Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ebogholderen er en nem løsning, til en fornuftig pris. Især for mindre virksomheder som vores. Anbefaling herfra.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har været selvstændig i 7 år med mit firma JobKons og outsourcede mit årsregnskab + selvangivelse til eBogholderen - og det har jeg ikke fortrudt! Skat og regnskab er nok noget af det mest kedelig... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Eboghandleren kan ifølge deres koncept ikke håndtere firmaer, der bedriver selv begrænset aktiehandel. Jeg havde ca. 50 transaktioner på min aktiekonto fordelt over ca 10 aktier hvilket blev afgørende... Ver mais

Informações sobre a empresa

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 85% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Rigtig godt samarbejde

Jeg har brugt e-bogholderen i flere år og er meget glad for samarbejdet. De tager sig årsafslutningen så jeg bare skal fokusere på at drive min forretning.

18 de março de 2026

Verdensklasse

Verdensklasse. Intet mindre. Altid kontaktbar og man modtager altid et forståeligt svar. Jeg har allerede anbefalet eBogholderen til andre.

17 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er super tilfreds med samarbejdet…

Jeg er super tilfreds med samarbejdet med eBogholderen. De leverer en service, der kombinerer høj fleksibilitet, rettidighed og en imponerende proaktiv tilgang, som gør en reel forskel i min hverdag som kunde. Det er tydeligt, at de tager ansvar, følger op og altid har styr på detaljerne.

Særligt vil jeg fremhæve min personlige bogholder, Flemming Hansen. Han yder en service, der er både præcis, forståelig og tryghedsskabende. Flemming formår at forklare tingene på en måde, der gør selv komplekse forhold lette at forstå, og han er altid tilgængelig, når jeg har brug for sparring eller afklaring.

Jeg kunne ikke ønske mig en bedre samarbejdspartner, og jeg kan varmt anbefale både eBogholderen og Flemming til alle, der ønsker en kompetent, engageret og pålidelig bogholder.

11 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Det giver en stor tryghed i hverdagen

Bogføring og årsregnskab kan hurtigt blive uoverskueligt, men eBogholderen formår at gøre det enkelt. De forklarer tingene i et sprog, man forstår, og sørger for, at man ikke overser vigtige frister. Det giver en stor tryghed i hverdagen.

14 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Hvis du vil ha’ en skarp bogholder og er ligeglad med dyre kaffemøder

Jeg har en lille kursusvirksomhed og et forlag og har været kunde hos Ebogholderen i 8-9 år. Jeg er virkelig godt tilfreds! Før det brugte jeg en revisor, og det kostede mindst det dobbelte. Jeg kan godt lide, at det meste foregår på nettet og er automatiseret og effektivt - og at jeg som regel ret hurtigt får et svar, hvis jeg er i tvivl om noget og skriver eller ringer til kontoret. Hvis du som jeg er ligeglad med dyre kaffemøder osv. og bare gerne vil have en skarp - og altid venlig! - løsning/bogholder, så vælg dem!

25 de fevereiro de 2026
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais