ECKTIV Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Deze reis was top omdat de tocht door Bergen met uitzicht op de zee heel mooi was. De hotels waren schoon, super vriendelijk personeel, route goed te volgen met behulp van GPS, lekker eten en transfe... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Een 6 daagse wandeling van hotel naar hotel met bagagevervoer. Een goed verzorgde reis. Doordat we laat in het seizoen waren, bleek een hotel een paar dagen voor aankomst niet meer beschikbaar. Eckt... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

De wandeldagen in de Hoge Atlas waren fantastisch geregeld en ongelooflijk mooi! Een Top gids, prima kok en lieve muilezel. De overnachtingsadressen waren beter dan we hadden gedacht. De taxi bij aan... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wonderful cycling adventure in Slovenia. The GUIBO app was comprehensive with great tips and all the information needed for cycling the route to the Italian coastline. We were helped by several b... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Operador turístico
  2. também em
  3. Agência de viagens

ECKTIV verkoopt wandelvakanties en fietsvakanties over de mooiste routes in Europa. Van avontuurlijke individuele huttentochten tot comfortabele georganiseerde fietsbusreizen. Onze reizen gaan allemaal van plek naar plek. Bij de reizen van hotel naar hotel is het bagagevervoer standaard inbegrepen. We werken voor onze reizen samen met de beste lokale specialisten en zijn aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Zo ga je goed geregeld op avontuur.

Goed geregeld op avontuur over de mooiste routes van Europa

Het is ons doel dat onze klanten zorgeloos kunnen genieten van een wandel- of fietsvakantie. Dat doen we samen met de allerbeste lokale specialisten. Want wie kennen beter dan zijn de mooiste routes en beste plekken om te overnachten? Geniet van het comfort dat alles voor je geregeld is. Ga goed geregeld op avontuur over de mooiste routes van Europa.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

1 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

458 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Alles was goed geregeld

Alles was goed geregeld en we hebben nergens problemen mee gehad. De mensen van Rifugio Gardetta waren niet heel gastvrij maar goed daar kunnen jullie niks aan doen natuurlijk!

Resposta da ECKTIV

Goed om te lezen dat alles rondom de reis soepel is verlopen. Dat de ontvangst bij Rifugio Gardetta wat minder hartelijk was, is natuurlijk jammer. Bedankt dat jullie dit met ons delen, ook dit soort ervaringen zijn waardevol om te horen en nemen we mee.

Classificada 4 em 5 estrelas

De wandeltrip in het Zwarte Woud was…

De wandeltrip in het Zwarte Woud was fantastisch. Goed begaanbare wegen in een prachtige natuur. Route was goed gemarkeerd. Door de hitte konden we wat wandelingen inkorten dmv het OV.
Goede hotels, gastvrije ontvangst en met een uitstekend ontbijt. In de buurt voldoende gelegenheid om ‘s avonds te eten.

Resposta da ECKTIV

Wat fijn om te lezen dat het Zwarte Woud zo goed is bevallen! Handig ook dat jullie met het OV flexibel konden inspelen op de warmte. Bedankt voor jullie enthousiaste review!

Een aanrader

De hutten waren meer dan goed, de route beschrijving heel duidelijk en de routes zelf wonderschoon. Alles zoals gehoopt en verwachting meer dan waar gemaakt.

14 de junho de 2026

Resposta da ECKTIV

Wat leuk dat deze reis zelfs nog mooier was dan jullie hadden verwacht. Dank voor jullie aanbeveling en mooie woorden!

Op zoek naar Vincent

Goed geregeld, hele mooie hotels kleinschalig met zwembad.
Routes perfect aangegeven.

Op zoek naar Vincent zijn reis door de Provence, speciaal Aries. Van Gogh wordt niet in deze streek uitgemolken. Zoeken naar zijn lokaties.

Resposta da ECKTIV

Goed om te horen dat de routeaanduiding onderweg helemaal in orde was.

Sluchtenstein

We boekten één week van tevoren en alles was perfect geregeld. Overnachtingsadressen waren mooi op de route en service was overal goed.

Resposta da ECKTIV

Leuk dat we dit op zo’n korte termijn voor jullie konden regelen.

Huttentocht Stubaital

Ik en mijn zoon hebben voor het eerst een Huttentocht gelopen, wat een gave ervaring hebben we gehad. Alles top geregeld, zeker een aanrader.
Duidelijke beschrijvingen en goede informatie.
ECKTIV bedankt

3 de agosto de 2026
Opinião espontânea

Resposta da ECKTIV

Wat mooi dat jullie eerste huttentocht samen zo goed is bevallen. Een huttentocht is ook een bijzondere ervaring, zeker als je dit samen met je zoon kan doen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Top wandeltocht met prachtige hutten

Top wandeltocht met prachtige hutten. Goed georganiseerd met altijd snelle reactie op vragen.

Resposta da ECKTIV

Wat een mooie woorden, dank jullie wel! Heel leuk om te horen dat alles samen voor zo’n geslaagde wandelervaring heeft gezorgd.

Alles was goed geregeld

GPS werkte goed
Transfers prima
Vervoer van koffers ging goed
Overnachtingen oké

Resposta da ECKTIV

Fijn om te lezen dat alles onderweg goed op z’n plek viel! Bedankt voor jullie positieve beoordeling en voor het delen van jullie ervaring.

Mooie reis.

Het was een mooie afwisselende reis die goed verzorgd was. Alleen de uitleg over de route was eigenlijk overbodig.

Resposta da ECKTIV

Dank voor jullie mooie beoordeling! Fijn dat jullie de reis als afwisselend en goed verzorgd hebben ervaren. Dat de route zich blijkbaar zo goed liet volgen dat de extra uitleg nauwelijks nodig was, is ergens natuurlijk ook een mooi compliment.

Fan-tas-tisch!!

Het was super! We gingen fietsen en varen op/rond de Waddezee. De Leafde van Fryslan is prachtig, de bemanning toegankelijk en super behulpzaam, het eten heerlijk, de andere passagiers heel gezellig, de bezochte plaatsen leuk, het fietsen top. Al met al een fantastische vakantie!!

Resposta da ECKTIV

Fan-tas-tisch om zo’n enthousiaste review te krijgen! 😊 Wat een mooie combinatie: lekker fietsen, varen over de Waddenzee, heerlijk eten en ook nog eens goed gezelschap. Fijn dat de Leafde fan Fryslân en haar bemanning zo goed zijn bevallen.

Goede organisatie

Goede organisatie, duidelijke info, alle spullen vooraf

Resposta da ECKTIV

Dank voor jullie fijne review! Goed voorbereid op reis gaan begint natuurlijk met duidelijke informatie en alles op tijd in huis. Fijn om te horen dat dit allemaal goed geregeld was.

Uitstekend verzorgd

Uitstekend verzorgd, alles liep op rolletjes. Goeie hotels. Duidelijke routebeschrijving.

Resposta da ECKTIV

Wat fijn om te horen dat alles op rolletjes liep! Van goede hotels tot een duidelijke routebeschrijving: precies zoals je het onderweg graag wilt hebben. Bedankt voor jullie mooie beoordeling.

Super fietsvakantie rondom Ieper West Vlaanderen

We hebben een ontzettend mooie fietsvakantie beleefd in Ieper en omgeving. Prachtige routes en goede hotels. Kortom Aanrader!

3 de agosto de 2026

Resposta da ECKTIV

Een aanrader, daar worden we blij van! 😊 Wat fijn dat jullie zo hebben genoten van Ieper en omgeving. Prachtige fietsroutes en aan het einde van de dag een goed hotel maken het plaatje natuurlijk compleet.

Een verrassende mooie fietstocht

Het was een goed georganiseerde fietstocht. Hele mooie goed beschreven routes. Goede overnachtingen. Het enige nadeel vonden wij dat de bagage soms best laat werd bezorgd.

Resposta da ECKTIV

Bedankt voor jullie mooie review! Fijn om te lezen dat jullie hebben genoten van de routes, de goede beschrijvingen en de overnachtingen. Dat de bagage soms wat later arriveerde is natuurlijk minder prettig na een dag fietsen. Dat aandachtspunt nemen we graag mee. Hopelijk kijken jullie met veel plezier terug op deze mooie fietstocht!

Classificada 3 em 5 estrelas

Reizen mooi, maar weinig toegevoegde waarde ecktiv

Reizen zijn erg mooi, maar ecktiv doet niets extra's. Reactie op vragen duurt erg lang. Alles wat ze lijken te doen is een offerteaanvraag naar een lokale partner sturen. Dan kun je het net zo goed rechtstreeks bij de lokale partner boeken is nog goedkoper ook.

Resposta da ECKTIV

Bedankt voor je openhartige feedback. Fijn dat je onze reizen als mooi ervaart, en jammer natuurlijk dat onze toegevoegde waarde voor jou onvoldoende zichtbaar is geweest. Lange reactietijd op vragen is niet de ervaring die we willen bieden. We nemen je opmerkingen serieus en gebruiken ze om onze service en communicatie verder te verbeteren.

Classificada 5 em 5 estrelas

We hebben een heerlijke vakantie gehad…

We hebben een heerlijke vakantie gehad met de familie. We hadden een huttentocht geboekt van 2 voetjes. Dat vonden wij al een hele uitdaging.

Resposta da ECKTIV

Wat leuk om te lezen dat jullie met de hele familie zo’n heerlijke vakantie hebben gehad! Een huttentocht is een prachtig avontuur, en ook met 2 voetjes kan een huttentocht best uitdagend zijn.