Deze reis was top omdat de tocht door Bergen met uitzicht op de zee heel mooi was. De hotels waren schoon, super vriendelijk personeel, route goed te volgen met behulp van GPS, lekker eten en transfe... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Wonderful cycling adventure in Slovenia. The GUIBO app was comprehensive with great tips and all the information needed for cycling the route to the Italian coastline. We were helped by several b... Ver mais
De wandeldagen in de Hoge Atlas waren fantastisch geregeld en ongelooflijk mooi! Een Top gids, prima kok en lieve muilezel. De overnachtingsadressen waren beter dan we hadden gedacht. De taxi bij aan... Ver mais
Van Vipiteno naar Arco en verder tot Venetië over een zeer goed gemarkeerd fietspad. Voor mij klopte alles aan deze fietsvakantie: goed georganiseerd, met een zeer vakkundige en fijne reisleidster di... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Operador turístico
- também em
- Agência de viagens
ECKTIV verkoopt wandelvakanties en fietsvakanties over de mooiste routes in Europa. Van avontuurlijke individuele huttentochten tot comfortabele georganiseerde fietsbusreizen. Onze reizen gaan allemaal van plek naar plek. Bij de reizen van hotel naar hotel is het bagagevervoer standaard inbegrepen. We werken voor onze reizen samen met de beste lokale specialisten en zijn aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Zo ga je goed geregeld op avontuur.
Goed geregeld op avontuur over de mooiste routes van Europa

- Het is ons doel dat onze klanten zorgeloos kunnen genieten van een wandel- of fietsvakantie. Dat doen we samen met de allerbeste lokale specialisten. Want wie kennen beter dan zijn de mooiste routes en beste plekken om te overnachten? Geniet van het comfort dat alles voor je geregeld is. Ga goed geregeld op avontuur over de mooiste routes van Europa.
Informações de contacto
Wateringweg, 131, 2031 EG, Haarlem, Holanda
- 0854016272
- reserveringen@ecktiv.nl
- ecktiv.nl
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Uitdagend voor mensen die een berghuttentocht eens willen probeeen
Goed geregeld.

Prima geregeld!
Alles was prima geregeld. We hebben genoten van onze wandelvakantie in Duitsland (Moselsteig)! Enige minpuntje: kosten voor lunchpakket niet inclusief. Sommige hotels doen daar niet moeilijk over en hebben zelfs lunchzakjes klaarliggen, bij andere moet je € 15,-- p.p. betalen voor een paar broodjes.

Resposta da ECKTIV
Geweldig dat het geregeld kon worden op…
Geweldig dat het geregeld kon worden op korte termijn, zodat we toch nog een leuke vakantie hadden!

Mooie huttentocht door park Mont Avic
De huttentocht door park Mont Avic was pittig, maar prachtig. Vier dagen op relatief grote hoogte (tussen de 2500 en 3000 meter) met flink wat hoogtemeters en aardig wat kilometers. Dat maakt het een tocht waar wat bergwandelervaring wel prettig is. Bij 3 van de 4 dagen is ook de mogelijkheid om een wat lichtere variant te doen. Dus dat is wel prettig als het weer tegenzit. Tegenover de zwaarte staat een schitterende omgeving, waar je bijna continue boven de boomgrens loopt, veel afwisseling hebt, prachtige vergezichten en heel veel rust.
Ook de organisatie was prima. En het bijgeleverde materiaal was meer dan gewend zijn (niet alleen app, maar ook boekje en twee stafkaarten!).

Top ervaring ! Goed georganiseerd
Het was een geweldige ervaring. Zeer goede communicatie, alles prima geregeld, goede hutten. Prijs kwaliteit verhouding is goed en betaalbaar. Goede communicatie over route wijziging . Erg tevreden zou zo weer boeken bij jullie , top

Resposta da ECKTIV
De hotels en transfers van koffers…
De hotels en transfers van koffers waren goed

Accommodaties zeer matig
De organisatie is goed. Bagage werd keurig bezorgd.
Wij vinden alleen dat voor dit geld de accommodaties/hotels beter moeten zijn. Het was een uitzonderlijk warme periode, dan is airco of minimaal een ventilator op de kamer noodzakelijk. Ook de lunch verzorging was zeer wisselend en soms erg summier.

Resposta da ECKTIV
Goed geregeld, maar niet altijd goed vegetarisch voor ons gekookt
Alles was goed geregeld, hotels en hutten waren van te voren op de hoogte van onze komst. Dagafstanden klopten, goede (digitale) kaarten.
Het Smarthotel is Dorfgastein serveerde vooral de eerste avond zeer slecht vegetarisch eten, na klachten was het de laatste avond beter, maar wij adviseren toch om met een ander hotel zaken te doen.

Resposta da ECKTIV
Iedereen was aardig en de wandeltochten…
Iedereen was aardig en de wandeltochten waren erg mooi.

Goed geregeld
Goed geregeld. Alles was duidelijk. Fijn hotel als vertrek en aankomstbestemming. Ontbijt in de eerste berghut was wel heel erg karig, maar dat is ook het enige mindere van de week. Leuke ervaring!

Resposta da ECKTIV
Last minute besloten om deze trail te…
Last minute besloten om deze trail te doen, snel geregeld door Ecktiv. Prachtige tocht. Nog mooier en indrukwekkender dan de beschrijving. Best wel pittig voor ons.

Leuke huttentochten
Ecktiv heeft een goed aanbod aan huttentochten met kundige medewerkers.

Huttentocht Noorwegen
Prachtige huttentocht met t hele gezin in Langsua nationaal park!

Topbeleving tijdens Alpine huttentocht
Goede informatie, kloppende reisorganisatie en mooie route voor de huttentocht

Resposta da ECKTIV
We hebben een fantastische…
We hebben een fantastische wandelvakantie in the Cotswolds achter de rug. Afwisselend geslapen in pub's, tearoom en hotels. Was iedere keer weer een verrassing waar we zouden slapen. Bagagevervoer was goed geregeld! Slapen in pub's bracht soms wat lawaai met zich mee vanwege de gasten die soms wat luidruchtig waren. Transfers tijdens de tocht waren ook top geregeld. Taxi's stonden op tijd klaar. De plaatsjes waar we geslapen hebben waren prachtig en voldeden echt aan het romantische beeld van the Cotswolds, echter het plaatsje Winchcombe vonden wij daarop een uitzondering. Er was overal voldoende gelegenheid om 's avonds te eten. Het weer was uitzonderlijk goed. De zon stond iedere dag hoog aan de hemel. De routes waren duidelijk. Wij kunnen echt terugkijken op een fantastische vakantie.

huttentocht langs Passo Pordoi en Marmolada
tweede keer dat we een trektocht maken met Ecktiv
net zoals de eerste keer weer heel goed georganiseerd. Je hoeft niets zelf te regelen, mooie wandelroutes, goede uitleg over de tocht en kaart. Het was weer een heel leuke ervaring.
ook de boeking verliep heel vlot

Prachtige wandeling, uitstekend verzorgd
Prachtige wandeling met uitstekend verblijf en alles was prima verzorgd. We kregen een duidelijke wandelkaart mee, een boekje met gedetailleerde beschrijving hoe te lopen en een app om op je telefoon te zien waar je bent. We hoefden nergens naar om te kijken. De wandelingen waren stevig en uitdagend, en daardoor juist erg leuk. Ze zijn prima te doen voor iedereeen met normale conditie en goede benen.