Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Helt fantastisk service... Jeg bestilte en Onyx Boox 10.3 gen2 og kort efter blev jeg kontakte af eBookReader om hvorvidt det var den korrekte model jeg havde valgt. Da den ikke var på lager endnu pga... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super oplevelse Rigtig fin kundeservice og vejledning Jeg fik svar på alle spørgsmål og fik også flere gode råd i forbindelse med køb af min ebogslæser Kan klart anbefale at kontakte eBookReader... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg ledte efter en ebookreader med adgang til eReolen og var kommet frem til at det skulle være en Onyx Boox Go 6. Det var hos eBookReader jeg fandt den billigst, hvortil der også følger 3 måneders gr... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super god oplevelse hos ebookreader.dk! Hurtig levering og god kommunikation hele vejen igennem. Der var en lille fejl med det cover, jeg modtog, men det blev håndteret virkelig professionelt og... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de Informática

Informação fornecida por diversas fontes externas

Specialister i salg af e-bogs læsere og tilbehør

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Hurtig levering, flot servive

Hurtig levering, god hjemmeside, nemt at bestille og fin service efterfølgende, havde en mindre udfordring med betjening men fik hurtigt hjælp, selv på en weekend.

24 de janeiro de 2026

Hej Lars,

Det er super du er tilfreds med all-round købsoplevelse herfra og lidt hjælp også i weekenden :)

Stor hjælpsomhed og seriøs rådgivning

Stor hjælpsomhed og seriøs rådgivning

22 de janeiro de 2026

Hej Leon,

Det er super du er tilfreds med vores korrespondance og rådgivning, det sætter vi pris på :)

Jeg anbefaler varmt

God website og meget hurtig håndtering af bestillingen.
Jeg fortrød faktisk bestillingen og ønskede en anden eReader. Håndteringen heraf var både personlig og meget smidig.
Jeg anbefaler varmt.

25 de janeiro de 2026

Hej Vagn,

Det er super du havde en god all-round oplevelse med dit køb herfra.
Der er også mange valgmuligheder mht. ebogslæsere så det var godt at finde frem til den helt rigtige :)

100 pct kvalificeret, ærlig og dansk

André yder en virkelig god, hurtig og personlig service og tager sig god tid til at forklare de mest nørdede tekniske aspekter ved ebøger. Ebookreader.dk er det modsatte af en stordriftsfokuseret chatbotstyret virksomhed, og helt dansk.

20 de janeiro de 2026

Hej Maria,

Det var en fornøjelse at læse din anmeldelse :)

Vi lover, at der stadig flyder kaffe og ikke kølervæske i årerne på os herinde.
Det er skønt, at du kan mærke forskellen. Vi ser os selv som den "lille købmand" i den store digitale verden; her er det rigtige mennesker, der tager telefonen, og vi bruger ørerne til at lytte med i stedet for en mikrofon til dataopsamling :)

Tak for tilliden og rigtig god dag.

Classificada 5 em 5 estrelas

De rigtige produkter til god pris og…

De rigtige produkter til god pris og fremragende service.
Kan klart anbefales.

17 de janeiro de 2026

Hej Bulgroz,

Rigtig rart at høre feedback omkring dit køb - rigtige produkter til en god pris og god service - så er vi på rette spor :)

Mange tak, og rigtig god dag.

Super fed service

Super fed service.
Jeg bestilte en onyx boox go color 7 2gen+ tilbehør. Der blev skrevet en mail til mig ved afsendelse, hvordan varerne var blevet pakket. Blot for at orientere og passe bedre på varerne. Det har jeg ikke oplevet før, og synes det er mega fedt at blive orienteret på den måde om Sine varer. Super fed service.

21 de janeiro de 2026

Hej Anja,

Vi er glade for, at du lagde mærke til indpakningen. Vi plejer at lægge skærmbeskyttelsen ind i coveret, da det passer bedst på folien under transporten. Fedt at det fungerede godt for dig!

Utrolig god service

Utrolig god service! Jeg blev ringet op efter at ordren var lagt med information om at ebogen muligvis ikke var på lager lige nu, men på vej. God service, der også tog højde for at det blev den rigtige farve som min mor ønskede sig.

16 de janeiro de 2026

Hej Sofie,

Tak for anmeldelsen.

Det er super du oplevede en god service herfra. Ja, vi ringer som regel ud hvis der opstår noget udover det sædvanlige, blot for en sikkerhedsskyld :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk god kundeservice og hjælp

Fantastisk god kundeservice og hjælp. Jeg fornemmede at der sad et menneske bag tasterne som gerne ville hjælpe og give god service og varen lever op til mine forventninger.

6 de janeiro de 2026

Hej Kerstin,

Tak for din anmeldelse og ros vedr. vores kundeservice.

Ja, der sidder et rigtigt menneske bag tastaturet. Verden er lige nu fyldt med 'automatiske svar' og AI – det er både godt og skidt.
Vi er ikke så avancerede (endnu) og skriver på den gode, gammeldags måde – nemlig som et levende menneske, der læser, lytter og forsøger at komme med de bedste forslag, hjælp og service.

Dog kan vi lave fejl, så intet er perfekt, men det er nok også det, der gør os menneskelige :)

Tak igen og rigtig god dag.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hvis man kunne give 6 stjerner ...

André fra eBookReader er usædvanlig hjælpsom og servicen er uovertruffen! Jeg bestilte en Boox til min kone, og desværre begyndte den at opføre sig underligt efter et halft års tid. André sendte en mail med beskrivelse om hvorledes den skulle returneres og en label til forsendelse. Desværre smed PostNord forsendelsen væk (selvom den dog kom frem måneder senere) men André sendte en ny Boox og da den bortkomne pakke kom til veje sendte han også coveret (som vi nok ikke skulle have sendt med) uden beregning. Fantastisk service, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger :-)

5 de janeiro de 2026

Hej Niels,

Ja, det var lidt af en kringlet reklamation, men heldigvis fandt vi frem til en god løsning. Problemer er der nok af, men det vigtigt vi finder løsninger :)

Tak igen for din fine anmeldelse og ønsker dig en rigtig god dag.

Fantastisk service

Fantastisk service
Ville give flere stjerner hvis det var muligt.
Køber helt klart her igen

30 de dezembro de 2025

Hej Louise,

Tak for anmeldelsen.

Vi er glade for at høre du syntes vores service er fantastisk (og hurtig levering)
Så kan vi vist ikke gøre ret meget mere - du er altid velkommen her igen :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har købt en eBook-reader hos…

Jeg har købt en eBook-reader hos ebookreader.dk og har haft en rigtig god oplevelse. Hjemmesiden har et stort udvalg og god information om produkterne. Hele processen fra køb til levering forløb præcis, som den skulle. Jeg giver siden min varmeste anbefaling

29 de dezembro de 2025

Hej Camilla,

Tak for din fine anmeldelse.

Vi er glade for at høre at du havde en god oplevelse, også ang. informationerne. Vi vil dog gerne tilbyde et større udvalg, da markedet har muligheder, men da vi optimere vores sortiment er det ikke altid vi kan have "det hele med", men tilbyder et udvalg de fleste syntes godt om - det er vores tro i hvert fald :)

Tak igen og rigtig god dag.

Nemt og hurtigt

Nemt at finde et cover der passede til min ereader med de gode beskrivelser på hjemmesiden. Den blev leveret kort efter jeg bestilte.

27 de dezembro de 2025

Hej Louise,

Det er super du fandt det rigtige cover, det kan godt være nogen gange lidt tricky, da der findes så mange modeller og årgange mm. Men godt du fandt det via hjemmesiden uden at kontakte os, det fortæller os at de informationer vi sætter på div. covers er ret nyttigt :)

Den bedste købsoplevelse

Den bedste købsoplevelse. Hurtig ekspedition og efterfølgende top service - ikke set bedre. Tak for det.
Finn Kielgast

29 de dezembro de 2025

Hej Finn,

Det er super du fik "den bedste købsoplevelse" herfra. Det er ellers noget at leve op til, men vi må havde gjort noget rigtigt for at fortjene de 5 stjerner :)

Mange tak igen og rigtig god dag.

Classificada 5 em 5 estrelas

Effektiv ekspedition hen over julen

Godt alsidigt produkt (BOOX Go 6) bestilt 22/12 modtaget 27/12 virker godt med mange kilder Saxo kunde etc

27 de dezembro de 2025

Hej Finn,

Det er super du er tilfreds med din nye Go 6 ebogslæser, og godt du modtog den i rimelige tid selv her i juleperioden.

Classificada 5 em 5 estrelas

Et godt produkt samt hurtig levering. Dag til dag levering, holder her. Bestilte søndag aften jeg kunne afhente pakken tirsdag formiddag.

26 de dezembro de 2025

Hej Michael,

Det er super du fik hurtig levering og er tilfreds med produktet. Vi forsøger at levere hurtigt, det lykkedes også for det meste, men i weekender, feriedage osv. kan der være forsinkelser, dog er vi meget opmærksom på leveringstiden generelt og noget som vi prioritere højt.

Tak igen for din feedback og rigtig god dag.

Super

Alt forløb helt i top

19 de dezembro de 2025

Hej Finn,

Super, dejligt at alt gik godt :)

God personlig service

God personlig service, Hurtig levering.

17 de dezembro de 2025

Hej Ove,

Rigtig godt at høre vi ydede en god service samt ikke mindst hurtig levering.

Classificada 5 em 5 estrelas

God hjemmeside med seriøs info om…

God hjemmeside med seriøs info om produktet.
Blev endda ringet op for at de var sikrer på min ordre var som den skulle være.
Levering dagen efter.
En rigtig god oplevelse.

16 de dezembro de 2025

Hej Anders,

Super du modtog din ordre hurtigt. Ja, vi ringer/skriver ud hvis der er tvivl omkring en ordre, blot for at sikre at alt er som det skal være :)

Bedste køb ever 💖

eBookReader er seriøst den bedste hjemmeside man kan købe e-læsere, Jeg har Boox Palma 2 Pro i hvid og det er seriøst bedste køb ever før det har de nemlig sagt at de kun sælger de sorte. Jeg blev ringet op om Boox Palma i hvid skulle være til salg og det var en lifesaver. De er serviceminded, tager sig godt af kunder. Levering tager ikke mere end to dage. Varm anbefaling til denne shop. Det bliver ikke sidste gang at shoppe hos jer :)) De er også gode til at svarer på e-mail hurtigt, så hvis man har spørgsmål så kan man altid ringe eller skrive til dem over ved e-mail. Derfor fortjener i 5 stjerner. Boox Palma er godt at have når man skal rejse, læse under større begivenheder og når man vil bryde telefon afhængighed til e-læser! Gå til deres hjemmeside for at købe disse bedste e-læsere! 🥰💖

19 de dezembro de 2025

Hej Ya-Chernoh,

Mange tak for din fine anmeldelse.

Det er godt at høre du er glad for din Onyx BOOX Palma i den hvide udgave, det er også en rigtig god ebogslæser :)

eBookReader.dk

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais