Waardeloze service
Ik bestelde een oplader omdat we tijdens onze verhuizing de oude oplader van onze fiets dachten te zijn kwijtgeraakt. We zitten nog midden in een verbouwing dus we zijn hier niet elke dag. Na twee weken kwam ik erachter dat de oplader in onze brievenbus buiten was gelegd door PostNL. In de tussentijd hadden we de oude oplader gevonden dus ik wilde deze, in de doos zoals hij is "geleverd" terugsturen. Via de website van bol kon dat niet meer dus ik nam contact op met de verkoper. Na een week kreeg ik een keer een reactie en die was, ik citeer: "Beste Eric,
Welke notificatie had je verwacht?
EbikeUpgrade.nl
Partner van bol"
Dit was omdat ik had aangegeven dat als er iets geleverd wordt, ik ervan uitga dat ik iets van een mailtje of zo krijg dat het er is. Daar heb ik dan ook op gereageerd, inmiddels twee weken geleden, maar tot op heden helemaal niks. 0 reactie. Wel kreeg ik zonet van Bol nog maar eens een betalingsherinnering.
Ze kunnen dat ding gewoon opnieuw verkopen. Hij zit nog gloednieuw in de verzenddoos. Of ben gewoon een kerel en zeg "nou, wij willen alleen cashen en klanten interesseren ons niet zo veel" maar om niet te reageren slaat helemaal nergens op. Wat een schijtbedrijf. Van mij 1 ster en dat is omdat je niet minder kunt geven.