Helemaal prima! - product beantwoordt aan verwachtingen - duidelijke informatie op de website - klant wordt op de hoogte gehouden van status bestelling en/of retour - uitstekend telefonisch be... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Ik bestelde in juni een Bomain badpak. Van dit merk heb ik al eerder een badpak besteld Daar heb ik het jaren mee gedaan prima pasform maar was nu toe aan een nieuwe. Ik heb het nog geen 4 maanden tw... Ver mais
Super winkel! Ik bestel er sinds jaren en ben elke keer zeer tevreden. Ruime keuze, goede kwaliteit & prijzen. Artikelen zijn zo als op de site beschreven. Verzending gaat altijd vlot en alles is mooi... Ver mais
Wauw! Wat een fantastisch bedrijf, ook al bestel je s'avonds, de volgende dag heb je het in huis. Had ik deze site maar eerder gevonden. Ik heb een grote cupmaat en merk bh’s zijn normaliter schreeuwe... Ver mais
Informações sobre a empresa
De voordeligste Lingerie Outlet van Nederland. Lingerie en Badmode van topmerken als: Marlies Dekkers, Sapph, Hom, Rosa Faia, Lisca, After Eden, Anita Active.
Informações de contacto
Lindenhoutseweg 57a, 6545AH, Nijmegen, Holanda
- chantor@dutchdesignersoutlet.com
- dutchdesignersoutlet.com
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 50% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
👍👍👍👍
Ausgezeichneter Kundenservice; schneller Versand- volle Empfehlung

Resposta da Dutch Designers Outlet
Das Bestellen war unkompliziert und…
Das Bestellen war unkompliziert und auch beim 2. Mal passte alles wie erwartet. Die Qualität ist hervorragend und der Preis sehr gut. Ich würde immer wieder hier zuerst schauen, da in Deutschland die Preise für gute Wäsche deutlich höher sind. Lieferung und Bezahlung waren ebenso unkompliziert.

Top webshop
Ik ben heel blij. Ik heb een paar mooie Marlies Dekkers setjes gekocht. De prijs bij 1 artikel was nog niet aangepast. Op zondag gemaild en binnen een paar uur al aangepast en een reactie ontvangen. Echt top! Snelle levering ook.

Super fast delivery
Super fast delivery, always before the initial estimated time and very carefully packed. Great selection and easy process to order (or return).

Teure Retoure
Lieferung kam schnell aber leider passte mir das Produkt nicht. Retoure fand ich sehr umständlich und teuer. Kosten der Rücksendung wurden nicht erstattet. Ihr zahlt 10,00 Euro für die Retoure!
Zeer tevreden
Lage prijzen, fijne website, goed verpakt en snelle levering

Goed 👍
Bestelling was goed ingepakt en op tijd bezorgd zoals aangegeven. Artikels zijn van goede kwaliteit en zoals afgebeeld.

Resposta da Dutch Designers Outlet
Snelle levering. De producten die zijn van hele goede kwaliteit

Resposta da Dutch Designers Outlet
Top service altijd vriendelijk en als…
Top service altijd vriendelijk en als er een probleem is lossen ze dit super op!!

Resposta da Dutch Designers Outlet
Geen service bij kapotte bh
In maart een bh gekocht waar al snel de beugel eruit kwam, netjes een mail gestuurd. Kreeg stom antwoord, iets met een Mercedes en tegen een paaltje rijden. Dus volgens hun mijn schuld. Zit ik met een kapotte dure bh en geen oplossing
Dus kortom ik koop hier nooit meer.
Slechte service!!
Zoals altijd prima lingerie voor een…
Zoals altijd prima lingerie voor een aantrekkelijke prijs. Goede service! Snel geleverd.

Attention !
Attention !
Frais de port soit disant gratuits : FAUX !
Pour recevoir ma commande, j'ai du payer 15€ de frais de port.
Puis à réception du colis, comme la taille ne convenant pas, j'ai re-payé 15€ pour les renvoyer et demander un échange.
Au bout d'un mois, surprise de ne toujours pas avoir reçu les articles à la bonne taille, je suis retournée sur mon compte et là oh surprise ! Ma commande était restée en attente car je devais re-re-payer 15€ de frais de port !!!
Donc au total, pour 120€ de commande, j'ai payé 45€ de frais de port !!!
Quel sens commercial ;-)

Resposta da Dutch Designers Outlet
Snelle levering en netjes ingepakt.

Perfect
Netjes verpakt, snel verzonden, prima kwaliteit en vriendelijke prijs! 👍

Makkelijk en betaalbaar!!
Een mooie kans om voor een leuke prijs lingerue aan te schaffen. Leuk gewoon in je eigen huis.
Nog geen nare ervaring gehad. ( na 4 x aankopen )

Resposta da Dutch Designers Outlet
Mooie zaken,goede levering …
Op tijd geleverd,goede service,mooie zaken,ben er heel tevreden over!

Schnelle Lieferung
Schnelle Lieferung, tolle Ware, alles bestens

Resposta da Dutch Designers Outlet
Snelle levering en mooi product