Binnen één week na aankoop is mijn Walksnail FPV-bril volledig onbruikbaar geraakt (gebrickt) tijdens het uitvoeren van een officiële firmware-update van de fabrikant. Het updateproces gaf netjes 100... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Suppongo sia tutto soggettivo e nonostante le recensioni negative io posso solo che essere felice di aver acquistato da loro. TX16S trasparente perfettamente imballata ad un prezzo incredibile e spedi... Ver mais
Droneshop.nl heeft onze club, Drone Club Limburg met een flinke hoeveelheid materiaal gesponsord, met name FPV poortjes en teveel andere dingen om op te noemen. Uiteraard heb ik materiaal bij hun best... Ver mais
Arm Axis Mini 4 Pro besteld, volgende dag door DHL geleverd. Tijdens reparatie helaas een klein boutje dol gedraaid. Helaas wordt de as zonder de zeer fragile schroefjes (2) geleverd. Drone shop gema... Ver mais
Informações sobre a empresa
Droneshop is dé online expert op het gebied van drones, FPV-racing, luchtfotografie, drone accessoires, onderdelen en meer. Levering rechtstreeks uit voorraad, gratis verzending vanaf €199,-
Informações de contacto
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 50% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Snelle levering en goed verpakt.
Op VR 25-08 de Flysky fs-i6S besteld bij droneshop.nl en vandaag ZA 26-08 al in huis. Keurig verpakt en super snelle levering.
Vooraf telefonisch een vraag gesteld over de transmitter en hier kreeg ik een eerlijk antwoord op.

Resposta da Droneshop.nl
Ze sturen de bestelling niet op en geven het geld niet terug
Ik heb drie bestellingen betaald van het nummer 2000092398,2000092396,2000092381 op 11 augustus 2023, de status is Doorgegeven aan magazijn.Support is overal stil, ze sturen de bestelling niet op en geven het geld niet terug

Top service
Top service, mn dji drone gestuurd ter reparatie, week laten was hij weer terug. Super!

Zeer goede klanten service
Zeer goede klanten service, er wordt snel en vriendelijk geantwoord via E-mail. Snelle levering naar België, goede website met uitgebreide beschrijvingen.

DJI Osmo Action 3
DJI Osmo Action 3 besteld met accessoires. Overal in NL en omringende landen uitverkocht, behalve bij Droneshop.nl.
Ontzettend snelle levering en goede communicatie, waarbij de prijs ook nog prima was.
Wat wil je nog meer?
Bedankt!

Resposta da Droneshop.nl
The story of canceling an order...
Back and forth to get my money back took almost a month. Their customer system is so bad. Their No.1 excuse is "SOMETHING not working"
- I've sent the a email cancelling my not-sent order.
- No response. Trying sending again.
- Droneshop "Order cancelled. Something went wrong with your email."
- 9 days later: Droneshop did not cancel my order but instead starting to ship me the product. I rejected the parcel.
- Sent email to please please cancel this this order.
- No response 7 days. Trying again.
- Droneshop: "Something went wrong with cancelation. We will refund immediately."
- Did not receiving money. Sent email..
- Droneshop: "Something went wrong with refund because you have opened a PayPal case"
- Phone call the PayPal guy: "A open PayPal case is not preventing a shop from refunding money. Are you sure you're not buying from scammers?"
- Sent email to Droneshop telling me what the PayPal guy told me.
- Droneshop finally refunding the money.
Please revise your customer care. Not only that something is always wrong but I had to reach out of my own every single time, when something went wrong on your side again.

Resposta da Droneshop.nl
Drone batterij bestelling nergens te bekennen
Deze mail niet ontvangen , wel een reactie op mijn mail 2 dagen later

Probleem met 'stille' propellors voor DJI Mavic Mini
Case en 'stillere'propellors voor DJI Mavic minibetseld. Spullen zijn netjes verpakt en op tijd geleverd.
Helaas was het op de webiste voor mij niet duidelijk dat de bestelde propellors niet orrigenele DJI propellors zijn.
Voor het monteren van de propellors op de motortjes merkkte ik al dat de meegeleverde schroefjes niet lekker soepel in de gaatjes in de propellors zelf ronddraaien. Toch gemonteerd op de motortjes en testvlucht gemaakt. Helaas is de drone hierbij volkomen onverwacht uit de lucht komen vallen, maar was gelukkig nog heel.
Toch maar de orriginele propellors gekocht en daarbij was meteen duidelijk dat daar de bijgeleverde schroefjes wel soepel in de gaatjes van de propellor ronddraaien.
Het monteren op de motortjes ging verder ook prima.
Inmiddels zijn er weer enkele probleemloze vluchten gemaakt. Mijn ervaring met de 'niet DJI' propellors is dus van grote invloed op deze review.

Resposta da Droneshop.nl
Als ik een drone wil kopen doe ik dat hier
Als ik een drone wil kopen doe ik dat hier. Heel erg snelle levertijd en alles komt helemaal in orde aan. Ik krijg ook netjes op tijd antwoord via mail. Heel erg bedankt!
De prijzen zijn wel erg onstabiel

Resposta da Droneshop.nl
they have everything you need for drones
I found the best components for my drone. I wasted hours searching on the internet and in stores in Brussels. I thought of looking on Droneshop.nl and I couldn't believe that they have exactly what I was looking for and I was even more impressed when it arrived from the Netherlands in Brussels in 24 hours, I recommend it to other people as well. thank you
Droneshop.nl

Resposta da Droneshop.nl
Zeer scherpe prijzen en hele snelle…
Zeer scherpe prijzen en hele snelle verzending ,ik heb hier al meerdere malen besteld en altijd was het binnen de twee dagen geleverd ,klanten dienst reageert ook de dag zelf nog .Top houden zo

Foto’s een beetje onduidelijk
Ik heb weer spullen bij droneshop.nl gekocht en alles was natuurlijk weer perfect. Wat ik alleen een beetje jammer vond was dat ik nier de goed maat Battery straps had gekocht ze zijn namelijk iets te klein, ik kon dit niet weten omdat er niet echt een reverentie foto was behalve dat er in de titel stond dat het 23 cm was misschien kan daae nog verbetering in worden gemaakt maar voor de rest weer een hele goede ervaring. Dus al met al zou ik zeker hier weer dingen kopen alleen als tip voor andere mensen kijk eerst goed of het wel het goede ding is wat je koopt.

Resposta da Droneshop.nl
Had een mask stickers besteld voor mijn…
Had een mask stickers besteld voor mijn dji fpv sticker was gewoon zwaar misleidend leek niks op van op hun site stond ik raad het niemand aan om te kopen beter die 20€ in je broekzak houden

Resposta da Droneshop.nl
Verkeerde product ontvangen, goed en vlot opgelost
Perongeluk het verkeerde product geleverd gekregen.
Zoals te verwachten werd dit direct goed opgelost, volgende dag het juiste binnen gekregen.
Wederom tevreden!

Service après-vente inexistant
Télécommande en panne après quelques mois de faible utilisation. Plusieurs emails envoyés. Aucune réaction ni prise en charge de Droneshop.nl

Bestel proces was eenvoudig
Bestel proces was eenvoudig, de daarop volgende betaling, en uitlevering snel.
Daarbij opgemerkt dat de prijskwaliteit verhouding meer dan goed is.

Goede concurrerende prijzen
Goede concurrerende prijzen, snelle service en levering, gewoon professioneel.

Resposta da Droneshop.nl
Envoi ultra rapide et petite photo du…
Envoi ultra rapide et petite photo du colis avant envoi…très bonne idée