Heb een verkeerd product besteld en wil het terugsturen. Dan begint de ellende. A. Herroepings formulier in vullen en opsturen. B. Circa 3 dagen wachten op antwoord. ( wacht zelf nu al 7 dage... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Voor de kwaliteit van de producten zou ik vier sterren willen geven. Geen onnodige toevoegingen, enkel werkzame ingrediënten. Echter slechts 1 ster voor de dienstverlening. 3,5 week gelede... Ver mais
Wij hebben de zonnebrand crème voor onze kindjes. (SPF50+) De crème wordt heel dun als ze in het water zijn. Het druipt eraf en gaat prikken in de ogen. M’n kindjes hebben beide rode prikkelende ogen... Ver mais
Ik ervaar bij het gebruik van de dag/ nachtcrème een wat trekkerig gevoel direct na het aanbrengen. Dit verdwijnt gelukkig snel. Minpunt vind ik dat de tube van stevig materiaal is gemaakt waardoor... Ver mais
Informações sobre a empresa
Op dit account worden fake, niet geverifieerde reviews achtergelaten. Ga naar trusted shops voor échte beoordelingen
Informações de contacto
Holanda
- drleenarts.com
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 25% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Blij met Barriere Creme
Ben heel blij met de Beschermende Barriere creme. Gebruik het nog maar kort, maar de klachten zijn nu al verdwenen; zo fijn!
Goede services!
Bestelling en betaling zijn vlot en correct verlopen. Producten zijn op de juiste datum geleverd.
Bedankt voor de goede service!
Super snelle levering en service.
Tevreden
Goede producten en zeer snelle levering. Helder advies en betrouwbaar.
Goed effect bij eczeemplek
Al een paar jaar heb ik last van een hardnekkige eczeemplek op een van mijn ellebogen. Andere crèmes of zalven blijken óf niet vet genoeg te zijn, óf sluiten de huid af, waardoor de plek even wat gladder aanvoelt maar je na een paar dagen een korstje eraf kunt trekken. Ik gebruik de droge huidzalf nu ongeveer twee weken en eindelijk is de huid op mijn elleboog gestopt met schilferen en voelt hij soepeler aan. De plek is nog niet weg, en ik ga door met de zalf in de hoop dat deze de eczeem nog verder kan verminderen. Maar dit resultaat is al boven verwachting.
Super product
Super product! Na mijn liposuctie aan mijn onderbenen waren ze rood, droog en pijnlijk. Na het gebruik van de crème trok de roodheid en zeker de droogheid weg! Super tevreden.
Geweldige producten!
Hele fijne duidelijke beschrijving van…
Hele fijne duidelijke beschrijving van producten,en snelle levering.
Alleen maar positief!
Perfect
Zeer snelle levering.
Erg fijne producten.
Dus een aanrader.
Bodycrème
De plekken op mijn arm, die ik al een tijdje had, zijn snel dicht gegaan en al bijna niet meer te zien. Ik ben er heel blij mee!!!!!!
Tijdige levering
Goede producten
Goede producten , vlotte levering , deskundige uitleg .
ik vind het redelijk spul voor me…
ik vind het redelijk spul voor me lippen. ik zit helaas met scheuren in me lippen en doet heel erg zeer. dus ik had gehoopt dat die van u me kon helpen. maar helaas smeer ik het goed in. maar dan is zo weer droog. ook als ik binnen ben. dat vind ik jammer en daardoor is het al weer op.

Resposta da drleenarts.com
Duidelijke site, goede uitleg hoe het product te gebruiken en snelle levering.
Aambeien klachten.
Waarvoor ik het product besteld hebt, werkt het helaas niet voor mij. Na 2 weken gebruik was er geen verbetering. Ik hoop dat het voor een ander het wel werkt. Het was te proberen. Misschien handig om een kleinere tubes te verkopen om eerst te proberen.

Resposta da drleenarts.com
Goede producten snelle levering
Goede producten snelle levering. Jammer dat TNT verlaat was maar daar kon drs Leenarts niets aan doen
Lipbalsem
Onlangs had ik behoorlijk last van een koortslip én we gingen op vakantie naar Aruba, dus zon! Gelukkig zag ik de site van Dr. Leenarts, lipbalsem besteld en kreeg deze ook nog zeer snel geleverd. Mijn koortslip was snel verdwenen en omdat ik paar keer per dag insmeer zogezegd ook fijne en zachte lippen. In één woord GEWELDIG!
Alles heel snel en correct bezorgd.
Alles heel snel en correct bezorgd.
Ben heel tevreden.