Dubai Vastgoed Club Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik had eigenlijk helemaal geen ervaring met investeren in vastgoed in het buitenland, totdat ik via social media in contact kwam met de Dubai Vastgoed Club. Vanaf het eerste moment werd alles heel... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Door de sterk gestegen belastingdruk in Nederland ben ik gaan kijken naar vastgoed buiten Nederland. Via via kwam ik terecht bij de Dubai Vastgoed Club, en dat is een zeer positieve ervari... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

For a few months I am in contact with Guus Teerling about the property market in Dubai. He normally replies promptly. Guus with his financial background is very knowledgeable about the investment op... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Investimento em propriedades

Dubai Vastgoed Club is een netwerk voor vastgoedprofessionals en investeerders die geïnteresseerd zijn in de vastgoedmarkt van Dubai. Wij bieden toegang tot exclusieve vastgoedprojecten, organiseren evenementen en delen waardevolle inzichten over trends en kansen in de markt. Ons doel is om investeeerders te ondersteunen bij het uitbreiden van hun netwerk en het succesvol investeren in de snelgroeiende vastgoedsector van Dubai.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

28 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

8 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Integere club met jaren aan ervaring!

Goede integere club! Integer omdat zelf eerst skin in the game hebben. De units die ze aanbieden zijn ook de projecten waar ze zelf eerst in investeren. Dus geen tussenpersonen of makelaars die het voor de provisie doen!

17 de julho de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Ook voor de startende investeerder zeer aantrekkelijk

Voor de nog niet zo ervaren investeerder was dit hele proces een verademing. Ze zijn transparant in hun begeleiding en zorgen voor de beste deals dankzij hun goede contacten. Dubai is een top locatie voor investeringen door de strategische ligging en gunstige belastingvoordelen. Dankzij DVC heb ik geïnvesteerd met vertrouwen in de toekomst. Hun betrokkenheid en professionele begeleiding was boven verwachting. Een aanrader.

1 de julho de 2024

Geweldige ondersteuning en…

Ze bieden geweldige ondersteuning en hebben diepe kennis van de markt in Dubai. Hun transparantie en eerlijkheid zijn verfrissend. Ze investeren zelf ook in de projecten die ze aanbevelen, wat veel vertrouwen geeft. Dankzij hun hulp heb ik al succesvolle investeringen gedaan. Aanrader!

17 de julho de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Ik had mijn twijfels over investeren in…

Ik had mijn twijfels over investeren in Dubai, alleen de expertise en passie van het team heeft me laten inzien dat Dubai een geweldige keuze is. Ze hebben een nuchtere aanpak en de club is divers. Heb kleinere beleggers ontmoet zoals ik maar ook beleggers met honderden panden die allemaal investeren in Dubai.

Ben van A tot Z begeleid en erg blij met de stap die ik gezet heb om te investeren met de Dubai vastgoedclub.

1 de abril de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Uitstekende Ondersteuning en Expertise.

Als medisch specialist heb ik weinig tijd om me in allerlei nieuwe projecten te verdiepen. Hierbij heeft Dubai Vastgoed Club mij volledig ontzorgd en me geweldig ondersteund met projecten in Dubai. Ze beschikken over ontzettend veel kennis, waarbij ieder zijn eigen specialisme heeft. Wat ik vooral waardeer is hun eerlijkheid en transparantie. Ze investeren zelf ook in dezelfde projecten, wat voor mij een no-brainer maakt om met hun kennis en expertise mee te varen. Tot op heden heb ik al meerdere projecten met succes aangekocht en zelfs iets moois opgebouwd. Ik kan iedereen hen van harte aanbevelen. 10/10.

17 de maio de 2024
logótipo da Dubai Vastgoed Club

Resposta da Dubai Vastgoed Club

Wat een prachtige review — hartelijk dank voor uw vertrouwen en de lovende woorden.

We begrijpen als geen ander dat tijd kostbaar is, zeker voor professionals zoals uzelf. Juist daarom zetten wij ons in om het volledige traject — van selectie tot aankoop en begeleiding — zo helder, efficiënt en betrouwbaar mogelijk te maken. Het is mooi om te horen dat u zich volledig ontzorgd voelt en dat onze transparantie en gezamenlijke investering daarin een belangrijke rol hebben gespeeld.

Dat u inmiddels meerdere succesvolle investeringen via ons heeft gedaan en zelfs iets moois heeft opgebouwd, is precies waar we het voor doen. Nogmaals dank voor deze bijzondere aanbeveling — we kijken uit naar het vervolg van onze samenwerking.

Het team van Dubai Vastgoed Club