Droneshop.nl Opiniões

3,6

Binnen één week na aankoop is mijn Walksnail FPV-bril volledig onbruikbaar geraakt (gebrickt) tijdens het uitvoeren van een officiële firmware-update van de fabrikant. Het updateproces gaf netjes 100... Ver mais

Suppongo sia tutto soggettivo e nonostante le recensioni negative io posso solo che essere felice di aver acquistato da loro. TX16S trasparente perfettamente imballata ad un prezzo incredibile e spedi... Ver mais

Droneshop.nl heeft onze club, Drone Club Limburg met een flinke hoeveelheid materiaal gesponsord, met name FPV poortjes en teveel andere dingen om op te noemen. Uiteraard heb ik materiaal bij hun best... Ver mais

Arm Axis Mini 4 Pro besteld, volgende dag door DHL geleverd. Tijdens reparatie helaas een klein boutje dol gedraaid. Helaas wordt de as zonder de zeer fragile schroefjes (2) geleverd. Drone shop gema... Ver mais

1. Loja de fotografia

Droneshop is dé online expert op het gebied van drones, FPV-racing, luchtfotografie, drone accessoires, onderdelen en meer. Levering rechtstreeks uit voorraad, gratis verzending vanaf €199,-

Aceitável

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

14 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Heb afgelopen vrijdag een DJI Mavic…

Heb afgelopen vrijdag een DJI Mavic Mini besteld, nadat ik hem besteld en betaald had, waarbij ik ervoor gekozen had dat ik hem op maandag avond wilde laten afleveren. Toen zag ik dat het misschien mogelijk was om hem op zaterdag te ontvangen. Even gebeld, ik werd allervriendelijkst te woord gestaan en degene die ik aan de telefoon had zei dat het misschien mogelijk was hem diezelfde avond nog te ontvangen, en dat hij zijn best ervoor zou doen. Ik zou hiervan nog een bevestigingsmailtje ontvangen. om 4 uur ontving ik inderdaad een mailtje dat de droge tussen 5 en 7 uur 's avonds afgeleverd zou worden. De pakketdienst die droneshop hiervoor gebruikt kende ik niet (Trunkrs) maar dit is een bedrijf dat haar woord nakomt. ik heb met grotere partijen andere ervaringen.

Droneshop super geregeld!!!

Een meer dan tevreden klant

Ron Beekes

1 de fevereiro de 2020

Echt 5* !!! Droneshop.nl

Bestelling bij Droneshop.nl gedaan. Veel goede keuzes en erg snel geleverd. Na een maand was er in een Li-ion accu een probleem. Na melding bij Droneshop zonder gezanik binnen één dag een vervanging. Bijzonder accuraat en optimale service. Echt 5* !!!

15 de agosto de 2019

Kan ik meer dan 5 sterren geven?

Intussen heb ik al aardig wat dingetjes besteld bij Droneshop.nl en keer op keer heb ik het de dag erna netjes in huis. Support is makkelijk te bereiken via whatsapp, en de perso(o)n(en) die daar achter zitten zijn erg behulpzaam.

Ik zeg dan ook maar, tot de volgende bestelling!

10 de julho de 2019

I recommend droneshop.nl !!!

I recommend droneshop.nl !!!! :D
I was searching for the mounting frame of my runcam3 and it was the only website that had it, and they send me the item in 2 days (from Netherlands to Belgium). I was surprise when I red the email in which they told me that the parcel was ready to go because they send me a picture of my item and next to it, the invoice with my adress :) That's why I decided to review this company, because they are professionals and they care about the client!
And they also offer me a Dronshop.nl pen :)

21 de setembro de 2017