Super godt og effektivt system til udarbejdelse af årsrapport. Processen er overskuelig, og platformen fungerer præcis som den skal. En særlig tak til Casper, som tålmodigt har håndteret mine gen... Ver mais
A empresa respondeu
Hvis du ønsker et digitalt værktøj der er mega godt, så er det her noget for dig. 5 stjerner Hvis du ønsker revisorsparring med høj kvalitet, så er dette ikke noget for dig. 1 stjerne Derm... Ver mais
A empresa respondeu
Bruger Reportability - Godt værktøj Giver et klart overblik og strømligner processen Kunne godt bruge flere integrationer, så man slipper for lidt manuelt arbejde.
At first, I was a bit skeptical. But I decided to give it a try! The result – saved several thousand kroner by not paying my previous tax advisor for the same job.
A empresa respondeu
Reportability (Tidl. Digital Revisor) udvikler online værktøjer, som hjælper private og erhvervsdrivende med årsrapport og selvangivelse. Vi har gjort det nemt med en 5 trins proces, som guider dig sikkert igennem dine årlige indberetninger såsom forskudsopgørelse, selvangivelse og årsrapporter. I chatten er der altid hjælp at hente fra vores dygtige medarbejdere. De svarer i gns. inden for 1 minut.
Søren Frichs Vej 42H, 8230, Aarhus , Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Dermed et gennemsnit på 3 i vurdering.
Opdatering 15/04/2026
Jeg blev ringet op af virksomheden som tog min feedback meget seriøst og kom med en fremtidig løsning på de udfordringer jeg havde oplevet - det var virkelig god oplevelse som kunde. Derfor en ekstra stjerne herfra.

Resposta da Reportability
Gode beskrivelser til at gøre det nemt. En god oplevelse.

Resposta da Reportability
Rigtig godt værktøj. Men jeg synes at det er ved at være lidt dyrt at benytte, når man kun udlejer en lejlighed.
Forklaret så det er til at forstå og med gode hjælpesider/videoer.
Gode huske lister
Virker nemt at bruge. Dejligt med enkeltheden ift. hvilke beløb jeg skal skrive i rubrikkerne.
De korte vejlednings film hjælper på forståelsen.
Kunne godt bruge flere integrationer, så man slipper for lidt manuelt arbejde.
Der er for meget skriveri når man har spørgsmål, det er jo ikke alle der er en haj på en pc.
og usikkerheden når man ikke aner noget som helst og årsregnskab kan godt værre svær at finde rundt i.
super brugervenlig trin for trin guide til brug for udlejning af ejendom til oplysning til SKAT. Gemmer dine oplysninger selvangivelser vs årsopgørelser.
Fuld anbefaling herfra med køb af vejledning til mindre udlejning.
Fantastisk nemt og lige til, fik hurtig lavet tal klar til årsopgørelse for mine udlejningshuse.
Jeg har brugt platformen omkring 5-6 år nu. Og den er til stor hjælp, når man kun sidder med regnskabet én gang om året.
Så gør den det meget nemmere og hurtigere ved præcis at guide frem til hvor man skal indberette på skat.

Resposta da Reportability
Simpelt og brugervenligt værktøj - men også lidt old-school teknologi og brugerflade. Nemt at holde styr på det grundlæggende ift. skat og indberetning ang forældrekøbslejlighed. Det skal dog ikke blive ret avanceret, før der er brug for egentlig rådgivning, som er tilkøb.
Tryg vejledning i din bearbejdelse af tallene

Resposta da Reportability
Tilfreds, nemt at brug, meget brugervenlig, får svar på spørgsmål med det samme.

Resposta da Reportability
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.