Informações sobre a empresa

1. Gabinete de arquitectura

Escrito pela empresa

Hos DTJ Arkitekter brænder vi for at gøre dine boligdrømme til virkelighed. Vi lytter, rådgiver og guider dig trygt hele vejen. Ring eller skriv i dag – en uforpligtende samtale er altid en god start.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Super god service

Kan på varmeste anbefale DTJ, skulle have godkendt 1 sal, til beboelse. DTJ tog sig af det hele men kommunen.

7 de fevereiro de 2026

Hej Kurt.
Mange tusind tak for den virkelig fine anmeldelse – den sætter jeg stor pris på. Det har været en fornøjelse at få lov til at hjælpe jer hele vejen igennem processen med lovliggørelsen og sikre, at alle forhold kom på plads. Jeg er glad for, at det hele lykkedes, så I nu kan få fuldt udbytte af de ekstra boligkvadratmeter.

Tak for et godt samarbejde undervejs.

Classificada 5 em 5 estrelas

God rådgivning og hjælp til garage/værksted

Vi søgte efter en arkitekt der havde en baggrund inden for håndværk for at sikre os en jordnær, kyndig rådgivning til vores garage/værksteds byggeri. Det må siges at lykkedes med Daniel der nu her gennem skitse projektet har givet os både ro i maven og momentum til at få realiseret vores byggeri.

19 de setembro de 2025

Resposta da DTJ Arkitekter

Tusind tak for det rigtig fine skriv – det betyder meget. Jeg er oprigtigt glad for, at jeg har kunnet hjælpe jer igennem forløbet, og at jeg har haft muligheden for at stå for processen. Det har været en fornøjelse at følge projektet fra idé til byggetilladelsen nu er på plads, og jeg sætter stor pris på den tillid, I har vist mig undervejs.

Det er netop projekter som jeres, der gør mit arbejde både spændende og meningsfuldt, og jeg synes resultatet er blevet rigtig godt. Jeg glæder mig til at se, hvordan projektet kommer til at tage form i praksis, og håber, at det bliver lige så fedt i virkeligheden, som det ser ud på tegningerne.

Classificada 5 em 5 estrelas

Tegninger til tilbygning af sommerhus

Jeg bad Daniel om at lave tegninger til ombygning af mit sommerhus. Han lavede alt rigtigt så Næstved kommune godkendte tegningerne på 24 dage. Prisen på arbejdet var i den lave ende som også er et plus, så jeg har haft en god oplevelse med firmaet.

23 de dezembro de 2024

Resposta da DTJ Arkitekter

Vi siger mange tak for den fine anmeldelse og det gode samarbejde omkring jeres projekt. Vi glæder os til at komme forbi igen når projektet er færdiggjort og tage nogle billeder.

Byggerådgiver

Vi bruger Daniel som byggerådgiver på vores hus projekt. Vi er meget tilfredse med det stykke arbejde han gør. Helt klart en anbefaling :)

7 de outubro de 2024

Resposta da DTJ Arkitekter

Mange tak for den fine anmeldelse, vi håber i bliver glade for jeres nye hus. Vi er taknemmelige for at det har været en god process at kører for jer.

Jeg har brugt Daniel fra DTJ arkitekter…s

vi har brugt Daniel fra DTJ arkitekter til et skitseprojekt til en tilbygning. Det er gået langt over vores forventninger. vi har selv gjordt os nogle tanker, Men daniel kom med et endnu bedre ideoplæg til hvordan indretningen kunne være. Kæmpe anbefaling herfra!

8 de abril de 2024

Resposta da DTJ Arkitekter

Tak Emil for den positive anmeldelse. Det har været en fornøjelse at samarbejde med jer.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais