Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Ons dak is prachtig gerenoveerd. De werkgasten hebben mooi werk geleverd en waren altijd beleefd. De communicatie liep mss wat stroef in het begin, maar daar wordt aan gewerkt. P.s bedankt alain... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

“Voor de totaalrenovatie van mijn appartementsgebouw ben ik in zee gegaan met dit team, en daar ben ik ontzettend blij om. De nieuwe ramen en deuren werden ondertussen al geplaatst en de dagkanten... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

GEEN PROFESSIONELE AANPAK. NIET AAN TE RADEN VOO RAMEN! 2 exact dezelde ramen besteld (op 2 eigenaars) maar toch 2 verschillende prijzen aangerekend! Uitleg hierover gevraagd, maar nooit gekre... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

De regen was eerst de spelbreker voor de start van de renovatie van ons plat dak maar gaandeweg beterde het weer en is alles perfect verlopen. Laten isloleren en dan EPDM erop en we kunnen weer voor e... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de revestimentos
  2. Empreiteiro de serviços de isolamento

Met zorg renoveren en installeren we daken, gevels, ramen en deuren, zodat je kunt rekenen op een resultaat dat jarenlang meegaat.

Informações de contacto

3,5

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

32 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Zeer aangename ervaring

Het was een zeer aangename ervaring. Alles gebeurde zeer professioneel. Bij het opmeten werd alles overvlogen met een drone zodat we een zicht hadden op de werken. Wij zijn alvast tevreden van het resultaat.

12 de outubro de 2024

Top!!

Super tevreden met de werken!
DTL Construct heeft topwerk geleverd bij ons. Vanaf het eerste contact voelde alles goed aan. Het team werkt netjes en hield me goed op de hoogte. Het eindresultaat is echt prachtig, en alles verliep vlot en zonder gedoe. Zeker een aanrader!

9 de outubro de 2024

Aanrader!

Fantastisch resultaat én heel tevreden van de vlotte en vriendelijke service!

11 de outubro de 2024

Duidelijk ervaring

Ze leverden mooi werk met de juiste prijs/kwaliteit verhouding. En ze kwamen steeds hun afspraken na! Bovendien waren ze altijd heel vriendelijk, leuke samenwerking!

3 de outubro de 2024

Geweldige ervaring

Geweldige ervaring met onze gevelrenovatie!

We hebben recent een gevelrenovatie laten uitvoeren met Crépi en isolatie, en we zijn ontzettend tevreden over het resultaat! Vanaf het eerste contact tot de oplevering verliep alles zeer professioneel. Het team werkte snel, nauwkeurig en met oog voor detail. De communicatie was helder en we werden goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Onze gevel ziet er fantastisch uit en de isolatie maakt een enorm verschil. We raden dit bedrijf zeker aan voor wie op zoek is naar een betrouwbare partner voor gevelwerken!

1 de outubro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Onlangs hebben we onze ramen en deuren…

Onlangs hebben we onze ramen en deuren laten vervangen door DTL Construct, en we zijn ontzettend tevreden met het resultaat! Vanaf het eerste contact verliep alles heel vlot. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend en de werken zijn professioneel en vakkundig uitgevoerd.

26 de setembro de 2024

Gevel renovatie

Wij hebben onze gevel laten renoveren door DTL Construct met crépi en isolatie, en het resultaat is werkelijk prachtig! Vanaf het eerste contact was alles zeer professioneel. Dylan gaf duidelijke uitleg over de verschillende mogelijkheden en hield ons gedurende het hele proces goed op de hoogte. De werken zijn zeer nauwkeurig uitgevoerd, en we merken nu al het verschil in isolatie. De combinatie van prijs en kwaliteit is uitstekend. We zijn ontzettend tevreden met het eindresultaat en zouden DTL Construct zeker aanbevelen aan iedereen die gevelwerken overweegt.

18 de setembro de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.