Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Heta 200 problemer. Ringede til Heta A/S og blev henvist til service afdeling, jeg sendte mail med de små problemer vedr. forbrænding. Få timer senere blev jeg ringet op af Kim, fra servi... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Synes faktisk 5 stjerner er lige i underkanten. Ringede for vejledning ang min Heta pilleovn. Fik næsten læst hele vejledningen og indstillingsmuligheder op, og den er efterfølgende “tunet” til M... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Jeg har indenfor den seneste måned købt og installeret en Heta 300 pilleovn. Det undre mig meget, en systemmenu er spærret med kode? Adspurgt Heta er det for utilsigtet indstilling? Anser Heta kunder... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de lareiras
  2. Serviços de aquecimento

Informação fornecida por diversas fontes externas

HETA er en af verdens førende producenter af brændeovne, pilleovne, aquaovne og udendørs brændeovne. Dansk design og kvalitet.

Informações de contacto

2 estrelas
1 estrela

Heta 200 problemer.

Heta 200 problemer.
Få timer senere blev jeg ringet op af Kim, fra service, ud fra mail og samtale guidede han mig frem i indstillingerne således at jeg skulle opnå en bedre forbrænding.
Hurtig og nemt og har ikke haft alarmer siden, dog soder den stadigvæk lidt, så ny mail til Kim og ny opringning, hvor parametrene lige blev finjusteret.
Resultat, ny forbrænder ovnen perfekt igen.

Forbrug af reservedele.... ingen

Kundeservice ud over det normale og kan kun få mine bedste anbefalinger. Tak Kim / Heta

/ David

3 de dezembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Har en Heta Green 200 pilleovn fra 2017…

Har en Heta Green 200 pilleovn fra 2017 som jeg har et problem med omkring optænding. Ringede til Heta og fik fat i Kim og fik en udsøgt pæn behandling og hjælp til en justering af nogle parametre igennem tlf. Kim udøvede en udsøgt service omkring mit problem, tak.

25 de novembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Synes faktisk 5 stjerner er lige i…

Fik næsten læst hele vejledningen og indstillingsmuligheder op, og den er efterfølgende “tunet” til Max.
Kan kun sige.. helt fantastisk support.
Tak for hjælpen til Heta. 👍👍
Ps. Laver lige selv de sidste ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

18 de novembro de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Haft masser af bøvl med min HETA pilleovn.

Haft masser af bøvl med vores HETA Scan-Line Green 200 ovn. Heta valgte efter at ovnen fejlede konstant at ombytte ovnen med en renoveret fra deres fabrik. Den har kørt fejlfri men snegl/gear støjer ufatteligt meget og ovnen er træls af have stående i stuen. Vi kommer ikke til at købe Heta igen men valgte ovnen da vi troede det var en kvalitetsovn. Den kostede trods alt næsten dobbelt så meget som de fleste andre pilleovne.

1 de outubro de 2024
Classificada 2 em 5 estrelas

Schlechte Qualität und schlechter…

Schlechte Qualität und schlechter Service

Die Farbe des Ofens ist extrem empfindlich, selbst der Ofenbauer hat dies, leider erst nach dem Kauf, erwähnt. Die Tür der Brennkammer wurde angepasst, die Farbe ist ab!
Das Ofengeschirr ist unter der Brennkammer, was heißt, nach einiger Zeit wird es auch dort heiß. Das hat zur Folge, dass man die Tür nur mit einem Handschuh öffnen kann, das Geschirr kann man auch nur mit einem Handschuh anfassen, da es zu heiß ist. Gut dass dem Ofen aber nur ein Handschuh beiligt. Auch auf Nachfrage wird kein zweiter Handschuh geliefert. By the Way, hat der Service drei Wochen und zwei Mails von mir gebaucht um zu antworten.
Der Hersteller kommt mir nichtmehr ins Haus!

20 de outubro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har en SCAN-LINE GREEN 300 pilleoven…

Vi har en SCAN-LINE GREEN 300 pilleoven den er vi meget glad for, den fungere bare hele tiden i de 5 år vi har haft den.Der har være et par småproblemer 2 gange ,men det er blevet hurtigt klaret ved at ringe til tekniker Kim Ørum Rasmussen hos HETA som så guider mig til at fixe det. Kim er et utroligt rart og behageligt menneske der vil gøre alt for at få det til at fungere, tak for det.

10 de março de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Havde det været muligt at gi nul…

Havde det været muligt at gi nul stjerner, så havde jeg gjort det. Har brugt knap 12.000 på en heta brændeovn, foruden 2500 i installation,og den larmer og hamrer og banker konstant. Jeg ka ik høre mit eget tv for den. Har reklameret hos Heta men de har intet gjort for at afhjælpe problemet, tværtimod, har de ignoreret mig ,eller forsøgt at lægge ansvaret fra sig. At de vil være sig selv bekendt. Jeg står 14.500 fattigere og føler mig totalt slået plat på. Ingen professionelle ville opføre sig sådan,for det ville deres omdømme være for vigtigt til. Køb aldrig hos Heta!!!

6 de março de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Wir haben uns auf anraten des…

Wir haben uns auf anraten des Ofenbauers einen Heta Kaminofen mit Backfach einbauen lassen. Von selbst wären wir nie auf die Marke gekommen. Eine Verwandte hat zur gleichen Zeit denselben Ofen in einem anderen Haus einbauen lassen. Beide Öfen ziehen schlecht und es steigen so enorme Mengen Rauch ins Zimmer, dass man mehr lüften muss als der Ofen Wärme gibt. Daher haben wir ihn in 1,5 Jahren jetzt vielleicht 15 Mal betrieben. Und ehrlichgesagt jeweils 7000 Euro pro Haushalt aus dem Fenster geworfen. Zumindest rosten wird er vermutlich nicht (das beschreiben ja andere hier) dafür müsste er wohl mehr eingesetzt werden, was das Gerät aber von vorneherein verhindert. Man bekommt Atemnot, das CO-Messgerät ist direkt bei 20 und schnell über 30.

Machen Sie nicht den gleichen Fehler, wählen Sie eine andere Ofenmarke! Wir hatten davor 3 andere in 2 Wohnungen, nie ein derartiges Problem. Auch der Vorgänger hier im Haus am selben Kamin hatte keinerlei derartige Probleme.

16 de fevereiro de 2025

Super service

Vi har 2 Heta pilleovne. En derhjemme og en i vores hus på Læsø. De har begge kørt uden problemer. Den hjemme i 9 år med kun alm service 2 gange. Nu havde vi et problem med vores 2 år gamle ovn på Læsø.

Jeg kontaktede Heta og blev stillet om til Kim (tekniker). Efter lidt snak tilbød Kim at sende al elektronikken til Læsø med GLS, hvis jeg selv ville prøve at finde fejlen og reparerer (jeg har erfaring med elektronik).

Et par dage efter kom komponenterne med GLS. Jeg fik fikset ovnen og sender nu de dele jeg ikke skulle bruge retur, med den inkluderede returlabel.

Det er jo lidt svært at finde en servicemand på Læsø, så fantastisk service og stor tak til Kim.

3 de outubro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Finger weg von Heta Öfen...Qualität =…

Finger weg von Heta Öfen...Qualität = magelhaft bzw. ungenügend. Habe den Heta 45h Inspire seit April 2024. Nach der empfohlenen Einbrennphase im Frühjahr, habe ich jetzt im Herbst Lackblasen an der Tür festgestellt. Die Antwort von Heta über den Ofenbauer lautet: Es wird ein Farbspray zur Verfügung gestellt. Das ist lächerlich...und deshalb meine Bitte und Empfehlung an alle..."Finger weg von Heta".

26 de setembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Ringe kvalitet ovn og dårlig kundeservice fra HETA.

Købte en HETA brændeovn Scan line 800 for 5 år siden. Metallet begyndte efter kort tid at ruste inde i brændeovnen, på trods af der kun fyrres med tørt bøgebrænde. Det er til at leve med, men Udenpå ovnen er ovnen rusten på alt støbejern, top, kant om glaslåge, og lågen i bunden.
Henvendte mig til HETA som afviste reklamationen og mente jeg selv havde været årsag til overfladerust grundet forkert rengøring. Jeg har tørret den af efter deres egen anvisning med en fugtig klud. Brændeovnen står i et hus med en relativ fugtighed på under 50%, så det kan ikke være omgivelserne der fremkalder rust. De havde aldrig hørt om tilfælde om rust udenpå ovnen før. De tilbød mig til spraydåse med maling så jeg selv kunne male den om.
Forhandleren af brændeovnen kunne kun beklage HETA´s håndtering.
Kan ikke anbefale en HETA ovn. De holder ikke og der er ingen hjælp at hente hos producenten.
Made in Denmark og garanti for god kvalitet, som er HETA´s mantra på deres hjemmeside er ikke det jeg har oplevet.

5 de agosto de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Købte en scan Andersen 4-5 brændeovn…

Købte en scan Andersen 4-5 brændeovn for nogen år siden , værste gang amatør brændeovn jeg har haft , stenene brænder i smader , og ja et sæt nye kostede 460 kr så det gik jo nok , men nu forlanger scan fabrikken at et sæt nye sten skal koste 2600 kr ? Vandvid ågerkale priser , og oven i det hele har det ene side ben løsnet sig mens ovnen stod stille , og deres forhandlere gider ikke engang svare tilbage når man spørger om noget , så aldrig mere et scan produkter , tilbage til Morsø

7 de fevereiro de 2024

Til orientering og advarsel

Vi købte en Heta 200 i 2016 – og ADVARER alle fra at købe pilleovn fra Heta.

De første 2 år kørte den fint, men så gik det amok.

Der er ikke det, der ikke har været galt – og d.d. har vi opgivet.

Vi fik ombyttet pilleovnen for 2 år siden, da vi fra 2018 til 2022 konstant har haft problemer med ovnen.
Jeg tænker, at vi i denne periode har brugt min. 25.000 i reparation.
Ombytningen stod Heta (Esben) selv for.
I de to år vi har haft ” den nye ovn ” (En demo model med det nyeste software) – har vi vel brugt yderligere små 20.000,- på reparation.
Al kontakt til Heta er umuligt. 10 gange de seneste 2 år, har jeg kontakte Heta´s hovedkontor og lagt besked. De har endnu ikke ringet tilbage.

Lige nu står vi med en pilleovn, som vi alene i januar måned har fået repareret for 3.300 – Og Heta er ligeglade.
Dog virker den stadig ikke, og det kommer til at koste yderlige 5.000 +, da det viser sig, at hovedmotoren/styresystemet mm. skal skiftes.
Så nu opgiver vi Heta – og advarer alle fra at købe en Heta ovn.

Det har været/er et mareridt.

Løbende fejl : Drukner ovnen, lågen springer ved tryk ( vores hunde er bange for ovnen ) med røg i hele huset, fejl i styresystemet, ingen kontakt til varmeføleren, pillefremføring virker ikke, sneglen er skiftet flere gange, drejeskålen hvor sneglen sidder bliver slidt og er blevet skiftet, displayet forsvinder, blæserne forsvinder eller er helt væk, brændskålen er brændt i stykker ( har billeder ), kan ikke starte, lukker ned og sige fejl ud i det blå, decideret ild i pillekammeret ( så vi måtte tømme pillekammeret for glødende piller flere gange ).
Det er livsfarligt og burde ikke kunne ske.
I periode har vi ikke har turde have ovnen om natten, eller når vi ikke er hjemme af frygt for ildebrand – som forleden og har stået uden varme i dagevis.
M.M.

Usikkerheden for brand, driftssikkerhed, økonomien, ligegyldigheden fra Heta, dårlige undskyldninger og emsige forklaringer, mangel på varme, tidsforbruget på at få service og reparation, irritation, uvidenheden hos ” Heta-specialister ”, vrede – lander nu og desværre i opgivenhed.

Jeg kun én gang tidligere skrevet en klage ( som også var omkring vores Hetapilleovn ) eller ytre mig på forskellige medier – så dette er kun fakta og til advarsel.

29 de janeiro de 2024

Fantastisk Heta Green 200 pilleovn

Vi har en Heta Green 200 fra 2018.
Ifølge skorstensfejer er det en sjælden set kvalitets pilleovn produceret i DK.
Der har på 4 år været brug for hjælp til en justering, ringede bare til Kim fra Heta der lavede justering fra hans kontor, jeg skulle bare sætte egen pc til brændeovnen. Grundet fremmedlegeme i træpiller skiftede jeg selv gearmotor, sendt fra Heta. Ringede til Kim der let guide mig gennem ny opsætning.
Ovnen har klaret al opvarmning i 2021 - 2022 i 200 m2 hus hele året uden problemer. Ovnen kan selvfølgelig styres komplet via tlf.
Meget kort til god hjælp og virkelig dygtig mand der laver service.
Kan klart anbefales

12 de maio de 2023

Terrible experience

Let me all share my experience with the heta green line 200. Got the stove installed roughly 3 years ago it was great done everything it said then 8 months in it stopped working. Worked out myself it was the ignition, contacted heta and they send me a new one so ok its back working again. Fast forward 2 years it stops working again the auger isn't turning, so cleaned it all down but still didn't work. Contacted heta again to be told that no one actually serves or can even look at it on the ireland of Ireland but if I can identify the problem they will send me the parts. Now maybe if your that way Inclined to work with machines it's not such a big job but for an average person it certainly is. So cleaned, poked tried everything to fix it after several hours of stress and YouTube videos it started don't no how as I done nothing different. Problem is now it won't start on the timer witch was the mean reason for buying it, it takes several attempts to start. It also constantly makes a buzzing sound even when not in use and just doesn't sound right at all. So over all complete waste of £4500. Don't understand how this can be sold on such a large scale to be told when there's a problem your on your own!!

30 de abril de 2023

HETA A/S direktør Carsten Bach manipulerer groft

HETA A/S direktør Carsten Bach udskammer for manglende samarbejdesvilje med både forhandler i Hornbæk, Brændeovnsspecialisten, Bøtterupvej 27 og Tekniker Kim i huset Heta.

Mail modtaget 08.12.2022 bevidner udviklingen som ansvarsforflygtigende.
Beskyldning om fravær af samarbejdsvilje er absurd, idet samarbejde ikke er tilbudt på et reelt niveau.

T r u s t p i l o t taler sit eget sprog, som stempler HETA og i slutscenen direktør Carsten Bach som manipulerende overfor en køber, som blot påpegede en Hornbæk forhandlers sjuskede levering og opsætning af Pilleovn Green Line 300.

Vi oplevede at ovnens registrering af vores stuetemperatur gik op til 29 gr.
Ovnglasset sodede stadig, så vi tog igen brillerne på til nærlæsning af Manualen.

Vi opdagede at en tynd ledning med t e m p e r a t u r - føler skulle udrulles og placeres korrekt væk fra både varme og kulde.

Vi ransagede pilleovnen og fandt den sammenrullede temperatursøger oppe i ovnens bagside mod væg nederst nær gulvet.
Så blev vi endnu klogere og forstod at installationen ved Jan Brændeovn, Hornbæk havde været sjusket.

Altså en forhandler, som ikke er omhyggelig og ansvarlig. Indlysende at dette bekræfter ham som lidet professionel under installationen.

Dette blev besvaret 08.12.2022 til direktør Carsten Bach, HETA A/S.
Undertegnede forventer ikke mere fra den kant. Tænk at en direktør ikke evner at løse en simpel klage, over et D i s p l a y som ikke passer til vores hus. Som oplyst ovenfor skal display flyttes til modsatte side af pilleovnen, for at kunne betjenes.

Heldigvis har vi selv fundet en kompetent tekniker, som tidligere oplyst. Her er hans mobil nr igen : 🌷 40942944
🎅🏻🇩🇰

Green Line 300 købt 29.03. 2022 i Hornbæk, Bøtterupvej 27 har givet en masse skriveri, fordi Forhandleren ikke leverede med et display på ovnens venstre tilgængelige side, fri af væg. At direktøren i forløbet knapt vidste om standard placering eller ej, gør det pinligt. At han yderligere godkender en sjusket og grov forhandler, som bare vil sælge uden omsorg er beklageligt.

Vi mener at vi har købt en god pilleovn - 30.000 DKK incl montering.

SERVICE HETA A/S kompasset rundt er IKKE opnåelig.
Den er ikke eksisterende, når direktøren Carsten Bach ikke formår at skabe en kundevenlig virksomhedskultur af karat.

7 de dezembro de 2022

Pilleovn SERVICE til HETA A/S er et fint produkt

Pilleovn HETA A/S er et fint produkt :
Service i Huset Heta er ringe.
Har talt med direktør Carsten Bach imødekommende, men ingen løsning på problemet D i s p l a y anbragt forkert i forhold til vores væg.
Kim, tekniker i flere mails er fyldt med løgn og digt.
Han har i mail afsløret, at han end ikke kender HETA manual med billeder af display både th + tv mm.
Slut med ham.
🔥⏰
RINGEDE til Forhandler i Ishøj som henviste til …
FIN SERVICE
Pilleovn Green Line 300
Som nu opnået 🎅🏻🔥
fra Jan Rahbæk Århus med service også Nordsjælland.
K o n t a k t :
❤️🎄🔥

NEJ
til andre i Nordsjælland som ham på Bøtterupvej 27
Hornbæk ( ubehøvlet karl ) ⚫️

2024 Januar 9.
HETA og pilleovn igen før vores garantiperiode udløber på både ovn og montering fra Saunte.
Saunte skulle ikke længere være forhandler.

Grundet PROBLEMER med ⚫️ sod udslip HETA har vi korresponderet SMS med service fra Jan Rahbech i november 2023 og hans anmeldte besøg for at efterse ovnen.

Den er og var i fin renset tilstand, da han ankom og roste vores rutine.

Før Julen 2023 skrev vi igen sammen og oplyste, at en del sort sod og peberkværnslignende aske lå på gulvet og under ovnen og glaspladen foran på gulvet.

Pilleovnens bagbeklædning har møtrikkerne, som Rahbech bad os efterse.

Pilleovnen arbejder med undertryk og skal således være tæt.

Altså måtte jeg efter telefonisk indrømmelse om slendrian uden ordentlig stramning selv efterstramme det synlige gab, som sås tydeligt med extra skarp direkte belysning.

Dags dato 9. Januar 2024 er problemet ikke 100 % løst.
Vi har fra anden forhandler i Frederikssund fået oplyst, at teknisk indstilling måske skal korrigeres.

Derfor kontakt til HETA producent.
Vi afventer svar om teknikken på det computerstyrede display.

Idag indløb der en SMS fra Jan Rahbech, hvori han skriver ømtåleligt, som ikke her skal beskrives, før der er gået lidt tid til hans omtanke.

Jeg / vi mener stadig at HETA pilleovn er et godt produkt, MEN den skal være TÆT enten ved teknik ændring eller ved installationen i røgrøret ind i væggen.

Vi følger op og vil i sidste ende gøre det til et Forsikringsspørgsmål.

6 de dezembro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

I have a Heta Scan-Line Green 300…

I have a Heta Scan-Line Green 300 pellet stove.
Overall its great and easy to use, silent, smart control panel and gives really good heat in the house.
Looks really good to.
Can highly recommend it.

30 de novembro de 2022

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais