Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Konceptet er ret godt, men der mangler i dén grad kvalitetstjekt af varerne. Vi modtog af flere omgange råddent frugt og grønt. Det var helt uspiseligt og lige til at smide ud. Efter dialog med Eat... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg modtog i dag en mix økologisk kasse og har været spændt. Jeg må dog siger at det er tyveri. 1 lille melon, 5 meget små sødestoffer, 1 butternut squash, 2 løg, 4 små stilke grønkål, 8 små kartofler... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Altid et spændende og brugbart udvalg af økologiske råvarer, der veksler med hver enkelt kasse. Pålidelig, informerende og bæredygtig levering i genanvendelige papkasser. Man kan virkelig mærke, at ho... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviço de entrega de alimentos ao domicílio
  2. Mercado de fruta e vegetais
  3. Grossista de fruta e vegetais

Escrito pela empresa

Vi leverer kasser med altid friske og nogle gange grimme frugter og grøntsager til dig. Bekæmp madspild og spis med sæsonen – red afgrøder direkte fra landbruget.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Har brugt Eat Grim over et år nu

Har brugt Eat Grim over et år nu. Trods nogle små problemer med levering hist og her, er det fantastisk og bruge vil fortsætte med at bruge det fremover!

Lækre madvarer som altid har nogle sjove historie (aubergine på størrelse med hovedet, en porrer som var lige så lang som længden fra min langfinger tul skulder mm!)

24 de novembro de 2021
Opinião espontânea

Resposta da Eat Grim

Hej Cecilia. Mange tak for din søde anmeldelse og for at støtte os i kampen mod madspild! :-) Hvis der skulle være nogle problemer, så håber jeg, du ved, at du altid kan tage fat i os på support@eatgrim.com. Mvh. Tanja fra Team Eat Grim.

Classificada 4 em 5 estrelas

Jeg har fået big and beastly i 2 år

Jeg har fået big and beastly i 2,5 år nu. Jeg synes det er lækkert og Selv om grøntsagerne er "grimme", er de faktisk sjældent rigtig grimme 🙂

Resposta da Eat Grim

Hej Iben. Tusind tak for din fine anmeldelse og for at have støttet os så længe - vi er super glade for at have dig med som Grimling! Mvh. Tanja fra Team Eat Grim.

small&ugly kasse gennem 1,5 år

Så glad for min small&ugly kasse gennem over et år nu! Kvaliteten er rigtig god. Og selv som gammel grøntsagselsker lærer jeg en gang imellem noget nyt at kende.

Resposta da Eat Grim

Tusind tak for din anmeldelse! Det er super dejligt, at du finder inspiration i kasserne :-) Mvh. Tanja fra Team Eat Grim.

Classificada 4 em 5 estrelas

Gode grøntsager som kommer til tiden og…

Gode grøntsager som kommer til tiden og fedt koncept. Ind i mellem lidt mange af samme vare, feks er 20 blommer mere end hvad vores familie kan spise på en uge.

Resposta da Eat Grim

Hej Stine. Mange tak for din feedback. Jeg kan sagtens forstå, at det er træls at modtage mange af den samme vare, men desværre kan vi ikke altid styrer, hvad naturen giver os :-) Mvh. Tanja fra Team Eat Grim

Bra service

Bra varor, fin service!
Jag har haft Grim länge, och bara en gång fått en dålig grönsak. Fick då bra hjälp och ersättning direkt.
Tack Grim

Lækkert

Kvaliteten af det leverede frugt og grønt er langt over forventningen til "grimme" grøntsager og frugt. Lækkert.

1 de novembro de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Et rigtig sympatisk og godt initiativ

Et rigtig sympatisk og godt initiativ! Det har været så dejligt at blive ‘overrasket’ af lækre grøntsager og frugter hver uge. Det er bestemt ikke kvaliteten, der gør, at vi nu opsiger vores abonnement - for den har altid været i top. Desværre må vi bare sande, at vi ikke får brugt en særlig stor del af kassen, fordi vores aftensmad kommer fra måltidskasser de fleste dage i løbet af ugen (travl børnefamilie, I ved… 🥴).

1 de novembro de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Desværre for dyrt i forhold indhold

Desværre for dyrt i forhold til hvad man får i kassen.. Vi prøvede frugt kassen til 150 kr. og fik en kasse fyldt med æbler (de havde ikke flere kaki, så vi fik dobbelt op på æbler) 5 kiwi, en grapefrugt, et bundt vindruer og nogle mandariner.

27 de outubro de 2021
Opinião espontânea

Hej Martin
Vi beklager, at du har haft en oplevelse af ikke at få nok for pengene. Fruity-kassen indeholder 4+ kg økologiske frugter (30+ stykker frugt), som er fordelt på 4-5 typer frugt. En sjælden gang løber vi tør for en type frugt, når vi pakker kasserne, og så erstatter vi den med noget andet, men vi forsøger selvfølgelig altid at holde vores løfte om mindst 1 type eksotisk frugt i kassen.
Vi håber du vil prøve en af vores andre kasser, hvor man både får blandet frugt og grøntsager, og ellers så håber jeg du vil række ud til vores support, hvis du ønsker en kompensation for de manglende kakifrugter.
Venligst
Emma // Team Eat Grim

Hej Manja
Vi beklager, at du ikke har følt, du har fået nok for pengene i købet af vores Mixy Big & Beastly-kasse, someindeholder 6-8 kg frugt & grøntsager fordelt på ca. 11 varianter.
Det kan være fristende at sammenligne vores priser med Too Good TO Go, men desværre er de ikke så sammenlignelige, da vores varer ikke er tæt på udløbsdatoen og heller ikke stammer fra supermarkederne. Vi køber vores friske, økologiske afgrøder direkte fra landbrugene, og de ser aldrig supermarkedshylderne.
Vi er mindre virksomhed, og vi kan derfor ikke købe ligeså store mængder ind, som discountsupermarkederne kan, og det er også med til at presse deres priser i bund. Vi gør en dyd ud af at betale landbrugene en fair pris for deres hårde arbejde, og 1/3 af prisen på kassen går ubeskåret til producenterne - en indtægt de ikke ville have, hvis ikke vi købte deres overskud og 2. klasse afgrøder.
Tak, fordi du har støttet vores mission for en stund :-)
Team Eat Grim

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais