dundle.com Opiniões 77 234

3,8

Após de algum tempo, a dundle suporte contactou me por causa deste sucedido devido a um atraso do sistema de pagamento. Felizmente correu bem e sim, recomendo a dundle pois não é a primeira vez que ut... Ver mais

Excelente pois fez com que eu demonstrasse meu amor meu carinho com o próximo isso faz com que eu acredite na tecnologia de energia limpa no mundo das finanças encurtando a distância e o melhor de tud... Ver mais

Comprei um cartao UK Xbox para oferecer o código. Recebi as referências para pagar. Paguei e confirmedi com o meu banco que o valor said da minha conta e entrou na conta identificado com as referência... Ver mais

Eu quero muito tirar o meu dinheiro mas não consigo, já usei várias forma para sacar o dinheiro mais até agora não tive sucesso, por favor eu preciso de ajuda.

1. Fornecedor de soluções de e-Commerce

Sobre dundle.com

Your favorite Gift Cards, Game Keys, Top Up and other digital deals - Instantly delivered.

Looking for help?

About us

Since 2012, dundle has offered prepaid solutions for people all around the world. Because prepaid is the smarter way to pay for your subscription, game, gift, or phone credit. Our products are available for a diverse set of regions and currencies - all sent as digital codes via email. And all to give you a more playful, convenient, and safer online experience.

Payment Cards Game Credits Gift Cards Phone Credit More about us

All your codes at dundle

dundle keeps your digital life fun and simple!

• No account Needed!
  • 60+ Secure Payment Methods
  • Official Reseller Ensuring Safe Codes
  • Multilingual Support
  • dundle Coins Rewards
Start shopping

3,8

Bom

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Fiz uma compra de card hoje dia…

Fiz uma compra de card hoje dia 30/04/2023 . Pediu para confirmar minha identidade ,fiz mas até agora presente momento não consegui receber meu código . Muito chato isso preciso muito do reembolso pois não quero mais fazer negócio com essa empresa(Dundle). Hj dia 04/05/2023 estou ainda aguardando o reembolso do cartão presente que não me enviaram o código. Muito descaso dessa empresa😤

29 de abril de 2023

Hello Alexandre,

Thanks for letting us know! Your verification attempt via our partner, Shufti, was not completed successfully. Our support team will reach out to you to further discuss the refund of your payment. We appreciate your patience in the meantime.

Kind regards,

Muita demora na entrega.

2 de março de 2023

Hello Cidadesdaserra,

We checked your order history, and it appears your code was delivered to you within 3 minutes. If you did not receive it in your email inbox, you can always request your previous orders via our support page, using our Order History feature.

If this does not resolve the issue for you, feel free to contact our support team.

Kind regards,

Sem comentarios

Gostaria de informar que comprei um paysafecard e não recebi nenhum email com o codigo, e fui ver ao email que tenho associado ao paypal e não tenho nada mesmo NADA.

26 de fevereiro de 2023

Hello,

Thanks for your review!

We have checked the validity of your code, but it seems to have been used already. We therefore suspect that the code was received and made use of it afterwards.

If you have any further questions or encounter new problems, please do not hesitate to contact us at support@dundle.com and we will try to assist you as best we can.

Kind Regards,