Fint og omhyggeligt arbejde
Fint og omhyggeligt arbejde med en gulvplanke, som var flækket. Kan klart anbefale dem - overholdt alle aftaler.
Krudtværksalleen 21, 3300, Frederiksværk, Dinamarca
Egon Bech AS stod for en fuld facaderenovering på en stor det af vores hus inklusiv ny facade, nye vinduer og nyt tag. Desuden fik vi sammenlagt nogle rum i huset og lavet nyt badeværelse. Altsammen under meget kyndig styring af Egon Bech AS. Og alt er lavet meget flot og professionelt. Team Egon bech AS mødte op hver eneste dag med et smil gennem hele projektet og fuldførte opgaven til den aftalte tid. Varmeste anbefalinger herfra
Bjælkehus: reparation/udskiftning af hjørne. Virkelig godt håndværk. Meget pålidelig kontakt og kommunikation undervejs. Supergodt forløb.
Vi har lige fået afsluttet en stor entreprise på vores hus, hvor vi har fået nyt tag, et par nye vinduer og nyt loft i stuen. Fra start til slut, har det kørt på skinner og vi har kun gode ting at sige om Michael Bech og hans dygtige håndværkere.
Vi kan varmt anbefale tømrerfirmaet Egon Bech til andre😃
Vi bad om tilbud på en tilbygning og fik både tegninger byggeansøgning og en pris på det færdige arbejde, som svarede til vore behov og forventninger.
Det var usædvanligt dygtige og velopdragne håndværkere, der kom i huset, og de orienterede altid om planer og tilstedeværelse, ryddede op efter sig og overholdt tidsplaner.
Vi bruger også Michael Bech og hans folk næste gang, der skal bygges noget hos os.
Mette og Jørgen
Det har været en fornøjelse at få løst renoveringsopgaver på mit hus af fa. Egon Bech. Grundig rådgivning fra tømrermester Michael Bech, klare aftaler og overholdelse af aftaler og tid. God information og flot håndværk af dygtige og engagerede sympatiske tømrersvende. Fornuftig pris.

Resposta da Egon Bech A/S
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.