LifeGoods Group B.V. Opiniões 273

TrustScore: 4 em 5

3,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

We hadden een keukenmachine die verdere dienst weigerde. Ondanks het feit dat er geen garantie meer was, bood het bedrijf ons een korting aan voor het aanschaffen van een nieuwe machine. TOP!!

Classificada 1 em 5 estrelas

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren Vreselijk bedrijf Vreselijk bedrijf, in het dekseltje van de blender gaat vuil zitten.Het is echter niet schoon te krijgen omdat het dopje er niet van... Ver mais

Informações sobre a empresa

LifeGoods Group is een internationale online retailer met een ruim assortiment aan stijlvolle en hoogwaardige producten die jouw leven net iets meer plezier geven. Bij ons vind je vele mooie maar prijsbewuste producten op gebied van wonen, koken en lifestyle.

Informações de contacto

3,9

Bom

TrustScore: 4 em 5

273 opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Top bedrijf

Top bedrijf! Goede producten voor mooie prijsjes. Wij hadden voorheen een bbq van een duur merk, maar deze was op. Toen hebben we een zelfde soort bbq gekocht via LifeGoods en hij werkt even goed en een veel betere prijs. Zeker aan te raden. Hierna ook vaker spullen hier gekocht en altijd snelle levering en goede kwaliteit.

16 de abril de 2025

Resposta da LifeGoods Group B.V.

Hallo Maaike, Heel erg bedankt voor de positieve review. Ik ben blij dat u tevreden bent met de nieuwe BBQ! Hopelijk zien we u snel nogmaals terug bij ons. ^LvG

Zeer vlot geleverd

Zeer vlot geleverd. Communicatie was ook prima

15 de abril de 2026

Resposta da LifeGoods Group B.V.

Hallo Carla, Bedankt voor de positieve beoordeling! Hopelijk zien wij u snel nog eens terug. ^LvG

Classificada 5 em 5 estrelas

Snel en duidelijk antwoord gekregen

Snel en duidelijk antwoord gekregen. De chatbot is waardeloos, die weet niets, maar zal wel modern zijn.

15 de abril de 2026

Resposta da LifeGoods Group B.V.

Hi Bob, Bedankt voor de positieve terugkoppeling! Ik ben blij dat u tevreden bent over onze service. Uw feedback over onze Chatbot zullen wij zeker meenemen in de toekomst. ^LvG

Classificada 5 em 5 estrelas

Er werd mij zeer snel een oplossing…

Er werd mij zeer snel een oplossing voor mijn probleem aangeboden.

14 de abril de 2026

Resposta da LifeGoods Group B.V.

Hallo Rita, Bedankt voor uw review! Ik ben blij dat we er samen uit zijn gekomen. ^LvG

Classificada 5 em 5 estrelas

De service is ontzettend goed

De service is ontzettend goed! Ik werd boven verwachting geholpen!!

14 de abril de 2026

Resposta da LifeGoods Group B.V.

Beste Tiney, bedankt voor uw mooie woorden! Het doet ons goed om te horen dat u zo goed bent geholpen. Hopelijk zien wij u snel terug bij LifeGoods Group ^JR

Classificada 5 em 5 estrelas

Bijzonder vriendelijke en ruimhartige…

Bijzonder vriendelijke en ruimhartige service!

10 de abril de 2026

Resposta da LifeGoods Group B.V.

Hallo Cees, bedankt voor uw positieve feedback! Wij zijn blij om te horen dat u onze service als ruimhartig heeft ervaren. Hopelijk zien we u in de toekomst terug bij de LifeGoods Group! ^MM

Goede communicatie

Goede communicatie, soepele leveringsvoorwaarden

13 de abril de 2026

Resposta da LifeGoods Group B.V.

Hallo Gerard, Bedankt voor de positieve beoordeling. Hopelijk zien wij u binnenkort nog terug bij ons! ^LvG

Ik heb mijn bestelling nooit ontvangen

Ik heb mijn bestelling nooit ontvangen

9 de abril de 2026

Resposta da LifeGoods Group B.V.

Hallo Yordanka, Bedankt voor uw feedback en wat vervelend dat uw bestelling niet geleverd is. Dit is uiteraard niet de bedoeling, en om deze reden kijken wij graag met u mee naar wat hier precies is misgegaan, en hoe het opgelost kan worden. Wij hebben u vanochtend een mail toegestuurd en hopen het zo verder op te kunnen lossen met u. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. ^LvG

Keukenmachine weigerde dienst

2 de abril de 2026

Beste Dirk,

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de door ons geleverde service. Hopelijk zien we u in de toekomst terug bij de LifeGoods Group! ^MM

Vriendelijke en efficiënte communicatie

Vriendelijke en efficiënte communicatie.
Snelle reactie. Mijn toestel was na 3 maanden defect, ze boden meteen aan het te vervangen door een nieuw. Top service

7 de abril de 2026

Resposta da LifeGoods Group B.V.

Hallo Karin, Bedankt voor uw positieve beoordeling! Ik ben blij dat we het samen goed hebben kunnen oplossen. Hopelijk kunt u veel plezier beleven aan uw nieuwe artikel! ^LvG

Garantie

Net en snel contact en gepaste oplossing!

2 de abril de 2026

Hallo Rick, Heel erg bedankt voor uw positieve review! ^LvG

Slechte kwaliteit

Via Bol.com een kledingstomer van LifeGoods gekocht, waardeloos apparaat hij wordt niet meer warm en komt geen stoom meer uit na 2.5 jaar. Je zal mogen verwachten dat een stoomapparaat langer mee gaat dan 2.5 jaar. Het enige dat ze willen doen is 15% korting geven om opnieuw een stomer van slechte kwaliteit te kopen. Via Bol.com zijn veel reviews met het zelfde probleem.

31 de março de 2026

Resposta da LifeGoods Group B.V.

Hallo Lennaert, bedankt voor uw review. Jammer om te horen dat uw kledingstomer na 2,5 jaar niet meer werkt. We begrijpen dat dit teleurstellend is.

De garantie op onze producten is 2 jaar en is inmiddels verlopen. Als tegemoetkoming hebben wij u 15% korting aangeboden op een nieuwe aankoop.

Uw feedback over de levensduur van het product en de ervaring nemen wij serieus en zullen wij intern verder bespreken om onze producten en kwaliteit te blijven verbeteren. ^DP

Fantastische garantie service

Een jaar plus 1 maand na datum begon de waterkoker te lekken. Tegen beter weten en ervaring in, toch maar contact opgenomen met LifeGoods via bol.com. Binnen een werkdag kreeg ik te horen dat ik het product kon retourneren en het volledige aankoopbedrag zou terugkrijgen. Wat een service!!

26 de março de 2026

Resposta da LifeGoods Group B.V.

Hi Wout, Bedankt voor uw positieve review en wat fijn om te horen dat u tevreden bent met de geleverde service. Hopelijk zien we u snel nogmaals terug bij ons! ^LvG

Gevaarlijk

De gardes van de Kitchen Brother Mixers zijn gevaarlijk.
Het schroefje aan de onderzijde is eruit gevallen en kwam ik tegen in mij beslag.
Je ziet dit niet tijdig omdat de garde in elkaar blijft geklikt. Ik kan het nergens melden. De klantenservice heeft er geen boodschap aan.

Update nav de reactie:
Jullie reactie was om te huilen, foto's, aankoopbewijzen etc wil je zien.
Ik ben er klaar mee het vertrouwen is weg. De garde ligt reeds in de klikko en de andere accessoires incl mixer dump geef ik morgen af bij een afvalpunt, ondanks dat deze nog vrij nieuw is.
Jullie troep hoef ik niet en bestempel ik als gevaarlijk.

30 de março de 2026

Beste Fam.K,

Bedankt voor uw review. Wat u beschrijft is uiteraard niet de bedoeling en we begrijpen goed dat dit schrikken is. Veiligheid staat bij ons voorop, dus we nemen dit soort signalen zeer serieus.

Wij hebben zojuist opnieuw contact met u opgenomen via de mail, zodat we alsnog samen op zoek kunnen gaan naar een passende oplossing. Zoals wij hierin ook hebben uitgelegd, hebben wij enkel nog uw Bol.com bestelnummer nodig om uw case verder op te pakken.

Wij horen graag van u via de mail, hopelijk komen we er samen uit. ^LvG

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik zou mijn bestelde pakket op zaterdag…

Ik zou mijn bestelde pakket op zaterdag 28 mrt ontvangen tussen 11.30/ 14.30 van DHL. Niets ontvangen ben bij 2 ophaalpunten geweest ook daar was het pakket niet!! ben boos, 2 de x bij DHL dat het mis gaat, geen brief in de bus, en wel via mail horen dat het pakket bezorgd zou worden op die uren aan huis!! Niets....???

28 de março de 2026

Resposta da LifeGoods Group B.V.

Hallo Angelo, bedankt voor uw review. Wij zouden hier graag samen met u naar kijken, om dit samen op te lossen. Mocht u hier behoefte aan hebben, neem dan contact met ons op via service@lifegoodsgroup.com of 0850471645. ^DP

Attent

Attent, en goede afhandeling

27 de março de 2026

Beste Lindie,

Bedankt voor uw positieve feedback! Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Hopelijk zien we u in de toekomst terug bij de LifeGoods Group! ^MM

Classificada 1 em 5 estrelas

Onhygiënische apparaat na in gebruik niet schoon te maken

Vreselijk bedrijf
Vreselijk bedrijf, in het dekseltje van de blender gaat vuil zitten.Het is echter niet schoon te krijgen omdat het dopje er niet vanaf gaat. 😜Wanneer je daarop de klantenservice benaderd zijn er inmiddels al 10 e-mails gestuurd waar eerst wordt gevraagd om bestelnummer hetgeen ik stuur met het model type maar daarna volgt er nog een e-mail waar ik nu weer de faktuur moet overleggen

Dit om een simpele vraag te beantwoorden

Vreselijke onkundige klantenservice en het apparaat is zeker niet gebruiksvriendelijk en blijkt zeer onhygiënisch bij gebruik
Vuil tussen onderdeel in deksel is NIET schoon te maken

Hier is goedkoop absoluut duurkoop

Klantenservice is van een zelfde kwaliteit als de apparatuur
VRESELIJK SLECHT

En dan is het apparaat uit de collectie

Dit is Temu of A E kwaliteit

26 de março de 2026

Beste Jacqueline,

Bedankt voor uw review. Wat jammer om te horen dat u zo ontevreden bent. Wij proberen uiteraard onze uiterste best te doen om onze klanten zo tevreden mogelijk te houden.

Helaas is dit model uit ons assortiment waardoor wij geen vervangende onderdelen meer kunnen toesturen.

Snelle reactie

Snelle reactie, zeer klantvriendelijk.

25 de março de 2026

Resposta da LifeGoods Group B.V.

Beste Carol, bedankt voor uw beoordeling! Hopelijk zien wij u snel terug bij LifeGoods Group! ^JR

snelle en goede service.

24 de março de 2026

Resposta da LifeGoods Group B.V.

Beste, bedankt voor uw beoordeling! Hopelijk zien wij u snel terug bij LifeGoods Group! ^JR

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.