Ik had eigenlijk helemaal geen ervaring met investeren in vastgoed in het buitenland, totdat ik via social media in contact kwam met de Dubai Vastgoed Club. Vanaf het eerste moment werd alles heel... Ver mais
Door de sterk gestegen belastingdruk in Nederland ben ik gaan kijken naar vastgoed buiten Nederland. Via via kwam ik terecht bij de Dubai Vastgoed Club, en dat is een zeer positieve ervari... Ver mais
For a few months I am in contact with Guus Teerling about the property market in Dubai. He normally replies promptly. Guus with his financial background is very knowledgeable about the investment op... Ver mais
Dubai Vastgoed Club is een netwerk voor vastgoedprofessionals en investeerders die geïnteresseerd zijn in de vastgoedmarkt van Dubai. Wij bieden toegang tot exclusieve vastgoedprojecten, organiseren evenementen en delen waardevolle inzichten over trends en kansen in de markt. Ons doel is om investeeerders te ondersteunen bij het uitbreiden van hun netwerk en het succesvol investeren in de snelgroeiende vastgoedsector van Dubai.
Rijksstraatweg 233, 9752 CA, Haren, Holanda
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Goede integere club! Integer omdat zelf eerst skin in the game hebben. De units die ze aanbieden zijn ook de projecten waar ze zelf eerst in investeren. Dus geen tussenpersonen of makelaars die het voor de provisie doen!
Mijn ervaring met Dubai Vastgoed Club is zeer positief. Het bedrijf is transparant, zorgvuldig en betrouwbaar. Van de eerste gesprekken tot de uiteindelijke aankoop werd ik volledig ontzorgd.
Voor de nog niet zo ervaren investeerder was dit hele proces een verademing. Ze zijn transparant in hun begeleiding en zorgen voor de beste deals dankzij hun goede contacten. Dubai is een top locatie voor investeringen door de strategische ligging en gunstige belastingvoordelen. Dankzij DVC heb ik geïnvesteerd met vertrouwen in de toekomst. Hun betrokkenheid en professionele begeleiding was boven verwachting. Een aanrader.
Ze bieden geweldige ondersteuning en hebben diepe kennis van de markt in Dubai. Hun transparantie en eerlijkheid zijn verfrissend. Ze investeren zelf ook in de projecten die ze aanbevelen, wat veel vertrouwen geeft. Dankzij hun hulp heb ik al succesvolle investeringen gedaan. Aanrader!
Ik heb hele goede ervaring met Dubai vastgoedclub. Ik waardeer hun openheid van zaken. Bedankt voor de mogelijkheden.
Ik had mijn twijfels over investeren in Dubai, alleen de expertise en passie van het team heeft me laten inzien dat Dubai een geweldige keuze is. Ze hebben een nuchtere aanpak en de club is divers. Heb kleinere beleggers ontmoet zoals ik maar ook beleggers met honderden panden die allemaal investeren in Dubai.
Ben van A tot Z begeleid en erg blij met de stap die ik gezet heb om te investeren met de Dubai vastgoedclub.
Als medisch specialist heb ik weinig tijd om me in allerlei nieuwe projecten te verdiepen. Hierbij heeft Dubai Vastgoed Club mij volledig ontzorgd en me geweldig ondersteund met projecten in Dubai. Ze beschikken over ontzettend veel kennis, waarbij ieder zijn eigen specialisme heeft. Wat ik vooral waardeer is hun eerlijkheid en transparantie. Ze investeren zelf ook in dezelfde projecten, wat voor mij een no-brainer maakt om met hun kennis en expertise mee te varen. Tot op heden heb ik al meerdere projecten met succes aangekocht en zelfs iets moois opgebouwd. Ik kan iedereen hen van harte aanbevelen. 10/10.

Resposta da Dubai Vastgoed Club
Zeer betrouwbaar! Ze zijn heel erg betrokken, goed bereikbaar, hebben verstand van zaken en zijn bovendien zeer prettig in de omgang.