Ebike Gelderland Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Om 17 uur met mijn fiets en een vastzittende trapper binnen gelopen en direct geholpen. Nieuwe trappers nodig en die zijn meteen gemonteerd!

Classificada 2 em 5 estrelas

Informações sobre a empresa

1. Loja de bicicletas
  2. Aluguer de bicicletas
  3. Loja de reparação de bicicletas
  4. Loja de acessórios para bicicletas
  5. Reparação de scooters
  6. Loja de bicicletas usadas

Ebike Gelderland ontzorgt uw mobiliteit en is uw fietsspecialist in de Achterhoek. In onze ruime showroom in Doetinchem vindt u een breed assortiment moderne fietsen en e-bikes, van comfortabele stadsfietsen tot krachtige toer- en woon-werkfietsen. Daarnaast zijn we premium dealer van Van Raam en gespecialiseerd in aangepaste fietsen voor ouderen en mensen met een beperking. Samen zoeken we rustig uit welke fiets of oplossing echt bij u past. Onze eigen werkplaats staat bekend om duidelijke afspraken en snelle service. Of het nu gaat om een onderhoudsbeurt, reparatie of het oplossen van storingen in uw e-bike: onze monteurs denken met u mee en vertellen vooraf eerlijk wat de mogelijkheden en kosten zijn. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en blijft u veilig onderweg. Ook voor accessoires, onderdelen en advies over accu’s, verzekering en veilig rijden kunt u bij ons terecht. U kunt gratis voor de deur parkeren en altijd een proefrit maken. Ebike Gelderland helpt u niet alleen vandaag, maar denkt ook mee over uw mobiliteit voor morgen.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

20 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

17 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Deze mensen snappen het!

Deze mensen verstaan hun vak, dit zijn pure fietsliefhebbers die naar je luisteren en meedenken. Ze zijn heel vriendelijk, tijdens het uitvoeren van een kleine klus kun je even wachten en wordt er iets te drinken aangeboden. Ik kom hier heel graag, 10 van 10!

29 de agosto de 2026

Snelle service

26 de agosto de 2026

Klantgericht en goede service

Klantgericht en goede service. Ik kocht er een elektrische fiets maar het stuur was te ver van mij af. Ik hou van rechtop fietsen en ben niet één van de langste. Ebike zocht mee in oplossingen en daardoor is er nu een andere stuurstanghouder op gemonteerd waardoor ik nu perfect zit op mijn nieuwe fiets. Bedankt voor jullie geduld en klantvriendelijkheid. Top bedrijf!

24 de julho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Vanmiddag even langs geweest omdat mijn…

Vanmiddag even langs geweest omdat mijn stuur niet goed stond afgesteld. Werd meteen geholpen en kreeg wat te drinken aangeboden. Later bleek ook mijn zadel niet goed te staan en waren de banden ook te zacht. Alles in één keer opgelost terwijl ik er op kon wachten. Fantastische service!

21 de julho de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Slechte ervaring

Mijn Tenways-fiets was defect en kon volgens Tenways gerepareerd worden bij E-bike Gelderland, omdat zij hierin “gespecialiseerd” zouden zijn. Helaas was mijn ervaring allesbehalve professioneel.

Het eerste telefoontje dat ik van hen kreeg begon direct met: “We gaan de fiets niet maken.” Dit werd op een nare en onvriendelijke toon gezegd. Toen ik aangaf dat het om garantie ging, leek dat totaal niet uit te maken. Later werd ik teruggebeld door de manager, die beweerde dat ik een woordenwisseling had veroorzaakt, terwijl daar absoluut geen sprake van was.

Daarna heb ik wekenlang zelf achter de status van de reparatie aan moeten bellen. Vanuit E-bike Gelderland werd ik nooit uit eigen initiatief geïnformeerd over de voortgang. Meerdere keren werd beloofd dat ik teruggebeld zou worden, maar dat is nooit gebeurd. De communicatie was gedurende het hele traject onprofessioneel en onprettig.

Uiteindelijk moest ik zelf een kabel ophalen bij de Tenways-winkel in Amsterdam. Opvallend genoeg was de fiets vervolgens binnen twee dagen gerepareerd, terwijl ik daarvoor bijna vier weken heb moeten wachten. Dit was op aanrader van Tenways zelf. Ik moest zelf maar contact opnemen met Tenways volgens Ebike Gelderland, want ze waren zo "druk".

Bij het ophalen van de fiets gedroeg de manager zich opnieuw onprofessioneel. Toen ik aangaf dat ik de communicatie erg vervelend vond verlopen, kreeg ik direct als reactie: “Dat komt van twee kanten.” Er werd geen enkel excuus aangeboden. Het geheel kwam kinderachtig en totaal niet klantgericht over. Meneer gaf aan dat er meer fietsen staan die al langer dan 2 maanden wachten op reparatie. Weet dus waaraan je begint.

Al met al een erg teleurstellende ervaring, vooral door de manier van communiceren en het gebrek aan verantwoordelijkheid richting de klant.

Breng *NOOIT* je fiets hier naar toe.

23 de maio de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Onlangs nieuwe Tenways fiets bij hun gekocht. Erg blij met de snelle service. Er werd goed meegedacht tijdens de aankoop. Netjes uitleg gekregen bij het ophalen van de fiets. Bedankt voor de mooie fiets!

13 de maio de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

Zeer slechte ervaring

Zeer slechte ervaring. Het personeel is onvriendelijk, onbehulpzaam en benadert klanten op een wantrouwende manier. We werden meerdere keren ondervraagd over onze fiets waar gekocht, hoe oud, enzovoort alsof we iets te verbergen hadden. Het voelde alsof ze ons niet geloofden. Ze willen ons niet helpen. Daarnaast ontbreekt het duidelijk aan kennis over ebikes. Absoluut geen aanrader.

1 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Men heeft het snel opgelost en de fiets…

Men heeft het snel opgelost en de fiets spik en span weer afgeleverd

13 de fevereiro de 2026

Resposta da Ebike Gelderland

Bedankt voor je review, Dave!

Goed om te horen dat het snel is opgelost en dat de fiets weer netjes is afgeleverd. Zo hoort het.
Mocht er nog iets zijn, je weet ons te vinden.

Veel veilige kilometers! 🚲

Fijne service!

Erg fijn geadviseerd in de aanschaf van een elektrische bakfiets. Verkoper dacht mee over handige opties voor ons als gezin. Na bestellen van bakfiets werd deze snel geleverd. Fijne uitleg bij aflevering.

27 de janeiro de 2026

Resposta da Ebike Gelderland

Bedankt voor je mooie review, Renee!

Goed om te horen dat het advies en het meedenken hebben geholpen bij jullie keuze. Daar doen we het voor.
Fijn dat ook de levering en uitleg duidelijk en snel waren.

Uitstekend geholpen.

16 de dezembro de 2025

Beste Ed,

Dank voor uw review. Fijn om te horen dat u uitstekend bent geholpen.

Graag tot een volgende keer!

Een echte aanrader

Zeer vakkundig advies, fijn contact met de werkplaats alsmede de verkoop afdeling, vlotte service en zeer vriendelijk personeel.

29 de novembro de 2025

Beste J. Smeman,

Dank voor uw mooie review. Fijn om te horen dat u ons advies, het contact met de werkplaats en verkoop en onze service zo positief heeft ervaren. Daar doen we het voor.

Graag tot ziens!

Classificada 1 em 5 estrelas

Ebike Doetinchem links laten liggen.....

Helaas is 1 ster nog teveel voor ebikeGelderland.
Na het eerste telefoontje liep de communicatie superslecht.
Dit was uitgepraat.
Daarna onze Econelo 4.1 van 1 jaar oud aangeboden voor reparatie vorig jaar medio september/oktober.
Viel buiten de garantie, want ik was de 2e eigenaar.
1e keer zelf heen gebracht en opgehaald.
Daarna hebben ze zelf de andere 3 x scootmobiel opgehaald en terug gebracht.
Na iedere reparatie was de scootmobiel nog steeds niet goed gemaakt.
1x kwam de monteur de scootmobiel brengen, rijd hem uit de bus en de scootmobiel deed niks meer, kon zo mee retour.
Na de laatste keer ( januari 2025) werd me verteld dat ze verder geen energie meer in deze scootmobiel gingen steken en lieten ons gewoon stikken.
De eerste keer wel een rekening van bijna €700,- gekregen.
Veel geld voor een pennetje dat, achteraf, gewoon los zat.
2x gevraagd wat ik moest toebetalen op een nieuwe scootmobiel van hun eigen merk.......nooit een reactie gekregen.
De scootmobiel naar Smit voertuigen in Zwolle gebracht.
Deze monteur heeft geconstateerd dat een pin in de kabelboom niet geborgd was.
Alles ff gemaakt en de scootmobiel rijd als een zonnetje.
Smit voertuigen in Zwolle is voor ons een TOP bedrijf!
En ebikeGelderland uit Doetinchem ???... waardeloos en niet aan te bevelen om een scootmobiel te kopen..

2 de janeiro de 2025

Geachte heer Wagteveld,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons oprecht dat u onze service als onvoldoende heeft ervaren. Tegelijkertijd willen wij wel aangeven dat uw beschrijving helaas een vrij eenzijdige weergave van de situatie is.

Wij hebben u gedurende het gehele traject eerlijk en oprecht geadviseerd, ook toen bleek dat het voertuig, als tweedehands exemplaar, buiten de fabrieksgarantie viel. Ondanks dat hebben wij meerdere keren kosteloos transport verzorgd en nagenoeg geen kosten in rekening gebracht voor de werkzaamheden die wij hebben uitgevoerd. Dit deden wij juist om u zo goed mogelijk te helpen, ondanks de, in eerste instantie, complexe aard van de storing. U weet namelijk net zo goed als wij dat de storing(en) uit meerdere problemen bestonden. Dat is altijd open en transparant met u gecommuniceerd! Helaas benoemt u dat niet in uw review.

Dat het laatste en minst lastige probleem uiteindelijk door een andere partij is opgelost, is uiteraard goed nieuws. Tegelijkertijd betreuren wij dat het ons, ondanks onze inspanningen, niet is gelukt om dit eerder voor u te verhelpen, mede omdat we ons eerste op de grotere problemen hebben geconcentreerd.

We staan altijd open voor een gesprek om zaken helder te bespreken en eventuele misverstanden op te lossen. U kunt ons hiervoor altijd rechtstreeks benaderen.

EBike Gelderland Doetinchem

Classificada 5 em 5 estrelas

Al jaren kom ik bij deze winkel en ik…

Al jaren kom ik bij deze winkel en ik wordt altijd op een nette en professionele wijze geholpen.
Onlangs was helaas mijn nog geen jaar oude ebike gestolen. Ebike Gelderland heeft al het verzekeringswerk afgehandeld en gezorgd dat ik binnen een week een soortgelijke fiets had.
Als pleister op de wond samen met een mooie bos bloemen, erg attent. Kortom, de winkel en onderhoud zijn helemaal oke.

2 de fevereiro de 2024

Beste mevrouw Jansen,

Dank u wel voor uw mooie en uitgebreide beoordeling. Fijn om te lezen dat u al jaren tevreden bent over onze service. Het stelen van een e-bike is erg vervelend, dus goed om te horen dat we u snel hebben kunnen helpen met de verzekering en vervangend vervoer. De bloemen waren een kleine moeite; aandacht voor de klant vinden wij vanzelfsprekend.

Dank voor uw vertrouwen in E-Bike Gelderland. U bent altijd welkom, ook in de toekomst.

tweedehands e-bike gekocht

Ik had een tweedehands e-bike gekocht welke ik later weer terug heb gebracht vanwege o.a. de te kleine actieradius. Gelukkig namen ze de fiets weer terug en kreeg ik het geld weer. Probeer dat maar eens bij een andere fietsenmaker voor elkaar te krijgen. Zeer vriendelijke eigenaar en behulpzaam personeel! Nieuwe e-bike's in lager segment (prijs) zou de zaak nog aantrekkelijker maken. Veel succes gewenst!

28 de outubro de 2018

Beste Henk,

Dank voor uw uitgebreide en eerlijke review. Fijn om te lezen dat u onze service en klantvriendelijkheid zo positief heeft ervaren. Jammer dat de e-bike uiteindelijk niet goed bij u paste, maar goed dat we dit samen netjes hebben kunnen oplossen.

Dank voor het meedenken en uw succeswens. Graag tot ziens.