dk Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk oplevelse, flot overblik, dygtig pilot, havde god plads i kurven.Helt suveræn landing. Måske man skulle overveje kun 3personer i hvert rum , der kan ikke stå 4 ved yderkanten

Classificada 5 em 5 estrelas

Magisk tur, hvor vi gled langsomt og stille hen over et landskab, vi kender så godt. Eminent dygtig pilot, som lige dyppede kurven i Gudenåen (næsten), til stor fryd for alle. Meget imponerende altsam... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Det var simpelthen en helt fantastisk oplevelse at være ude og flyve i luftballon. Særligt kaptajn og hjælpere var perfekte! God forklaring, meget jordnære og man følte sig virkelig i gode hænder.... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

For mig var det mit største ønske til min 75 års fødselsdag som jeg fik opfyldt at min dejlige familie. Turen levede fuldt ud til mine forventninger. Jeg var sammen med nogle søde mennesker og en rig... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Agência de passeios de balão

Escrito pela empresa

Få en oplevelse for livet: DreamBalloon tilbyder ballonflyvning i hele landet. Trygt og roligt over det smukke, danske landskab. Læs mere om ballonflyvning og booking på DreamBalloon.dk

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 60% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Todas as opiniões

155 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 3 em 5 estrelas

We waited a year and a half to fly

We waited a year and a half to fly. Regular flight cancellations due to the wind, and the next available seat is only a month away. There was a time when we were approved to fly, and at the time we tried to raise the balloon, we were told that the wind was getting stronger and we were not flying today. But the flight itself is cool, I can recommend if you have time, because there's no telling when you'll be able to fly.

logótipo da DreamBalloon.dk

Resposta da DreamBalloon.dk

Thank you for taking the time to share your experience.

We completely understand that waiting to fly can be frustrating, and we're sorry it took so long before you were able to experience your flight.

Unfortunately, hot air ballooning is one of the most weather-dependent forms of aviation. Even when a flight is scheduled, conditions can change within minutes. If the wind increases beyond our safety limits while we're preparing for launch, we will always cancel the flight rather than compromise safety. We know this can be disappointing, but we believe our passengers would expect us to make that decision every time.

We are pleased to hear that you enjoyed the flight once you got airborne. Every balloon flight is unique, and while the weather can sometimes require patience, we hope the experience itself was worth the wait.

Thank you for your recommendation, and we hope to welcome you on board again in the future.

Classificada 2 em 5 estrelas

Jeg købte i julegave 2025 en billet til…

Jeg købte i julegave 2025 en billet til Dream Balloon med flyvning over Silkeborg. Min kone gav vores store datter en tilsvarende i fødselsdagsgave i april.
Min intention var, at de sammen skulle se Silkeborg og omkringliggende søer og skove. Dette blev så ikke resultatet.
De skulle måde hos Landal Søhøjlandet på en fodboldbane. Det var helt ok., men langt fra Silkeborg!
Pigerne (og de andre 30 passagerer) fik en 6,5 km. flyvetur, der endte på en nyhøstet kornmark i Resenbro!
Det blev ikke meget Silkeborg, som firmaet ellers reklamerer med.
Dagen efter og følgende dage lettede de med ballonen fra SIF´s gamle træningsbane i Silkeborg. Vi havde gode venner ombord på denne aftenflyvning, som fik deres livs oplevelse og uovertruffen oplevelse med udsigt over Silkeborg, hvorefter en time de landede i Kjellerup.
For mit vedkommende (jeg var ikke med ombord) fik min kone og datter ikke den samme oplevelse, som vore venner.
Så kære entusiaster og kunder hos Dream Balloon, overvej, hvornår I ønsker at flyve og hvorfra !!

14 de julho de 2026
logótipo da DreamBalloon.dk

Resposta da DreamBalloon.dk

Hej, og tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi er selvfølgelig kede af, at flyvningen ikke levede op til de forventninger, I havde.

Når man flyver i varmluftballon, er det vinden, der bestemmer både startsted, flyverute og landingssted. Af hensyn til flyvesikkerheden kan vi ikke styre retningen eller garantere en bestemt rute – heller ikke over Silkeborg. Det er også derfor, vi på vores hjemmeside og i vores FAQ beskriver, at alle flyvninger er unikke, og at ruten altid afhænger af dagens vindforhold.

På nogle dage giver vinden mulighed for en spektakulær tur direkte over Silkeborg by og søerne. På andre dage – som ved den flyvning, du beskriver – betyder vindretningen, at vi må starte et andet sted og følge en anden rute. Det er præcis den samme årsag til, at jeres venner dagen efter fik en helt anderledes oplevelse.

Selvom udsigten varierer fra dag til dag, er vores mål altid at gennemføre en sikker og naturskøn flyvning inden for det område, vejret tillader. Det er netop en del af charmen ved ballonflyvning, at ingen flyvninger er ens.

Vi håber, at din kone og datter alligevel havde en god oplevelse i luften, og vi takker for din feedback.

Classificada 5 em 5 estrelas

Højdeskræk - men gjorde det alligevel, og det var fantastisk!

Jeg lider af højdeskræk, men min mand har i årevis drømt om at prøve at flyve luftballon, så jeg købte to beviser, men var ikke sikker på, om jeg rent faktisk turde tage med op, eller om jeg ville ende med at blive på jorden.
Vi skulle flyve med ballonskipper Allie, og vi kunne læse om hendes lange liste med erfaringer, i den bekræftelsesmail vi fik dagen før, hvilket var meget betryggende. Selve flyvestedet (der hvor vi skulle afsted fra) blev flyttet kort før mødetid, men for mig var det blot et tegn på, at de tager det meget seriøst, så man kun kommer afsted, når forholdene er helt rigtige. Da alle var ankommet, fik vi klare og grundige instruktioner, både ifht selve flyvningen, men også ifht de opgaver, som man som passager, skulle hjælpe med (og dem der var ældre eller havde udfordringer behøvede selvfølgelig ikke hjælpe med klargøringen). Jeg fortalte Allie og hendes hjælper Søren at jeg lider af højdeskræk, og at jeg derfor helst ville stå ind mod midten af kurven, hvilket de var helt med på. Og kanten af kurven var faktisk højere oppe end jeg havde frygtet, så det gjorde det også bedre. Inden vi gjorde ballonen klar, skulle alle op i kurven og man øvede hvordan man skulle stå under landing og afgang, det var meget trygt. Så skulle vi i gang med at gøre ballonen klar, og for mig hjalp det faktisk, at jeg var aktiv, for så havde jeg ikke så meget tid til at blive nervøs, så da ballonen var fyldt med luft kravlede alle ombord, og jeg fik min plads i midten, og så fløj vi afsted. Man behøver altså ikke stå helt ude ved kanten, alle var meget søde og forstående, og der var også en ældre kvinde med, som også lider af højdeskræk, men hun fik også en plads ind mod midten, og klarede det også virkelig godt. Fordi det hele var så trygt, kunne jeg meget hurtigt slappe af og faktisk nyde turen, hvilket jeg ikke i min vildeste fantasi havde turdet forestille mig. Allie var fantastisk, og stod løbende og fortalte lidt om flyvningen, og der var bare en skøn stemning om bord. Da det blev tid til landing kunne man følge med i, hvordan Allie og Søren fandt den mark, de besluttede at vi skulle lande på, og selvom vi både krydsede motorvejen og højspændingsledninger, var der ingen nervøsitet, for de havde bare 100% styr på det. Landingen gav nogle bump, men fordi vi var blevet grundigt instrueret i, hvordan man skulle stå, var det ingen problemer. Og så var det tid til at hjælpe med at pakke ballonen sammen igen, inden vi sluttede af med den traditionelle champagne-dåb!
Det var den fedeste oplevelse, jeg var ikke bange et eneste øjeblik, så jeg kan varmt anbefale andre at prøve sådan en tur, også selvom man er i tvivl om man tør! Og den ældre dame, der også lider af højdeskræk, og jeg gav hinanden en high-five bagefter, fordi vi selv syntes vi var ret seje!😁 (Hun havde også haft en virkelig god oplevelse!)

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse som alle bør prøve.
Flyvningen var fra Skibby, hen over fjorden og over Roskilde. Så fredfyldt en flyvning, hvor vi både var højt oppe i luften, men også fløj få meter over vandet ved fjorden og hen over trætoppene.

Meget professionelt personale fra DreamBallon, der "klædte" os godt på til flyvningen, så på intet tidspunkt følte jeg mig usikker.

En varm anbefaling herfra.

11 de julho de 2026

Endeligt ..

Endeligt ... Efter mange forsøg lykkedes det endeligt. Vejret var med os denne gang. Skipper John og crew lavede en flot og lang tur over Fyn - sikker styring og gode instruktioner.
En stor oplevelse
Tak

Fantastisk oplevelse

Fantastisk flot og dejlig flyvetur på midtsjælland.
Man føler sig tryg og i gode hænder med det erfarende hold fra DreamBalloon.
Kan varmt anbefales

Fantastisk ballontur

Fantastisk ballontur - en oplevelse for livet.
Meget professionel håndtering, omhyggelig og fyldestgørende information, der sikrede at vi var trygge under hele turen og især landingen.

14 de julho de 2026

En fantastisk oplevelse

En fantastisk oplevelse at være med i hele forløbet. At pakke ballonen ud, at svæve hen over Roskilde fjord, at pakke sammen igen, for til sidst at blive døbt i champagne. Dygtig og yderst kompetent pilot og resten af crew var også flinke og dygtige.
En tur jeg aldrig glemmer.

10 de julho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

En super god skipperm/besætning gjorde…

En super god skipperm/besætning gjorde vores ballontur til en virkelig god oplevelse. Desuden var hjælpeholdet betænksomt, omhyggelige og effetive. Samtidig var vi begunstiget med et fantastisk dejligt vejr - alt i alt - en skøn oplevelse som kun kan anbefales

7 de julho de 2026

Unik oplevelse i luftballon

Min tur i luftballon var en helt fantastisk oplevelse. Allerede fra start var stemningen afslappet, og personalet var både professionelle og imødekommende. Det var spændende at se ballonen blive klargjort og langsomt fyldt med varm luft.
Da vi lettede, var oplevelsen overraskende rolig. Udsigten over landskabet var imponerende, og det føltes næsten som at svæve lydløst gennem luften. Piloten fortalte undervejs om området og besvarede spørgsmål, hvilket gjorde turen endnu mere interessant.
Vejret var perfekt, og vi kunne nyde panoramaudsigten over marker, skove og små byer. Landingen foregik sikkert og professionelt, og turen blev afsluttet med en hyggelig ballontradition og et diplom.
Jeg kan varmt anbefale en luftballontur til alle, der ønsker en unik oplevelse med smukke naturoplevelser og et anderledes perspektiv på omgivelserne. Det er en oplevelse, man sent glemmer.

13 de julho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg kan kun sige TAK for en helt…

Jeg kan kun sige TAK for en helt vidunderlig oplevelse, som overgik alt, hvad jeg havde forestillet mig.
Det var sjovt at være med til at folde ballonen ud og senere at pakke den sammen, men den nærmest eventyragtige stilhed, da ballonen steg til vejrs og derefter svævede hen over landskabet, glemmer jeg aldrig.
Det burde være alle forundt at opleve en ballonflyvning!
Fem stjerner til skipper Allie og crew

9 de julho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Den bedste oplevelse med ballonskipper…

En drøm gik i opfyldelse 🎈❤️
Fantastisk oplevelse fra start til slut.
En kæmpe tak til ballonskipper Allie Dunnington for en uforglemmelig tur. Professionel, rolig og utrolig dygtig – vi følte os trygge hele vejen. Det var en magisk oplevelse, som varmt kan anbefales.

A dream came true 🎈❤️
A fantastic experience from start to finish. A huge thank you to our balloon pilot, Allie Dunnington, for an unforgettable flight. Professional, calm, and highly skilled—we felt safe throughout the journey. It was a magical experience that I highly recommend.

11 de julho de 2026
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais