Konceptet er ret godt, men der mangler i dén grad kvalitetstjekt af varerne. Vi modtog af flere omgange råddent frugt og grønt. Det var helt uspiseligt og lige til at smide ud. Efter dialog med Eat... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jeg modtog i dag en mix økologisk kasse og har været spændt. Jeg må dog siger at det er tyveri. 1 lille melon, 5 meget små sødestoffer, 1 butternut squash, 2 løg, 4 små stilke grønkål, 8 små kartofler... Ver mais
A empresa respondeu
Altid et spændende og brugbart udvalg af økologiske råvarer, der veksler med hver enkelt kasse. Pålidelig, informerende og bæredygtig levering i genanvendelige papkasser. Man kan virkelig mærke, at ho... Ver mais
Et rigtig sympatisk og godt initiativ! Det har været så dejligt at blive ‘overrasket’ af lækre grøntsager og frugter hver uge. Det er bestemt ikke kvaliteten, der gør, at vi nu opsiger vores abonnemen... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Serviço de entrega de alimentos ao domicílio
- Mercado de fruta e vegetais
- Grossista de fruta e vegetais
Escrito pela empresa
Vi leverer kasser med altid friske og nogle gange grimme frugter og grøntsager til dig. Bekæmp madspild og spis med sæsonen – red afgrøder direkte fra landbruget.
Informações de contacto
Østergade 27, 1100, Copenhagen, Dinamarca
- support@eatgrim.com
- eatgrim.com
Vil savne Eat Grim
Elsker de grøntsager jeg fik med jer! Helt perfekt, hvis man vil have mere grønt ind i hverdagen.

Great concept
Great concept, good service, good products. I like also the fact that the products are not wrapped in plastic. I recommended to friends too.
Fantastisk koncept
Fantastisk koncept med altid friske og lækre grønsager og frugter! Dejligt at blive præsenteret for noget andet grønt end vi selv ville købe.
JEG VIL MEGET STØTTE GRIM
JEG VIL MEGET STØTTE GRIM, FOR JEG SYNES DETE R ET FEDT PROJEKT, MEN JEG FÅR ALT FOR TIT DÅRLIGE GRØNSTSAGER OG FRUGT MED I KASSEN, DET ER JEG LIDT KED AF.

Eat grim er fantastisk
Eat grim er fantastisk, variationen i kasserne er super, kvaliteten i top og leveret lige til døren.
Håber at folkene bag kommer igen med et lign koncept
Jeg er så ærgerlig over at de lukkede, og håber så meget at de kommer igen med et lignende koncept.
Eat Grim har været helt fantastiske for…
Eat Grim har været helt fantastiske for os! Vi vil komme til at savne jer.
Det er bare de bedste og friske…
Det er bare de bedste og friske grøntsager. Håber sådan de dukker op igen
Vidunderligt koncept!
Det lækreste frugt og grønt
Det lækreste frugt og grønt. Kommer til at savne det.
A beautiful way of preventing food…
A beautiful way of preventing food waste. This box has made me eat better and more varied
dishes and I will miss it a lot. It was an affordable and very convenient/flexible option.
Det bedste jeg længe har gjort <3
Jeg har fået EatGrims frugt og grønt-kasser i et par måneder nu og jeg er vild med det. Vi spiser meget sundere, mere varieret og det er sjovt og inspirerende at lave mad. Tusind tak <3

Elsker konceptet
Elsker konceptet! Og det burde alle andre også, det giver ingen mening at vi ikke køber "grimme" grøntsager og frugter!

Resposta da Eat Grim
For sen levering (efter kl 19) så man…
For sen levering (efter kl 19) så man kan ikke bruge varerne samme dag. I starten kom kassen før kl 18. For meget blegselleri; initialt var fordelen at man kunne fravælge visse varer - det kan man ikke længere. For mange beskeder om levering. Samlet set: indadequate value for money

Super god idé!
Alle tiders firma! Levering i miljøvenlige kasser, altid til tiden, og med gode grønsager, hvor der også er en forklaring på, hvorfor de ikke ender på supermarkedets hylder, men hos dem/mig. En herlig måde at undgå madspil!

Resposta da Eat Grim
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.