Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi havde betjeningsfejl (fejl 40) på vores Ravelli pilleovn. Vi ringede på ECOTECK´s vagttelefon sidst på en lørdag eftermiddag. Benjamin fra ECOTECK svarede omgående. Vi fik et forslag til udbedri... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de caldeiras
  2. Serviços de chaminé
  3. Fornecedor de equipamentos e sistemas de aquecimento

Escrito pela empresa

ECOTECK PILLEOVN Salg og leje af pillebrændeovne i dit nærområde. Vores fagfolk er klar til at hjælpe dig med alt ligefra opmåling til installering af ovnen.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Åhhh så fandt man lige ud af at der…

Åhhh så fandt man lige ud af at der stadig findes de skønneste hjælpsomme mennesker, Benjamin reddede lige vores weekend ved at oplyse at vi kunne komme efter en ny snegle/rensemotor til vores pilleovn, endda tilbød han at vi kunne komme om ca 3 timer!!! Meen vi valgte at komme efter den i morgen ved 9 tiden da vi lige skulle have strøm på bilen... MEN sikke en service, tak for dig Benjamin!!!!

20 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Ved ikke rigtigt hvad jeg skal sige…

Ved ikke rigtigt hvad jeg skal sige eller skrive, men den mand (Benjamin er bare for sej, han redet os for kulde, det var en søndag morgen kl 05, jeg prøvet at få gang i den pilleovn i flere timer, pilleovn er meget vigtigt for os da den giver varme til det meste af huset, jeg har prøvet alt og gjort alt men uden held, jeg skrev en besked til Benjamin og han ringet mig op samme tidspunkt som var en søndag hvor han fortalte hvad jeg skulle gøre for at få den oppe og køre og han afsluttet ikke opkaldet før min pilleovn var igang og gav varme, ærlige hvis man kunne give ham 100 stjerner eller mere hævede jeg uden tvivl gjort det. Super sej og behjælpelig at snakke med.
Frem over til service bliver det kun jer der kommer 🥰🥰🥰 super sej og cool .. kan stærkt anbefale til alle.

Mvh.
Fra Gram Sønderjylland 🥰🥰

8 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi havde fejl på vores pilleovn

Vi havde fejl på vores pilleovn. Vi forsøgte selv at gøre som vejledningen sagde men uden held, derfor ringede vi til Benjamin. Han hjalp os gennem telefonen og vi ringede flere gange for at vise hvordan ovnen nu så ud. Han vejledte os grundigt og vi fik fikset vores ovn. God service og hjælp!

3 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Meget hjælpsomme og virkelig god…

Meget hjælpsomme og virkelig god service! Vi havde pludselig problemer med vores pillebrændeovn en sen fredag aften og i ren panik ringede jeg til Ecoteck. Benjamin hjalp med det samme og reddede dermed hele vores weekend!

30 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig hjælp på en søndag!

Jeg skrev søndag eftermiddag og fik med det samme svar fra en flink medarbejder.
Vores Pillebrændeovn drillede nemlig og jeg fik et par gode tips. Og vupti…, så virkede den. Super god service!

25 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi havde betjeningsfejl (fejl 40) på…

Vi fik et forslag til udbedring, i meget let forståeligt sprog. 2 minutter senere var problemet løst. BRAVO Benjamin og ECOTECK. Herligt :-)
Mange hilsener
Uffe Jepsen, Østersbanken 32, 9240 Nibe

24 de janeiro de 2026

Fantastisk hjælp

Efter 4 dage med kun varmepumpen i gang, var temperaturen nede på 17.5 og jeg kunne ringe til Pilleovnseksperten, for at få hjælp. Jeg snakkede med Rasmus men ovnen ville stadig ikke starte. Ved 19 tiden ringer Rasmus igen og siger jeg bliver ringet op af eksperten i sikringerne og det blev jeg. Efter lidt prøven, var der heldigvis liv i pilleovnen, så en STOR tak til Rasmus og Benjamin for ikke at opgive.

19 de janeiro de 2026

Stor tak til Ecoteck, Hobro

Jeg har idag, 19-01-2026 kontaktet Ecoteck, Hobro pr. mail vedrørende, at jeg har store problemer med, at min træpilleovn, Ecoteck Monica, soder rigtigt meget til i brændkammer og på ruden ved HVER optænding.
Efterfølgende skal jeg så foretage en gennemgribende rengøring, inden den kan tændes op igen.
Jeg blev hurtigt efter at have sendt mailen ringet op af en medarbejder fra Hobro, som på en meget flot og venlig måde guidede mig igennem, hvilke tiltag jeg skulle gøre.
Resultatet er, at jeg nu har en ovn, som kører helt optimalt og uden nævneværdig sod, så stor tak for god og venlig service fra Ecoteck, Hobro 🙂💪👍

19 de janeiro de 2026

Flot service

Mit 13 år gamle pillefyr gik i stå umiddelbart før jul.
Der kom en montør d. 23. December og gjorde hvad han kunne for at få fyret igang, men oplyste at hvis der opstod problemer med fyret i julen kunne jeg ringe til Benjamin.
Fyret kom igang, men der kom ikke varme rundt i huset.

Jeg kontaktede Benjamin, der vejledte os med fyret og der kom varme i hele huset igen .

Nu har montøren været her. Han har skiftet brænderen og renseren og alt fungerer nu.

Jeg mangler dog 2 skruer på fyret, men dem har han med næste gang han kommer.

Mange tak til begge for en rigtig stor hjælp.
En stor anbefaling til Ecotech herfra.

23 de dezembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Min 13 år gamle pilleovn gik i stykker…

Min 13 år gamle pilleovn gik i stykker og service med reparation stod til mere end 2000kr. De steder jeg fandt. Jeg ringede til Ecotech for vejledning i hvad jeg skulle bestille reparation til, men Benjamin fik guidet mig igennem selv at fixe den, han vidste med det samme at det var en stoppet snegl. Ualmindelig kompetent og venlig, tålmodig med mine mange opkald under processen, min ovn kører igen og Ecotech og Benjamin har sparet mig for mange tusinde kroner, tak for hjælpen!

5 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Næsten unaturligt god oplevelse!

Denne anmeldelse er en kopi (og meget lidt tilrettet version) af min oprindelige anmeldelse af Ecoteckshop.dk, men den tåler absolut gentagelse!

Jeg sendte fredag morgen en mail til dem for at sikre, at en vare var den rette til min pilleovn. 3 minutter (ingen overdrivelse, TRE MINUTTER) senere kom det bekræftende svar tilbage. Det er selvfølgelig ikke muligt at svare så hurtigt hver gang, men nøj, hvor giver det et positivt indtryk!

Ordren lægges derefter i shoppen, og der går mindre end en time, så får jeg besked fra PostNord om, at en forsendelse er registreret.
De har været SÅ hurtige, at selve PostNord leverede pakken hjem til mig dagen efter, på en lørdag!

Derudover skal siges, at min købte vare er keramisk, så derfor skrøbelig, hvilket jo altid giver en lille knude i maven når den skal sendes. Not to worry, kassen var tydeligt markeret som skrøbelig udenpå, og så grundigt og forsvarligt emballeret indvendigt, at man kunne have sendt hvadsomhelst og det ville ikke have fået en skramme.

Jeg er vildt imponeret, næsten overvældet, over hele købsoplevelsen hos Ecoteckshop.dk, og de fortjener absolut den største ros muligt. Tusind tak for en god oplevelse!

Men historien stopper ikke der, for her til morgen (slut-december) fik jeg en mail fra dem, hvor de bare ville sige mange tak for min anmeldelse. Det viser, at de virkelig går op i at levere den bedste oplevelse, og jeg tager hatten af for deres dedikation.

28 de novembro de 2025

Særlig tak til Benjamin Jensen

Særlig tak til Benjamin Jensen: vi mødte Jer til Dølle og kom til at tale om vores ovn, de pt er i udu. Din uselviske og meget venlige vejledning gjorde, at vi ikke behøver at udskifte vores pilleovn, da vi kunne nøjes men at bruge under 500 kr på reservedele og få minutter til montering.
Når vi får brug for noget til vores pilleovn, så ringer vi!
Mange tak for hjælpen.

3 de maio de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Hjælp til pillefyr i påsken

Pilleovnen strejkede mandag i påsken. Jeg kontaktede firmaet som forsøgte at vejlede mig i telefonen, dog uden held. Dagen efter kom en teknikker. Desværre gik fyret ud igen samme aften og var ikke til at redde. Det var tæret i bunden. Men jeg fik support på en helligdag og en teknikker til at arbejde med det i nogle timer. Regningen lød på ca. 1600 kr, uden at der er taget penge for support. Det synes jeg var en meget rimelig pris.

21 de abril de 2025

Super hurtig svar

Super hurtig svar, samt hurtig hjælp

Jeg har nu snakket med Benjamin 2-3 gange, da jeg har været i tvivl om nogle forskellige ting. Der er gået gennemsnitligt 5 minutter fra jeg skrev til ham, til han har ringet og forklaret, samt kigget på de ting jeg undrede mig over(via FaceTime)

Super behageligt at vide de altid står til rådighed, hvis du ligesom mig bliver lidt hurtigt i tvivl 😆

12 de fevereiro de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais