Leia as opiniões dos outros
Wij zijn tevreden met de levering van de hondenbrokken of onze lieve lastpost dit blijft eten weten we niet ze is namelijk een lastige eter :)
Krijg geen klantenservice te pakken (tot 2 x toe) en word niet teruggehaald of via whats app. Geen levering na 1 week kattenbakken korrels te hebben besteld. Mn het niet kunnen bereiken vd klantens... Ver mais
Informações sobre a empresa
EasyPets is dé online bestemming voor hoogwaardige, eigen merkproducten speciaal voor honden en katten. Wij combineren topkwaliteit met gebruiksgemak, zodat zowel jij als je huisdier alleen het allerbeste krijgen, zonder gedoe. EasyPets doet er alles aan om om het leven van je huisdier te verbeteren en jouw leven als baasje makkelijker te maken.
Informações de contacto
Hongkongstraat 71-73, 3047BR, Rotterdam, Holanda
- +31 85 065 36 92
- hello@easypets.com
- easypets.com
Respondeu a 70% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
As pessoas também visitaram
Wij zijn tevreden met de levering van…hondenbrokken
Fijn en betrouwbaar bedrijf!
Ik bestel al 6 jaar hier. Leveren snel, komen afspraken na en de puppymatjes zijn goed absorberend en prima van formaat!
Meerdere pluspunten
Goed product, de Bio kattenbakvulling van houtkorrels van EasyPets en de katten zijn er tevreden mee! Duurzaam, makkelijk in gebruik, absorberen goed, neem de geur van urine goed op. De levering is erg snel! De katten gebruiken deze korrels al jaren.
al jaren heb ik hondenplas matjes van…
al jaren heb ik hondenplas matjes van easypets. Bevalt prima. Eén keer zat er een doos bij die niet voldeed en kreeg direct een nieuwe de service is prima.
De bestelling wordt altijd snel bezorgd
Prettige duidelijke website.
Prettige duidelijke website.
Snelle bezorging.
Fijn bedrijf!
Snel geleverd en een perfecte prijs en…
Snel geleverd en een perfecte prijs en kwaliteit
zéér voordelig in prijs
zéér voordelig in prijs
daarbovenop een supersnelle levering
en nog een erbovenop is de kwaliteit top
dankjewel
Je hebt het binnen 1 dag in huis
Top spul voor in de PeeWee kattenbak
Top spul voor in de PeeWee kattenbak. Gebruik het nu al jaren. Bestel er graag!
Zeer snel geleverd
Zeer snel geleverd, ...de andere dag dus!
Geweldig goed product!
Steeds perfect
Steeds perfect!
Bestel hier regelmatig.
Aanrader 🌷
Luiers
Bedankt voor de luiers mijn hond voelt zich goed nu mijn vorige review heeft misschien geholpen want PostNL is komen aanbellen op het juiste nr prachtig nogmaals bedankt 👍
Super snelle levering
Ik bestel om de zoveel maanden trainingpads voor mijn verlamde teckeltje en vorige week hadden we niet door dat we aan de bodem van de doos zaten. We kwamen net toe voor 1 dag. Maar gelukkig wordt er bij easypets altijd direct de dag erna geleverd. Mega snelle levering & af en toe mooie kortingen.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.