DreamLand Nederland Opiniões 393

TrustScore: 2 em 5

2,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Klantenservice is niet te bereiken al 5/6 keer gebeld Eerste ervaring in de winkel zelf was gewoon goed Maar ben er gisteren weer geweest om wat te kopen en het vak waar de batterijen in moet... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Goed en netjes afgeleverd. Alleen geen goede track&trace code. Er wordt aangegeven dat de bezorger tussen 8 en 21.30 uur komt. En plots staat de bezorger rrond 12.00 uur voor de deur

Informações sobre a empresa

1. Loja de brinquedos
  2. Loja de brinquedos para crianças
  3. Loja de materiais escolares
  4. Loja de jogos de vídeo

Bij DreamLand (voorheen ToyChamp) worden kinderdromen waar! In onze online en fysieke speelgoedwinkels toveren we een glimlach op alle kindergezichtjes. Kinderen gelukkig maken en een leuke tijd bezorgen is volgens ons wat een speelgoedwinkel hoort te doen. Speelgoed zorgt niet alleen voor de ontwikkeling van kinderen, maar bezorgt hen ook veel plezier en ontspanning. DreamLand, plezier start hier!

Informações de contacto

2,0

Mau

TrustScore: 2 em 5

393 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 4 em 5 estrelas

Goed afgeleverd

Goed en netjes afgeleverd.
Alleen geen goede track&trace code.

15 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Net een bezoekje gebracht aan Dreamland…

Net een bezoekje gebracht aan Dreamland wat niet een droom bleek te zijn. 2 keer ge-achtervolgd door een man genaamd Max die onder invloed was. Zn haar was rood en je kon niet het verschil zien tussen zn hoofd en zn haar. Ik en mijn vriendin hadden een bezoekje gebracht en we gingen de skateboards testen waarvan de verpakking half op de grond lag. (De skateboards lagen midden in het voetpad) Toen kwam Max en vroeg of we de spullen wouden opruimen die over het hele voetpad lagen en konden stoppen met spullen gooien. (Wat wij uiteraard niet deden) Wat een schande en zielig voor de kids die denken een leuk cadeautje te mogen uitzoeken en een nachtmerrie krijgen door verschrikkelijke medewerkers "Max"

Ginger met opgezwollen oog kwam 2 maal achter me aanrennen vind dit niet normaal sprak me ook aan met ongepast taal gebruik zoals yusu zijn naam was Max kan hij alstublieft verwijdert worden van het terrein. Daarnaast waren alle verpakkingen afgetrokken 😡😡kwam ook achter de kinderen aanrennen

11 de abril de 2026

Onbereikbaar

Iets besteld om af te halen in de vestiging in leeuwarden. Volgens de site zou dat binnen 3 uur afgehaald kunnen worden na opening. Ik bestelde voor 9uur, 12 uur waren ze open en inmiddels 5 uur verder en geen ophaalmail. Ik probeer de klantenservice te bellen, nu 3 x geprobeerd en na exact 5 minuten en 52 seconden word de verbinding verbroken. Ze zijn onbereikbaar, weet totaal niet waar ik aan toe ben.....echt waardeloze service. Winkel zelf is net zo waardeloos, niks op voorraad, alles is altijd op en er word niets aagevuld. Personeel is ongeïnteresseerd....echt wat een aanfluiting.

6 de abril de 2026

Kreeg een geopende doos

Kreeg een geopende doos. Een aantal keren (5) geprobeerd klantenservice te bereiken maar daar werd opgenomen. Vervolgens het product naar de fysieke winkel gebracht en daar kunnen ruilen (=1 ster)

31 de março de 2026
Classificada 3 em 5 estrelas

Goede prijzen en goede deals

Goede prijzen en goede deals. Maar de bezorg service is erg slecht GLS.

Ik vind erg jammer je hebt geen idee waar je aan toe bent met GLS. Komt het vandaag morgen of overmorgen? Geen idee. Ook kan je GLS kan niet bellen. De informatie van de bezorgtijd klopt ook van geen meter deze wordt rustig 2 twee keer aangepast per dag. Een bij GLS zeggen ze ook gewoon dat je niet thuis bent terwijl je gewoon thuis bent.

Bij een webshop moet altijd een telefoon nummer staan maar bij de bezorg dienst is dit blijkbaar niet nodig? Ik snap echt niet waarom jullie samen werken met GLS? Als deze geen eens een telefoon nummer hebben! Dat zou op zijn minst een vereiste vanuit Dreamland moeten zijn. Dat je telefonisch contact op kan nemen met de bezorgdienst.

18 de março de 2026

Klantenservice en product klacht

Klantenservice is niet te bereiken al 5/6 keer gebeld

Eerste ervaring in de winkel zelf was gewoon goed

Maar ben er gisteren weer geweest om wat te kopen en het vak waar de batterijen in moeten is helemaal verroest kapot en hangt een sterke roest geur aan!
Ik adviseer als bijvoorbeeld een interactieve knuffel koopt en er staat op de doos try me om hem dan zeer zeker te testen want dit is gewoon belachelijk!

13 de março de 2026

Komen afspraak niet na

Ze hebben en mooie aanbieding staan op de website.
Een Lego Technic Oracle Red Bull Racing RB20 F1 Model met Actie: GRATIS LEGO Redbull Wall display (#01876772) bav Formule 1 Redbull (42206).
Ok denk dat gaan ik bestellen
Na een 5 dagen wachten is het zo ver de bestelling is binnen en wat wat schetst mijn verbazing de wall display zit er niet bij.

Dan maar bellen met de klantenservice.
Nog z'n misser sta in de wacht en na 9 min wordt de verbinding verbroken.
Dus naar weer bellen.
Tot 4x toe werd de verbinding verbroken maar aanhouder wint.
Toch contact gekregen en daar werd verteld dat ze niet meer op voorraad waren en ze ook niet meer gaan komen.
Dus ook niet na gezonden worden.
Op mijn vraag of ik de lego set kan retourneren word er gezegd dat dat kan maar de retour kosten zijn voor mij zelf.

Dat begrijp ik niet Dreamland.nl komt zijn belofte niet na en ik moet nog meer koste maken voor het terug sturen van hun fouten

6 de fevereiro de 2026

LEGO Technic Oracle zonder WallDisplay

Ik heb bij hun de LEGO Technic Oracle Red Bull Racing RB20 F1 auto. Hun aanbieding was met een gratis WallDisplay. Echter werd deze niet geleverd. Hun uitleg was dubieus en als volgt.

Bedankt voor je bericht. Onze acties hebben altijd een bepaalde begin- en einddatum, maar er geldt ook altijd het op=op principe. Een "gratis product" actie kan hierbij eerder uitverkocht geraken dan de einddatum. Standaard wordt een gratis product altijd automatisch aan je winkelmandje toegevoegd, althans zo lang er voorraad is voor jouw gekozen levermethode of -locatie.

Indien je dus voor "verzending aan huis" kiest, maar er is geen voorraad meer in ons online magazijn, dan kunnen we deze niet meesturen.

Hetzelfde voor click& collect aankopen, waarbij het gratis artikel ter plaatse meegegeven wordt zolang de voorraad strekt. Het moment van aankoop was dit artikel helaas niet meer op voorraad in ons magazijn, vandaar dat je dit er dus niet bij gekregen hebt.

Tot op vandaag staat deze actie nog op hun website (week later). Terwijl het bedrijf inmiddels moet weten dat er geen voorraad is.

29 de janeiro de 2026

Niks bestellen

In dec iets besteld voor kerst wat volgens site op voorraad,eenmaal betaald krijg je een mail dat het product niet op voorraad is. En bestelling is geannulleerd. Na heel veel mails en bellen het geld na 8 weken terug op de rekening ipv de beloofde 14 dgn. Bestel hier niks. Zeer slechte service en klantenservice. Volgende keer gewoon Intertoys.

12 de dezembro de 2025

Hele slechte klantenservice

Hele slechte klantenservice. Reageren pas na weken contact zoeken en meerdere mails. En vertellen je dan dat je vraag niet meer mogelijk is omdat de retourtermijn is verstreken. Koop hier niets waar je niet zeker van bent.

8 de janeiro de 2026

Terrible Customer Service – Never Again

Still no reply from Dreamland! They have no balls!

I just visited Dreamland Almere with my two youngest daughters to buy a birthday present for my youngest, whose birthday is on Monday the 5th of January. She really wanted the Sylvanian Families Big House. I asked a female sales assistant whether the lights were included, and she simply looked at me, shrugged her shoulders, and said, “I don’t know.” No effort to help at all.

I then told my daughters we would come back later because we still needed to buy more things, and I couldn’t carry such a big box around due to bursitis in my both of my shoulders.

When we returned one hour later, the same house was suddenly €20 more expensive — a 25% price increase within one hour. So from 79,99 to 99,99. I went back to the same sales assistant and asked why the price had gone up. Her response?
“Yes, I just increased the prices.”

I pointed out that the price on the Dreamland website was still €79.99 and even took a photo to show her. She bluntly told me that wasn’t true. When I said I would buy it elsewhere, she replied, “Well, it all goes into the same pocket.”

Absolutely disgusting customer service.

In 18 years of shopping in toy stores for my four daughters, I have never experienced something this rude, unprofessional, and unfriendly. This is not customer-friendly in any way, and I am deeply disappointed that my daughters had to witness this behavior.

I will NEVER shop at Dreamland again. Avoid this store if you expect basic respect or honesty.

4 de janeiro de 2026

Oplichterij

Een Lego set besteld twv 65 euro; na een week kreeg ik een spider-man masker twv ~5 euro aangeleverd.

Zowel hun telefoonnummer als hun e-mailadres is onbereikbaar. Ze nemen niet op en ik heb na een hele week geen mail terug ontvangen. Ik ben verder naar twee aparte winkels geweest en ze konden mij ook niet helpen.

Mijn advies is om hier nooit te bestellen... je krijgt het toch niet.

23 de dezembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Wat een onbeschoft personeel in Emmen

Vandaag bij dreamland Emmen geweest wat een onbeschoft personeel.
Legen schappen en een ellende met iets retour brengen.
Hadden 2 dingen gekocht eenmaal bij het vakantie huisje kwamen we er achter dat het al gebruikt was en kapot was.
Zijn we terug gegaan toen begon de ellende.
Zeer slecht behandeld hij was nieuw en de batterij zou wel leeg zijn.
De medewerken werd alleen maar chagrijnig omdat wij toch gelijk hadden.
Ze liet hem vallen en het product begon te werken.
Ze wilde nu hebben dat we het product tegen namen omdat hij wel werkt.
Beetje gek dat je hem eerst moet laten vallen voor het werkt.
Er zaten spullen los die vast moesten zitten.
Kleefklei was al vuil.
Uiteindelijk toch kunnen ruilen maar het ingeleverde product ging terug de winkel in.

27 de dezembro de 2025

Klantenservice reageert niet

6 artikelen besteld, volgende dag mail dat 5/6 artikelen niet op voorraad zijn en dat ik het resterende product nog moet ophalen in de winkel om mn geld terug te krijgen. Gemaild dat ik mn geld op de bank terug wil en hele betaling wil cancellen, ze reageren niet.

22 de dezembro de 2025

De klantenservice reageert niet

De klantenservice reageert helaas niet. Het ticket systeem zou goed moeten werken maar er gebeurd al weken niets.
Artikel, bokszak, is tijdens pakjesavond binnen 2 minuten al kapot. Foto's gestuurd, netjes gevraagd wat we kunnen doen maar geen reactie. Meerdere keren gemaild, en ook weer opnieuw een ticket aangemaakt met verzoek om een nieuw artikel te leveren of het geld terug te storten maar helaas tot op heden weer geen reactie.
Andere bestelde artikelen waren goed, snel geleverd.

7 de dezembro de 2025

Belabberd. Na 2 1/2 week nog niks geleverd en geen contact mee te krijgen

Begin december bestelde ik een Lego Technic Red Bull F1 auto. Daar zou volgens de website een gratis wall display bij zitten om de auto aan de muur te kunnen ophangen. Na bestellen en betalen zag ik de wall display nergens in de bevestiging staan dus een mailtje gestuurd met de vraag of dat goed ging.

“Nee dat klopt want die is helaas niet meer op voorraad. Excuses voor het ongemak.”

Tja, niet netjes want die aanbieding was de reden van bestellen bij Dreamland. Maar goed, ondertussen zijn we twee en een halve week verder en is er nog helemaal niks geleverd en wordt er op meerdere mails van mijn kant niet meer gereageerd. Telefonisch zijn ze ook niet bereikbaar. Het komt allemaal zeer amateuristisch over en ik vraag me überhaupt af of mijn bestelling ooit nog geleverd wordt.

19 de dezembro de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.