Alles netjes gecommuniceerd Ik had een goede communicatie met kantoor als met de werknemers. En werkt alles netjes af. Dakraam sloot niet meer. Het probleem werd opgelost.
Wij zijn erg tevreden met hoe het werk gedaan is en zeker ook met de mannen die het werk hebben gedaan. Er werd goed meegedacht en voldaan aan eventuele wensen die we extra hadden. Ook was de commu... Ver mais
Erg fijn bedrijf om zaken mee te doen. Vanaf moment van inmeten, aanbieden van offerte tot aan uiteindelijke oplevering van het werk. Er wordt van A tot Z meegedacht met jou als klant voor het beste... Ver mais
Yassin en zijn mannen hebben onze drie platte daken van PIR-isolatiemateriaal voorzien en nieuw bitumen en lood. Lastige daken met pannenopstanden en vreemde hoeken. Ze zijn niet snel, maar werken... Ver mais
Service & Top Garantie Wij passen ons volledig aan uw wensen aan. Daarbij kunt u steeds rekenen op een prima en snelle service, met een uitstekende garantie. Door een goede communicatie met de klant en door onze kennis en ervaring zorgen wij dat uw probleem altijd netjes wordt opgelost. Onze dakdekkers hebben jarenlange ervaring, waardoor ze allerlei verschillende opdrachten kunnen uitvoeren. Is uw dak aan onderhoud of vernieuwing toe? Of heeft u vragen over het dak of dakbedekking? Wij helpen u graag verder. Wij werken met de juiste oplossing en het beste resultaat. Wij zorgen dat we snel ter plaatse zijn zodat uw probleem zo snel mogelijk wordt opgelost.
Koninginneweg 11, 1217 KP, Hilversum, Holanda
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
Alles netjes gecommuniceerd
Ik had een goede communicatie met kantoor als met de werknemers.
En werkt alles netjes af.
Dakraam sloot niet meer.
Het probleem werd opgelost.

Resposta da Duo dak onderhoud B.V.
Er werd goed meegedacht en voldaan aan eventuele wensen die we extra hadden.
Ook was de communicatie met het kantoor en de eigenaar erg fijn en duidelijk. Ook wilde we wat extra werkzaamheden laten doen en dat werd gelijk bekeken of dat er direct er bij kon worden gedaan en daardoor zelfs waren de mannen bereid om in het weekend door te werken. Echt subliem.

Resposta da Duo dak onderhoud B.V.
Prettige ervaring gehad met DUO. De mannen waren op tijd aanwezig en hebben goed werk geleverd tegen een eerlijke prijs. Naderhand foto’s laten zien en ben blij met het resultaat.

Resposta da Duo dak onderhoud B.V.
Vriendelijk, snel en professioneel. Netjes werk geleverd en goede communicatie. Zou ze zo weer bellen.

Resposta da Duo dak onderhoud B.V.
Geen klant geweest, maar regelmatig storende ervaring met het bedrijf dat rond 5.30 - 6 uur de hele buurt wakker maakt, doordat er bedrijfsafval in de PMD container gepropt wordt. Sowieso mag dat daar niet in. En vanwege dat vroege tijdstip weten ze dat zelf waarschijnlijk ook wel. Dit is al verschillende keren bij de containers aan de Graswinkellaan in Weert gebeurt. Hopelijk komt hier snel een eind aan.

Resposta da Duo dak onderhoud B.V.
Renovatie pannendak jaren dertig woning. Correcte communicatie. Heldere afspraken, goed communiceren met de vakmannen. Geleverd conform planning. Voor zover ik kan beoordelen (vooral visueel dus) een geslaagde renovatie.

Resposta da Duo dak onderhoud B.V.
De medewerkers van duo Dakonderhoud leveren prima kwaliteit voor een goede prijs.

Resposta da Duo dak onderhoud B.V.
Ik ben ontzettend tevreden over het werk van Duo Dakonderhoud. Zij hebben bij mij de dakpannen van de woning vervangen én de rieten kap op de veranda vernieuwd naar een mooi dak met dakpannen. Het hele traject verliep soepel: duidelijke communicatie, vakmanschap en een strak eindresultaat. De medewerkers waren vriendelijk, werkten netjes en lieten alles keurig achter. Mijn woning ziet er weer perfect uit en ik kan ze iedereen aanraden die op zoek is naar betrouwbaar dakonderhoud.

Resposta da Duo dak onderhoud B.V.
Responsive and helpful in understanding the work being planned, costs, materials, etc.

De communicatie
Netjes iedere keer geïnformeerd over
De werkzaamheden
Net personeel
En alls netjes afgewerkt en opgeruimd 👍

Gemaakte afspraken nagekomen;
Meedenken tijdens de uitvoering;
Flexibel en vriendelijk personeel.

Resposta da Duo dak onderhoud B.V.
Vanaf het eerste contact een goed gevoel gehad bij Duo. Er was van begin tot eind transparantie en fijne communicatie, en toen de werkzaamheden onverwachts uitgebreid moesten worden werd er flexibel gedacht en gehandeld. Dit allemaal voor een eerlijke prijs. Wij komen zeker weer terug bij Duo voor toekomstige dakwerkzaamheden, nog heel erg bedankt!

Resposta da Duo dak onderhoud B.V.
Prima prijs/kwaliteit. Contact leggen kwam in het begin wat moeilijker op gang, maar ging daarna goed.

Resposta da Duo dak onderhoud B.V.
De offerte duurde een paar dagen langer dan gedacht, maar de kwaliteit was goed, duidelijk en overzichtelijk gespecificeerd een een goede prijs.
Een afspraak gemaakt wanneer het project zou beginnen en hier werd keurig aan gehouden. Er werd rusitig en netjes gewerkt, vriendelijke gecommuniceerd.
Ook advies gegeven over een paar zwakke punten. Het project kwam binnen de geplande tijd af. We zijn zeer tevreden.

Resposta da Duo dak onderhoud B.V.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.