Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Heb nu in het verleden drie keer levende have besteld bij Dutchreef. Het voordeel van Dutchreef dat ze het bij je thuis leveren, helaas is de uitval groot in all drie gevallen, vooral in de laatste en... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Top ervaring met Dutch Reefs. Nol denkt echt met je mee, geeft goed advies en reageert snel op vragen. Alles is naar mijn wensen gegaan en de prijs/kwaliteit is gewoon sterk. Producten werken perfect.... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Vanwege aanschaf nieuw aquarium wil ik graag met Alkatronic, Mastertronic en Dosetronic gaan starten. Nol heeft mij uitleg gegeven a.d.v. het systeem dat in de winkel draait. De spullen gekocht (lange... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Allereerst heb ik een product besteld via de website. Na zelf contact opgenomen te hebben waarom het langer duurt dan aangegeven blijkt het niet meer leverbaar. (Website niet up to date) ze bieden een... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de aquários

Uw specialist op het gebied van zeewateraquariums

Informações de contacto

2,8

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

65 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 1 em 5 estrelas

ATI stratons gekocht waarvan een na…

ATI stratons gekocht waarvan een na paar maanden mankement begon te vertonen ... ze gingen het oplossen . Ik heb verlichting teruggestuurd met de hoop dat het gemaakt ging worden maar het kwam in slechtere staat terug dan het was , volgens mij hadden ze geen hammer bij de hand dus hebben ze maar mijn verlichting genomen . Ik koop nog van Dutchreef nog van Ati nog iets .

28 de setembro de 2021
Opinião espontânea
logótipo da Dutch Reef

Resposta da Dutch Reef

Wij hebben de Stratons inderdaad ontvangen en ter reparatie aangeboden aan de distributeur en ook volledig gerepareerd weer retour ontvangen. We hebben de lamp vervolgens weer aan u terug gezonden middels ons transportbedrijf. De lamp is in goede staat werkend bij ons weggegaan en is kennelijk bij u in slechte(re) staat binnengekomen. Wij vermoeden dat er tijdens het transport iets niet goed is gegaan. We hebben echter geen enkele rechtsreekse reactie van u ontvangen na ontvangst van de lamp buiten deze review. Op deze manier kunnen we het dan ook niet voor u oplossen. Ik wil u verzoeken contact met ons op te nemen zodat we kunnen onderzoeken wat er mis is gegaan en het kunnen oplossen. Met Vriendelijke groet, Team Dutch Reef.

Classificada 4 em 5 estrelas

Prima info

Prima info, uitleg en verwerking vd bestelling.
Graag de volgende keer een seintje als er plots een pallet van 400kg voor de deur staat

18 de agosto de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Was op zoek naar een nieuw zeeaquarium…

Was op zoek naar een nieuw zeeaquarium paar keer gebeld voor advies heel leuk te woord gestaan.
Uit eindelijk uitgekomen op een Waterbox X60.2 met een noten kast .
Zeer snel geleverd en advies was helemaal goed echt een heel mooi afgewerkte bak .
Wat ik ook heel goed vond is dat je bij zo een best behoorlijke uitgave niet ook nog eens zoals bij andere winkels hoge bezorgkosten moet betalen .

10 de agosto de 2021

0 op 10 voor service

Ik heb al bij vele webshops besteld voor zeeaquarium benodigdheden, maar bij deze webshop heb ik geen goede ervaring. Eerst vraag je om je bestelling woensdag te leveren laten niets van hun horen. Zelf dan maar gemaild, krijg je te horen dat het voor donderdag zal zijn. Oké, kan ik nog mee leven (alhoewel dat je dan iets moet laten weten). Ondertussen zijn we woensdagavond nog altijd geen info gekregen over de bestelling of track & track gekregen. Mail ik weer en beloven ze me deze donderdagochtend te bezorgen. Donderdag hele voormiddag gewacht geen track & track gezien. Weer gemaild nu gewoon geen antwoordt meer. Sorry maar alles behalve service vind ik dat...

17 de junho de 2021
Opinião espontânea
logótipo da Dutch Reef

Resposta da Dutch Reef

Beste Sven, we kunnen ons voorstellen dat dit niet de service is die je van ons verwacht. We kunnen zo even niet terughalen wat er precies is voorgevallen en waar dat precies is fout gegaan maar we verzoeken je vriendelijk even contact met ons op te nemen zodat we het met je kunnen oplossen. Met vriendelijke groet, Team Dutch Reef.

Bestelling gedaan

Bestelling gedaan, helaas zat een langere levertijd op de afschuimer, maar een prima voorstel gekregen en keurig opgelost . Nette prijzen en betrouwbaar shop!!!

5 de maio de 2021

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.