Eclipsbrillen Opiniões

TrustScore: 2.5 em 5

2,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Besteld ruim paar weken voor de eclipse. Kreeg ineens een mail met terugbetaling reden:gelul Contact gezocht via whatsapp. Excuses aangeboden voor de omschrijving en zou de brillen ontvangen.... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Vorige week zondag eclipsbrillen besteld (bestel nr: C000CN75K0) met verwachte levering 12-8. Geen brillen aangekomen , dus eclips niet gezien. Zojuist vaag bericht van Bol.com dat depot is afgebrand... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Het is erg jammer dat ik de bestelde eclipsbrillen nooit heb ontvangen. Er was beloofd dat ik ze ruim voor de zonsverduistering binnen zou krijgen. Maar toen ik het bedrijf meldde dat ze ruim na de z... Ver mais

Informações de contacto

Mau

TrustScore: 2.5 em 5

202 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 98% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Todas as opiniões

203 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 3 em 5 estrelas

Het is erg jammer dat ik de bestelde…

Maar toen ik het bedrijf meldde dat ze ruim na de zonsverduistering nog steeds niet binnen waren, kreeg ik binnen twee dagen het geld terug gestort. Dus netjes opgelost.

24 de agosto de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Besteld ruim paar weken voor de…

Besteld ruim paar weken voor de eclipse.
Kreeg ineens een mail met terugbetaling reden:gelul

Nooit meer iets gehoord of gezien

1 de agosto de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Professionele en vriendelijke afhandeling na uitzonderlijke eclipsdrukte

Tijdens de enorme drukte rondom de eclips heb ik bij Eclipsbrillen.nl een bestelling geplaatst. Door de uitzonderlijk grote vraag zijn de brillen uiteindelijk niet aangekomen, maar ik wil graag benadrukken hoe positief ik ben over de manier waarop dit is opgelost.

Het volledige bedrag is keurig en snel teruggestort, wat ik enorm waardeer. De website werd regelmatig bijgewerkt met nieuwe informatie over de leveringen, en dat vond ik heel prettig — het liet duidelijk zien dat ze actief bezig waren om iedereen zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Door die updates ging mijn vertrouwen soms een beetje op en neer en kreeg ik zelfs momenten van wantrouwen

Zodra de hectiek voorbij was, merkte ik meteen hoe professioneel, vriendelijk en zorgvuldig Eclipsbrillen.nl te werk ging. De afhandeling was echt heel netjes: klantgericht, eerlijk en met aandacht voor de situatie. Ze namen hun verantwoordelijkheid en kwamen met een correcte oplossing, en dat geeft mij veel vertrouwen in hun service.

Hoewel de brillen nooit zijn aangekomen, houd ik dankzij hun warme en nette aanpak tóch een zeer positieve indruk over aan deze ervaring. Een bedrijf dat ook in moeilijke omstandigheden zo vriendelijk en correct blijft handelen, verdient wat mij betreft een dikke pluim.

17 de agosto de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Extra brillen naar de camping

De brillen waren op tijd besteld, maar met de vertraging van DHL was het duidelijk dat ze niet op tijd binnen zouden zijn voor onze vakantie.
Gelukkig werd dit snel opgepakt en opgelost door nog een set naar de camping te sturen.

Hele fijne service. En precies op tijd.

Al zou ik als ik hen was niet meer samenwerken met DHL. Die hebben er echt een potje van gemaakt.

11 de agosto de 2026

Prima eclips brillen

Prima eclips brillen! Tot aan de 100% waren ze ideaal. Ze kreukelen makkelijk in je broekzak, maar voor die prijs en het materiaal is dat niet zo raar. Ook met kreukels doen ze het nog helemaal goed.

In Spanje gebruikt bij de full eclips en dat was een super ervaring. Fijn dat ze voldoen aan alle veiligheidseisen. Heb daardoor echt zorgeloos kunnen genieten van de ervaring.

Ze passen trouwens door de brievenbus waardoor je niet thuis hoeft te zijn bij de bezorging.

Opinião espontânea

A Trustpilot está a analisar esta opinião utilizando o nosso procedimento de sinalização.

Classificada 1 em 5 estrelas

Er was een gegarandeerde levertijd

Er was een gegarandeerde levertijd. Dit stond aangegeven op de website en mailen over de levertijd was niet nodig. De brillen zouden zeker voor de eclips aankomen. Tot op heden geen brillen ontvangen. Nu kan er natuurlijk altijd iets misgaan, maar het gaat om hoe je het oplost. Voor honderden brillen staat de track & trace 3 weken na het bestellen nog op 'aangemeld maar nog niet ontvangen op het depot'. De pakketten zijn dus alleen door de verkoper online aangemeld, maar nooit verzonden. Tot op de dag van de eclips bleef men volhouden dat de brillen zouden aankomen en daarna kwam er een vaag verhaal over een brand die op 11 augustus had gewoed, terwijl de brillen allang bezorgd hadden moeten zijn. Smoezen en aan het lijntje houden ipv tijdig eerlijk aangeven dat er iets mis is gegaan zodat de klant een alternatief kon zoeken of aangeven dat de brillen in Haarlem opgehaald konden worden (want daar werden ze ineens aan de deur verkocht, terwijl de brillen eerder uitverkocht waren). De verkoper heeft niet duidelijk gecommuniceerd en is niet eerlijk geweest over de situatie. Hierdoor hebben klanten geen alternatief kunnen zoeken en hebben het zien van deze zeldzame eclips, voor velen een waardevolle herinnering met kinderen/familie gemist. Zelf zaten ze al in Spanje om de vol eclips te zien, terwijl klanten thuis het met de vergiet op een wit papiertje methode moesten doen. Dus let op voor je iets bij deze familie iets koopt. De familie heeft meerdere bedrijfjes, niet alleen eclipsbrillen.

Te late levering

Mijn bestelling, zoals groots aangekondigd op de website, zou op 10 augustus aankomen, ruim voor de eclips. Helaas kwam deze door een vertraging bij DHL te laat aan, hier kan eclipsbrillen niet zoveel aan doen. Het heeft even geduurd voordat ik reactie kreeg, maar ik mag de brillen houden en het geld wordt gewoon geretourneerd. Erg netjes afgehandeld.

Classificada 5 em 5 estrelas

Geweldige service, dit bedrijf is een aanrader!

Geweldige service. Mijn voordeelset en opbergzakje was helaas kwijt geraakt bij DHL. Het bedrijf heeft me een kosteloze vervanging nagestuurd.

De brillen en het opbergzakje zijn hierna goed verpakt bij mij aangekomen. Prachtig setje, ik kan dit aan iedereen aanbevelen!

22 de agosto de 2026

Netjes afgehandeld

Brillen zijn nooit geleverd door DHL, maar om eerlijk te zijn heb ik niet het idee dat dit bedrijf kwaad in de zin heeft. Na één mailtje is het volledige aankoopbedrag keurig teruggestort, daarom toch een positieve review.

21 de agosto de 2026

Super service

Eclipsbrilletjes tijdig besteld bij deze zaak.
Buiten hun wil om zijn deze pas geleverd de DAG NA de eclips.
Zij hebben echter de volledige som teruggestort op mijn rekening en me gezegd dat ik de brilletjes mocht houden voor de volgende eclips in 2027 !!!
Fantastische service !!!
Dank je wel !!!

14 de agosto de 2026

Scam

Ook ik heb niets ontvangen. DHL geeft aan levering vertraagd. Het bedrijf is niet bereikbaar, mails komen retour. Wat er dan ook gebeurd moge zijn, ze hadden op z'n minst vanuit zichzelf kunnen reageren. Neem aan dat ik dat geld nooit meer terug zie.

8 de agosto de 2026
logótipo da Eclipsbrillen

Resposta da Eclipsbrillen

Vervelend om te horen dat het niet is gelukt met de levering. Daarvoor bieden we onze excuses aan. We hebben inmiddels de inbox netjes bijgewerkt, maar mocht jouw geld nog niet binnen zijn zou je dan nogmaals willen mailen naar retouren@eclipsbrillen.nl Dan krijg je zsm je geld terug!