Ecigmarketxl Opiniões

TrustScore: 3 em 5

2,8

I placed the order on July 27. I requested to cancel it twice because of the excessive delay. To this day, I have neither received the product nor my money back.

Bestelling mooi betaald en 2 dagen later geleverd. De e-liquids waren enkel aan de ouderen kant. Ze waren net geen 2 jaar oud. Het bleek oude stock te zijn. Nog altijd oké op te vapen tho.

I have been ordering off this site for almost a year now. Af first they kept their promise “order before 23:30 next day delivery” but unfortunately the past two times it has been drama. I had to wait... Ver mais

1. Loja de cigarros electrónicos

Escrito pela empresa

E-cigmarketXL is a company situated in the UK and has its own inventory. The company focuses on providing every kind of vaper with everything that is currently available on the market. We have exclusive rights to many e-cigarette brands and are therefore able to maintain a high level of stock.

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

(45)

27 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

I placed the order on July 27

27 de julho de 2026

Het bestellen gaat makkelijk

Het bestellen gaat makkelijk, maar het vandaag besteld morgen in huis klopt niet. Heb er nu 3x besteld en elke keer was het niet de dag erna al binnen, het staat eerst dagen of wel niet weken op aangemeld en als je ze probeert te mailen krijg je geen antwoord. Bestellingen zijn wel altijd compleet

27 de julho de 2026

Lacklustre customer service

I've been a customer for a few years and I've hardly had any trouble. My last order had more than half of the items I ordered missing, and I've received no response from customer service after emailing them twice. Shame, because they have always been reliable up until now.

16 de julho de 2026

Zeker voor herhaling vatbaar

25 de junho de 2026

Niet doen

Bestel, netjes betaald. Word niet verzonden. Meerdere keren gemaild en krijg geen reactie.

9 de junho de 2026

Life long costumer

Life long costumer, but I dont know if they are closing down or something but, my lastorder of 144€ just got ripped off, they wont send anything or wont give back my money after 4 weeks, sending me answers like “thanks for the info, we will contact you back” nothing happens, dont order anymore

21 de maio de 2026

Eerste vape ging niet langer dan 2…

Eerste vape ging niet langer dan 2 dagen mee en had maximaal 100 puffs gehad. Ze smaken ook niet goed en opeens gaat hij op kinder slot (crystal). Ontevreden. Verzending wel heel erg snel dus jammer dat de vapes niet goed zijn.

2 de maio de 2026