Mijn pakketje werd door DHL als bezorgd gemeld, maar ik had helemaal niets ontvangen. Meteen een mail gestuurd naar Dromenwonen en wat een service: ik kreeg super snel reactie en al de volgende dag l... Ver mais
Hele lieve man die mij een kussen verkocht. Gezellig gekletst. Mooi winkeltje.
Ik was blij met de professionele aanpak nadat een andere leverancier na enkele vertragingen uiteindelijk toch niet kon leveren. Na een zoektocht wie dit dan ook in het assortiment had, kwam ik bij “... Ver mais
Bij Dromen & Wonen combineren we stijl, comfort en betaalbaarheid. Wij zijn jouw specialist in trendy en betaalbaar beddengoed: van stijlvolle dekbedovertrekken en slimme dekbedden zonder overtrek tot perfect passende hoeslakens en ondersteunende kussens. Elk product in ons assortiment is met zorg geselecteerd om jouw slaapkamer net dat beetje extra te geven — zonder dat je daar te veel voor betaalt. Of je nu op zoek bent naar rustgevende basics of een echte eyecatcher: bij Dromen & Wonen slaap je altijd in stijl.
Willem Brocadesdreef 4, 2132PV, Hoofddorp, Holanda
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Geleverd volgens voorwaarden en goed product

Resposta da Dromen & Wonen
Mooie dekbedden voor een goede prijs en ze liggen heerlijk, plus het wordt snel bezorgd

Resposta da Dromen & Wonen
Het product was goed verpakt.
Een snelle levering.
Prima materiaal.
Wij slapen er heerlijk onder

Resposta da Dromen & Wonen
De dekbedden reden netjes en vlug geleerd, ze zagen er mooi uit, ik heb ze nog niet gebruikt

Resposta da Dromen & Wonen
IK HEB DIRECT NA HET BESTELLEN VAN HET DEKBED METEEN TELEFONISCH ÉN SCHRIFTELIJK DEZE BESTELLING WILLEN ANNULEREN VANWEGE DE VERKEERDE MAAT MAAR TOT OP HEDEN HEB IK GÉÉN REACTIE TERUG ONTVANGEN EN TELEFONISCH KON UW MEDEWERKERSTER MIJ NÍÉT VAN DIENST ZIJN.!!!!!
ALS HET DEKBED TOCH NOG GEPROBEERD WORDT OM TE BEZORGEN BIJ MIJ DAN ZAL HET METEEN GEWEIGERD WORDEN OMDAT IK ABSOLUUT GÉÉN RETOURKOSTEN GA BETALEN VOOR DEZE SCHANDALIGE SLECHTE SERVICE.!!!!! MET DE GEVOLGEN VOOR U.!!!!!

Resposta da Dromen & Wonen
We kochten in juli 2024 een toppermatras aan. Echter vertoonde die al snel putten met als gevolg een pijnlijke rug en heupen bij het opstaan. Bij navraag blijkt dit niet onder de garantie te vallen en krijgen we 10 euro coulance aangeboden.
6 maanden later is de matras dus rijp voor het containerpark. Dure aankoop op die manier en geen oplossing waar we mee geholpen zijn.
Het dekbed ziet er goed uit en het werd snel geleverd

Resposta da Dromen & Wonen
Snelle levering. Het teddy hoeslaken en teddy dekbed slapen heerlijk 😊. Lekker warm.

Resposta da Dromen & Wonen
Alles prima en ik ben heel tevreden.... alleen de verpakking was door DHL opnieuw verpakt ??? Alles gecontroleerd en was goed!

Resposta da Dromen & Wonen
Toen bleek dat er een kleur niet klopte bij een van de twee dekbedhoezen, werd er meteen na het contact met de klantenservice een andere opgestuurd. De volgende dag al in huis!

Resposta da Dromen & Wonen
Na aanvankelijk mijn bestelling te hebben verzonden zonder huisnummer en pakje door DHL retour is gezonden, is dit snel hersteld door bedrijf door al een andere te verzenden.is op tijd voor Sonterklaas gearriveerd. Wachttijd telefoon wel wat lang!

Resposta da Dromen & Wonen
Wat een heerlijk zacht, licht en toch warm genoeglijk dekbed. Ik ben er superblij mee. Ik dank jullie hierbij.

Resposta da Dromen & Wonen
Had het dekbed snel in huis
Mooie kwaliteit
Mooie kleur kortom
Ben zeer tevreden

Resposta da Dromen & Wonen
Snelle verzending, en goede kwaliteit, en zeer betaalbaar.

Resposta da Dromen & Wonen
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.