Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Morsom nettbutikk, LITT utenom det vanlige. Så for de som har alt, har garantert IKKE dette 😂 Julegaver i boks her nå, fikk laget personlig tekst på noen av koppene. Kule t-skjorter og capser. Bra le... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Kjempefine, oppfinnsomme og morsomme krus! Har bestilt fra dem et par ganger nå. Var også kjempebehjelpelig med å ordne et krus med en litt annen tekst på enn det som var tilgjengelig. Flott bedrift m... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Kundeservice og serviceinnstilling var langt over det man vanligvis møter. Her er en bedrift som elsker det de holder på med, og det vises både på kvaliteten og på den fantastiske kundeservicen. Glede... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Fekk tilsendt kopp med anna tekst en bestilt. Tok kontakt via kontaktskjemaet på sida deres og har enno ikkje hørt noko. Det eg derimot har fått er overvettes mykje reklamemailar. Så dette blir med... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de lembranças
  2. Decoração e Design de Interiores
  3. Engenheiro de design
  4. Designer gráfico

Escrito pela empresa

Velkommen til Drøyetekster.no – stedet der frekk humor møter kvalitet! Hos oss finner du ikke bare krus, men også et variert utvalg av morsomme gaver, inkludert unike kopper og krus, t-skjorter, babybodyer, kort og andre produkter med tekster som garantert får frem smilet. Vi vet at frekk humor kan sprite opp hverdagen, og våre produkter har nettopp det lille ekstra som gjør dem morsomme og uforglemmelige. Alle våre lokalproduserte produkter i Trøndelag trykkes i egne lokaler, hvor vi legger sjelen i både kvalitet og service. Med fokus på høy kvalitet og rask levering sender vi varer hver ukedag, men i travle perioder kan noe ekstra ventetid påberegnes. Vi tilbyr også skreddersydde gaver, slik at du kan finne den perfekte matchen til venner, kontoret eller kaffepausen. Hos Drøyetekster.no får du mer enn bare en gave – du får en opplevelse! Vi tror på kvalitet, humor og fornøyde kunder, og lover at produktene våre alltid leveres med et smil! 😊

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 1 em 5 estrelas

Bestilte en caps for en måned siden

Bestilte en caps for en måned siden, fått beskjed om at ordren er mottatt, men skjer aldri noen verdens ting. Ikke bestill fra denne siden.

25 de dezembro de 2025
Opinião espontânea

Resposta da droyetekster.no

Hei Even og beklager at vi ikke har fulgt deg opp, vi fikk problemer med capslevveransen vår, men dette er oppe å går nå, denne uken så hvis du sjekker mail så har du fått sporingsnummer :-) Det skal ikke ta så lang tid, vi er helt enige med deg i det :-)

Bra kvalitet

God kundeservice og fikk produktet raskt.

1 de dezembro de 2025

Resposta da droyetekster.no

Så bra, tusen takk og vi setter pros på sånne som deg som tar deg tid til å rate oss :-D

Classificada 4 em 5 estrelas

Godt fornøyd

Det tok litt tid i posten, men varen kom tilslutt og var som forventet.

6 de novembro de 2025

Resposta da droyetekster.no

Hei Bjørnar. Du bestilte et dørskilt fra oss den 24/10 og dette ble sendt den 27/10, det er samtidig sendt mail til deg med bekreftelse om dette :-) Vi ser du har valgt den billigste frakten "uten sporing" så da får vi ikke hjulpet deg, men i bekreftelsesmailen din står allikevel sendingskoden, om posten.no kan hjelpe deg. Og det hadde vært hyggeligere om du tok kontakt med oss direkte enn å bare gi oss 1 stjerne her ;-) Varen er i allefall sendt og vi håper den dukker opp i postkassen din, snarest :-)

Rask levering

Annonsen gir akkurat det den lover.
Varene kommer raskt.

27 de outubro de 2025

Resposta da droyetekster.no

Så bra og det skulle bare mangle, tenker vi ;-)
Og tusen takk som deler!!!

Raskt og smidig!

3 de outubro de 2025

Resposta da droyetekster.no

Så bra, tusen takk! Vi setter stor pris på tilbakemeldinger :-)

Kundeservice...

Kundeservice... Dere leverte varene innen rimelig tid...

24 de setembro de 2025

Resposta da droyetekster.no

SÅ bra, vi prøver så godt vi kan, hele tiden :-) Tusen takk!

Godt utvalg og rask levering

Godt utvalg og rask levering

22 de setembro de 2025

Resposta da droyetekster.no

SÅ flott og tusen takk for at du tok deg tid til å dele din opplevelse med andre :-)

Mye kule ting

Mye kule ting , lett å handle og flott service

4 de agosto de 2025

Så bra, TUSEN TAKK! Vi blir glade av slike tilbakemeldinger :-D

Gøyale produkter

Gøyale produkter å varen kom imponerende fort etter bestilling

11 de julho de 2025

Resposta da droyetekster.no

Så hyggelig og morsomt at du sendte oss melding i etterkant, vi har en avtale ;-)

God service og rask levering

God service og rask levering

23 de junho de 2025

Resposta da droyetekster.no

Tusen takk, vi prøver å jobbe så raskt som mulig og vi vet jo at kundene våre vil had rask levering :-) Håper du ble fornøyd med varene også :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Veldig bra produkter og service

Veldig bra produkter og service. Er kjempefornøyd med koppene jeg kjøpte. En unik leverandør som kan anbefales.

21 de fevereiro de 2025
Opinião espontânea

Resposta da droyetekster.no

Tusen takk, Leif Erik! Det setter vi stor pris på, vi har som mål å levere det som dere kunder forventer fra oss :-)

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais