Nachdem jc pets nicht imstande ist mir meine verauslagten rücksendekosten zu überweisen habe ich diesen Fall meinem Anwalt übergeben. Wurde von pets unterrichtet dass Betrag innerhalb 5 bis 10 Tage... Ver mais
Ik ben momenteel zeer tevreden van JC pets. Ik had een vraagje over mijn levering en deze werd direct beantwoord en opgevolgd via whatsapp. Zeer vriendelijke en professionele medewerkers. Dankjulliew... Ver mais
Hoi, leuk dat je de moeite neemt om op onze trustpilot pagina te kijken! JC Pets is een online dierenwinkel met een ruim assortiment. Wij staan voor een goede kwaliteit met een daarbij behorende passende prijs. Ook staan wij altijd voor je klaar als iets niet duidelijk is! We hopen dat alles naar wens is.
Parelweg 11, 1812RS, Alkmaar, Holanda
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Fijne website met kwalitatief goede producten en uitleg. Ik ben zeker vaste klant

Resposta da JC Pets
Correcte bezorging en goed gekochte scheerapparaat.

Resposta da JC Pets
As promised..price service quality all fine

Resposta da JC Pets
Ik ben momenteel zeer tevreden van JC pets. Ik had een vraagje over mijn levering en deze werd direct beantwoord en opgevolgd via whatsapp. Zeer vriendelijke en professionele medewerkers. Dankjulliewel!
Momenteel ook tevreden van de producten (waterfontein, automatische eetbak, de automatische kattenbak moet onze kat nog testen :))

Resposta da JC Pets
Top ervaring! Heb artikel besteld waarvan ik wist dat het tijdelijk uitverkocht was. Ben keurig op de hoogte gehouden en artikel wordt deze week geleverd.

Resposta da JC Pets
Mijn kat komt vanaf het begin van de lente regelmatig thuis met teken in de vacht. Vorig jaar heb ik een vlooien en tekenband gekocht met hierin gif, deze werkte top maar ik wilde van het gif af en zocht een natuurlijker alternatief.
Naar aanleiding van de goede (product)reviews op de site en op Trustpilot durfde ik het aan om bij JC Pets een vlooienband te bestellen. In de omschrijving stond "De JC vlooienband is de enige halsband die je kat en daardoor ook je huis gedurende 8 maanden 24/7 op een natuurlijke manier volledig beschermd tegen vlooien, teken en andere ongedierte zonder onaangename geuren." Precies wat ik zocht, dus deze heb ik besteld.
Helaas bleek na een aantal weken dragen dat mijn kat toch nog teken met zich mee bleef brengen, sommige wel ter grootte van een doperwt. En de teken zaten notabene ONDER de halsband. Dit product werkt dus absoluut niet tegen teken.
Hierover heb ik een review geschreven voor op hun site (hier vragen ze een aantal dagen na bestelling trouwens zelf om). Helaas blijkt een slechte review over hun eigen producten niet gewenst, want mijn review is nooit geplaatst op hun site (ook al heb ik mijn review per mail geverifieerd). Ja, zo kom ik ook wel aan de 5 ster voor de product review...
Laat ik duidelijk zijn, de service van JC Pets heb ik niks op tegen. Snelle levering, nette communicatie per mail en prima verpakt product. Alleen het feit dat mijn eerlijke review over hun product niet wordt geplaatst op de site omdat deze een slechte beoordeling bevat, dat verdient alles behalve een schoonheidsprijs.
Update na reactie JC Pets:
Toch vreemd dat mijn review nooit geplaatst is geweest. Aan mijn taalgebruik of misbruik zal het in ieder geval niet hebben gelegen.

Resposta da JC Pets
It’s a great camera with many features and clear image quality. The company’s customer service is also very good. I had a question about the product and received a clear answer the same day!

Resposta da JC Pets
De automatische voerbak aangeschaft.
Mooi product en werkt nasr behoren. Zo fijn dat deze op accu is.
Ik zat nog met vragen en ben zeer vriendelijk geholpen.

Resposta da JC Pets
Pakket werd zoek gemaakt door DHL. Zonder problemen zonden zij mij een nieuw pakket.

Resposta da JC Pets
Zeer tevreden over de producten en de service.

Resposta da JC Pets
Antwoord snel op app, zelfs in weekend
Telefonisch netjes te woord gestaan en goed geholpen

Resposta da JC Pets
Mooie producten! Kat is er blij mee, drinkt en eet goed. Kattenbak is nog wel even wennen.

Resposta da JC Pets
We hadden een waterfontijn bij JCPets aangeschaft, maar na 3 maanden functionerde hij niet zoals hij het behorde te doen volgens de beschrijving. Naar een paar keer contact te hebben gehad met ėėn van de medewerkers van JCPets werd het probleem netjes opgelost. Er werdt een nieuwe fontijn opgestuurd en deze doet wel wat hij hoord te doen. Wil JCPets bedanken voor de geleverde service.

Resposta da JC Pets
wat een top service onze blafband ging stuk zonder moeilijk te doen kregen we een nieuwe ook zeer nette communicatie. echt een aanrader

Resposta da JC Pets
Begin van de avond bestelde ik een Kattenfontein, de volgende ochtend werd hij al bezorgd. Kat is er blij mee,hij drinkt heerlijk uit het tuitje. Wel doe ik er flessenwater in ivm met kalkaanslag.
Nu wacht ik op de luchtreiniger, van wat ik hoor van mensen die hem hebben, is deze ook erg goed. Was wegens succes even out of stock

Resposta da JC Pets
Ik heb een anti-blafhalsband (met trillen en geluid) enige tijd geleden gekocht, omdat mijn hond ondanks training helaas vaak aansloeg als hij beweging zag. Hij krijgt de halsband alleen om als ik wegga en het gaat veel beter. Ik was het draadje van de oplader kwijt geraakt en toen ik vroeg of ik er een los kon bestellen kwamen ze met een hele fijne gepaste oplossing en heel snel. Fijne service zeker een aanrader!

Resposta da JC Pets
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.