Heldere site, producten zijn zoals afgebeeld geleverd (ion thermische flessen met en zonder print) 1 kleur was nog mooier in het echt🥰 (donkergroen) Belangrijk: mijn bestelling kwam SUPER SNEL: 3... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Al meermaals besteld en steeds heel tevreden over de levering. Mooie producten, leuke attenties en extra´s. Had onlangs weer heel wat besteld en bij het openen van het pakket was er 1 klein ding nie... Ver mais
Supergoede klantenservice, snelle levering. Kleine attentie erbij wat heel erg werd gewaardeerd. Klant wordt merkbaar voorop gesteld, wat fijn is. En natuurlijk ook heel leuke producten! Aan te raden... Ver mais
Al meermaals besteld bij drukke mama's en altijd enthousiast als het pakketje eraan komt. Badkamer spullen zoals haarborstels, de schoolspullen van mijn zoon, drinkflessen, fruitdoosjes en brooddozen.... Ver mais
Informações sobre a empresa
Bij Drukke Mama's begrijpen we dat ouderschap druk en hectisch kan zijn. Daarom bieden we een zorgvuldig geselecteerd assortiment aan slimme, leuke en handige producten die jouw leven als ouder net dat beetje makkelijker maken. Van sensorisch speelgoed en educatieve tools tot duurzaam comfort en skincare, we hebben alles in huis om kinderen én ouders blij te maken.
Informações de contacto
Bélgica
- drukkemamas.be
Knutselplezier
Kindjes zijn er superblij mee. Fantasie aan de top 😀
Zaterdag voor Kerst besteld
Zaterdag voor Kerst besteld. Was blij dat er een mogelijkheid is om deze in Zonhoven af te halen. De dag voor kerstavond had ik gelukkig het cadeautje in huis. Top service!
Super service
Super service, goede producten. Leuke extra en snel geleverd!
De service is altijd top
De service is altijd top! Je kan altijd extra info vinden op de site indien nodig. Heb je vragen, deze worden snel beantwoord. Alles netjes ingepakt met een extra cadeautje.
Super!
Altijd zeer tevreden van de producten alsook van de snelle levering! De bijkomende videos met uitleg via social media zijn ook zeer fijn! Doe zo verder Kelly en de helpende handen!!
Heel leuke site en een product dat in…
Heel leuke site en een product dat in Nederland niet verkrijgbaar was heb ik bij drukke mama’s gevonden.
Top
Shoppen bij Drukke Mama's is de moeite waard.
Ik was blij verrast dat alle VIER de gekochte items van goede kwaliteit waren!! Ik was een klein beetje bang dat het goedkope China prullaria zou zijn.
De spulletjes zijn ook origineel leuk en de prijzen zijn super.
De smet is van de Post.nl bezorger die continu mijn pakketten bij (de niet-dichtsbijzijnde) ophaalpunt afgooit! Ik was wederom gewoon thuis, er is niet aangebeld. Ik heb de bus voorbij mijn huis zien gaan en op de hoek zien staan.
Top winkel…
Zeer correcte beschrijving van artikelen.goede communicatie met eigenares en snelle levering
Super leuke verrassingsdoos meg…
Super leuke verrassingsdoos met allemaal bruikbare zaken. Superblij met het huispak.
Kijk al uit naar de volgende doos.
Suprisebox
Heb voor de eerste keer een suprisebox besteld en wat een super gave box zeker je geld waard!
Top team!
Site is duidelijk en makkelijk in gebruik.
Leveringen zijn steeds goed verpakt, mooi ingepakt ook!
Indien er iets toch niet helemaal goed zou zijn, wordt je snel geholpen. Klant is koning en dat voel je. Doe zo verder Kelly en team! Jullie gaan die extra mile, daardoor is elk pakket kopen en krijgen een feest
Alles altijd tiptop!
Bestellingen altijd helemaal in orde..
Van het zoeken op de website tot het leveren verloopt altijd alles vlot en duidelijk.
Je wordt netjes op de hoogte gehouden…
Je wordt netjes op de hoogte gehouden wanneer het verstuurd is en wanneer het ingepakt wordt.
Dan als je pakket binnen is , is het een feestje om het uit te pakken, deze keer hel3maal, want het een verrassing box, zo leuk
Weer een mooie samengestelde…
Weer een mooie samengestelde surprisebox. Heerlijk om te genieten op de zetel met de fleece sokken en fleece lange trui bij kaarslicht en de heerlijke geurtjes met maskertje 🥰
Super tevreden
Super tevreden van producten en de dochter van thee drops voor gezicht wat u kleurtje geeft en dan de actie en service en ook afhaal in Zonhoven bij de lieve mama haar super mooi winkel met mooi kleren voor zwaardere mensen en mannen van tijgerin Petra
Superbedijf
Een superbedrijf die altijd voor je klaarstaat.
Ze komen altijd met leuke nieuwe dingen op de site.
Bestel ook zeker eens de surprisebox.
Heel duidelijke info en als je het even niet weet dan kan je het vragen of er is een filmpje van gemaakt.
Te vree
Mijn bestelling was erg vlotjes geplaatst via jullie prachtige website.
Ook was het via de post heel erg snel geleverd.
Van de producten zelf zijn we erg te vree over de kwaliteit.
Oja en het kadotje wat leuk verpakt en het ruikt heerlijk de handcrème.
Ook onze gezichtjes zijn als boterkoekjes 😉
En de wallen onder onze oogjes zijn ook hellemaal verdwenen.
Dank je wel voor jullie diensten en het kadotje 🥂
Leuke webshop
Leuke webshop
Geen blablablabla maar juist informatie en leuk platform
Super vlotte levering.
Super vlotte levering.
Gemakkelijke website om te bestellen, alsook betaalproces ging vlot.
In het verleden ook nooit problemen gehad.
Snelle levering netjes verpakt
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.