Tijdens het prachtige verblijf in Jersey met transfers is er iets mis gegaan. Er werd meteen contact met ons opgenomen en is t verholpen. Bij thuiskomst kregen we de volledige restitutie. Chapeau!... Ver mais
Pelgrimroutes.nl bied een wijd scala aan mogelijkheden op de verschillende routes naar Santiago de Compostella, de pelgrimsroutes naar Rome en lange afstandspaden in Schotland en Ierland. Of u nu de Camino Portugues wilt wandelen, De Via de La Plata fietsen of de Camino Frances Ebiken, Er is voor ieders wat wils! Verder bieden wij ook andere Pelgrimsroutes aan zoals de St Franciscus route of Via francigena in Italie en historische paden zoals Hadrian’s wall in Schotland of de Rota vicentina in Portugal. Al onze programma's zijn er op gericht uw persoonlijke ervaring te verrijken en het eigentijdse pelgrimeren voor u zo comfortabel mogelijk te maken. Wij bieden u aangepaste accommodatie aan, in sfeervolle kleine hotelletjes gelegen langs de route en verzorgen uw bagage vervoer langs de verschillende St Jacobsroutes . Als Camino specialist staan wij voor verrijking en kwaliteit!! Bel ons 020 3708784.
Heusdenstraat 4, 1066 HT, Amsterdam, Holanda
Pelgrimroutes.nl heeft onze reis prima verzorgd, vanaf alle informatie tot en met bagagevervoer. Mooie, leuke en verrassende overnachtingen zowel in de dorpen onderweg als in de oude binnensteden. Gelopen van Porto naar Santiago, van 25 maart tot 6 april, 242 km. Door dorpen, steden en platteland. We hebben genoten vanaf eerste tot laatste dag.

Resposta da Pelgrimroutes.nl
Complimenten voor het verzorgen van deze reis ,
Het was allemaal perfect , mooie accommodaties met heerlijke bedden,het ontbijt was goed ,het vervoer ging ook perfect ( door de post verzorgd)
We hebben een goede en mooie ervaring gehad.

Resposta da Pelgrimroutes.nl
De camino Mozárabe van Granada naar Córdoba gelopen met bagagevervoer door Pelgrimroutes. Perfect georganiseerd. Bagage overal foutloos afgeleverd. Accomodatie een beetje wisselend van OK tot uitstekend, maar dat is logisch want in de kleine overnachtingsplekken in Andalucía is niet altijd veel keus.

Resposta da Pelgrimroutes.nl
Het was een fantastische en goed georganiseerde wandeltocht in Portugal.
Onze ervaringen:
1. wandelingen langs de kust geweldig mooi, verrassend afwisselend landschap, fantastische vergezichten / uitzichten.
2. Wandelingen langs de kust door het vele losse zand redelijk pittig. De indicatie zwaar mag vaker genoemd worden.
3. Wandelingen binnenland hebben wij als saai ervaren. Droog, weinig afwisseling
4. De hotels waren uitstekend. Leuk, vriendelijk, mooi.Soms ver van de route zoals in Odeceixe
Onze tip:
A. Bij een rondje zoals wij hebben gedaan liever de omgekeerde richting. Omdat de kustwandelingen zo ontzettend mooi zijn en het binnenland daardoor altijd tegenvalt. ( men vertelde ons dat het binnenland in het voorjaar wel mooi is)
Ineke en Gert

Resposta da Pelgrimroutes.nl
Dit is een uitstekend reisbureau voor mooie wandelingen. Echt maatwerk, met een persoonlijke benadering. Prima betaalbaar en erg goede service. Denken echt mee, reageren snel en alle informatie inclusief reisgidsjes erg goed verzorgd.
Ronduit goede organisatie! Prima hotels!!

Resposta da Pelgrimroutes.nl
Pelgrimroutes.nl heeft ons voor de 2e keer uitstekend geholpen. Informatie, hotels, bagagevervoer, alles was prima geregeld. Mede door hun hulp en expertise werd onze Camino Portugues een onvergetelijke ervaring!

Resposta da Pelgrimroutes.nl
Zeer tevreden van de reis die ik boekte (met nog 3 vrienden) bij pelgrimroutes.nl
Vanaf het luchthaventransport van Porto naar Tui tot het einde van onze trip was alles goed geregeld. De logies waren goed en overtroffen dikwijls onze verwachtingen.Duidelijke en heldere communicatie.
Een aanrader.

Resposta da Pelgrimroutes.nl
Goed georganiseerd, maar ook bereid om bijv. Trajecten en overnachtingen aan te passen!

Resposta da Pelgrimroutes.nl
Tijdens het prachtige verblijf in Jersey met transfers is er iets mis gegaan.
Er werd meteen contact met ons opgenomen en is t verholpen.
Bij thuiskomst kregen we de volledige restitutie.
Chapeau!

Resposta da Pelgrimroutes.nl
Via Pelgrimroutes.nl hebben wij onze camino vanaf Porto naar Santiago geboekt. Zoals alle andere keren, dat wij het via hen hebben geboekt, was het weer voortreffelijk geregeld. Alle hotels en hostels waren perfect. Onze bagage werd elke dag keurig op tijd weer afgeleverd bij het volgende hotel. Alles hebben zij uit handen genomen voor ons, zodat wij heerlijk onze 13 daagse camino konden lopen. Top!!

Resposta da Pelgrimroutes.nl
Hadrians Wall gelopen via Pelgrimroutes.nl . Alles goed voor elkaar. Mooie B&B en goede service, koffer werd keurig nagebracht. We hebben genoten.

Resposta da Pelgrimroutes.nl
Deze camino had prachtige groene routes. De een nog mooier dan de andere. De verblijven waren heel divers zowel qua locatie als t verblijf zelf. Maar de combi van deze maakte t tot een heel mooie en bijzondere camino.

Resposta da Pelgrimroutes.nl
Pelgrimroutes heeft een uitstekend verzorgde reis voor ons geregeld. Met heel goede accomodaties en degelijke dag-voor-dag aanwijzingen over de wandelingen. Top wandeling gehad.

Resposta da Pelgrimroutes.nl
De locaties waren weer super en allemaal langs de route, route Primitivo 2, het waren schone verblijven met aardige behulpzame mensen. Top geregeld echt een aanrader. Ook het bagage vervoer is perfect geregeld. We hebben zonder zorgen kunnen genieten van onze camino

Resposta da Pelgrimroutes.nl
Wij hebben een fantastische reis gehad. Alles was goed geregeld; de locaties waren super (dicht langs de camino en tegelijk dichtbij voorzieningen zoals restaurants en supermarkten). De bedden waren prima en overal waren de douches lekker warm. De ontbijtjes varieerden in hoeveelheid en aanbod, maar overal was voldoende keuze en de mensen waren vriendelijk en behulpzaam. De bagage service werkte goed; alles stond keurig voor ons klaar als we op de bestemming kwamen. We zijn echt ontzorgd waardoor we ons volledig op het wandelen konden richten en daar hebben we dan ook volop van genoten 😃

Resposta da Pelgrimroutes.nl
Het was weer goed geregeld door Pelgrimroutes.nl De hotels lagen dicht langs de route, waren in orde tot soms super (ondanks budgethotels). De bagage was vrijwel altijd al vroeg bij het hotel en kon vaak al om 1400 inchecken met bagage. 1 keer was het vertraagd, maar na een belletje goed geinformeerd. soms zijn de etappes een beetje te lang

Resposta da Pelgrimroutes.nl
Zeer tevreden over de samenwerking met Pelgrim routes, zeker voor herhaling vatbaar.

Resposta da Pelgrimroutes.nl
Als beginnende pelgrimer heel makkelijk, alles goed geregeld, bagagevervoer zonder problemen
Camino weg goed aangeduid
Accomodaties de een al iets beter dan de ander, maar altijd netjes.
Eén reis die je makkelijk alleen kan doen.

Resposta da Pelgrimroutes.nl
Het is voor mij , mijn tweede pelgrimstocht. Eerst in 2020 naar Compostella gemarcheerd en nu naar Rome, de weg van Sint Franciscus van Assisi

Resposta da Pelgrimroutes.nl
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.