Wiele kont jest nieaktywnych. Podrzucanie nowych propozycji z okolicy jest bardzo słabe. Kontakt z nimi w razie problemów jest skandaliczny. Wysyłają głupie nic nie wnoszące odpowiedzi. Zablokowali m... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
They match you with people living hundreds of kilometres away, don't care about your radius specification. They match you with people who don't match your requirements! Moreover, they push you for thi... Ver mais
Podobał mi się poziom ludzi, z którymi miałam kontakt. Jednak te kilka złotych do wydania troszkę reguluje... Za to obsługa dno i metr mułu. Reset hasła niemożliwy, naliczenie opłaty za kolejny okres... Ver mais
To jest jakiś dramat. Powtarzające się problemy z logowaniem. Kody nie docierają. Zdarzają się kilkudniowe okresy braku dostępu do aplikacji. Zdarzają się sytuacje utraty opcji premium mimo opłacenia... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
As pessoas também visitaram
EDARLING DELINCUENTES/ESTAFADORES Y CARADURAS
Vaya, me han vuelto a amenazar. Eso hace actual la reseña que envié anteriormente (10/07/24).
"Me pasa lo mismo que a la mayoría: no te puedes dar de baja y cuando cortas y los bloqueas que es la única salida, ellos continúan intentando cobrarte las cuotas... Saben perfectamente que te has ido. Pero tú debes pagar cada mes.
Dicen que has aceptado las condiciones... Jajajaja! Que se ve que autorizan a perpetrar está estafa. Casi nadie lee las condiciones de uso, pues suelen ser las típicas: protección de datos... En resumen, los responsables de EDaling han colado unas CLÁUSULAS FRAUDULENTAS Y DELICTIVAS.
Si sucede lo imposible, que demanden judicialmente a alguien, sus abogados serán los más inútiles del Mundo. No voy a explicitar las razones, si quieren aprender, que vuelvan a la Facultad de Derecho.
También quieren aparentar que son profesionales muy serios y cargados de herramientas jurídicas inapelables. A quién quieren engañar...?
Además, son infames y cutres. Veo algunos comentarios positivos que sólo tienen una o dos líneas, como mucho. LA MAYORÍA SON FALSOS. Y ES QUE LA INTELIGENCIA ARTIFICIAL SIRVE PARA MUCHAS COSAS.
Actualización: 10/07/24
El detalle diferenciador es que la estafa la envuelven en un exquisito estilo muy formal, casi académico, citando leyes, normas y procedimientos diversos. Con un respeto hacia el timado francamente admirable. Todo humo. En otras palabras, ellos son civilizados miembros de una raza superior, mientras que las víctimas apenas somos unos monos ignorantes y subdesarrollados. Pues, que tomen nota: como bien dijo Winston Spencer Churchill: I Will never surrender. Y no me obliguen a tomar medidas más drásticas…! Quedan advertidos!
Otro aspecto relevante: ignoran que su amado Führer ya hace tiempo que se fue al infierno. Y esa, en mi opinión, es el huevo de la serpiente.
En resumidas cuentas, sospecho que esos cuatreros sacan más dinero de personas bienintencionadas on estos delitos que con su portal, vomitivo y totalmente ineficaz.
NI SE LES OCURRA DARSE DE ALTA EN ESTA EMPRESA. ESTAFAN Y ENCIMA SON UNOS INÚTILES.
Macie Państwo rację tragedia.Ja jestem…
Macie Państwo rację tragedia.Ja jestem od 2 tygodni i już zrezygnowałem i mam prośbę i potrzebuje pomocy.Wykupilem na miesiąc Premium i jest napisane,że dwa tygodnie wcześniej trzeba złożyć wypowiedzenie.Ja wypełnione ten formularz rezygnacji ale nie dostałem emaila potwierdzającego A w regulaminie jest napisane ,że powinno się dostać.Ja płaciłem blikiem więc danych nie mają aby automatycznie pobrać na nastep y miesiąc więc moje pytanie czy mają możliwość ściągnięcia kolejnej opłaty na kolejny miesiąc?Bo wchodząc w zakładkę członkostwo jest na dole anuluj i mam komunikat,że moja rezygnacja została pomyślnie zakończona ale potrzebuje opinię bardziej diswiadczonych
Dramat
Dramat, przysyłają propozycje osób, które nie spełniają wymagań. Problemy z logowaniem, problemy z pisaniem, słownik swoje a ty swoje. Reklamacje nic nie dają bo odpisują takie bzdury, że nie chce się korespondować. Dni lecą a korzystać się nie da. Najlepsze jest naciąganie na kasę za nie wypowiedzenie umowy. Bo uwaga… zrezygnować trzeba na 14 dni przed końcem umowy. Jak tego nie zrobisz to ściągają sami z konta. Póki co usunęłam konto, oni chcą kasę za nie wiem co bo nie mam konta, umowę wypowiedziałam mailowo w ostatni dzień Premium. Teraz nie mam jak tam zajrzeć a oni twierdzą, że sami przedłużyli mój pobyt tam… tylko jak? Bo mnie tam nie ma… ciekawe czy to zgodne z prawem bo wydaje mi się, że niekoniecznie. Będę tutaj zaglądała bo widzę, że macie podobne spostrzeżenia.
Zmarnowane pieniądze
Zmarnowane pieniądze. Nie da się tutaj nikogo poznać. Do tego UWAGA naciągają za nie przedłużenie subskrypcji, jak im się nie uda pobrać z karty to nie masz dostępu do konta, myślisz że członkostwo się zakończyło a po jakimś czasie dowiadujesz się ze masz za to zapłacić. A na końcu jak chcesz to zrobić to podają niemiecki numer konta na którego przelew jest drogi.
Będę się kontaktował z radcą prawnym czy aby jest to postępowanie legalne.
to ma byc top 10? niepolecam!
niby jest w top 10... rejestracja zajmuje dużo czasu a zapytania są nie zawsze zrozumiałe... po kilku minutach zmarnowanych na odpowiedzi przekierowało od razu do płatnych opcji które nie są tanie. nie warto nawet próbować tam wchodzić
No cóż niby mieli przypominać o…
No cóż niby mieli przypominać o kończącej się subskrybcji, a nie przypomnieli a jeśli już się nie chce profilu to grożą windykacją. Oszuści
DRAMAT SZKODA PIENIĘDZY
DRAMAT!
Ta strona powinna być zakazana. Zwykłe naciągactwo. Wiele profili bez zdjęć. Dziś dostałam 5 match z czego 4 bez zdjęć. Wiele profili widmo/fake. Szkoda 250zl wyrzuconych w błoto. Rekomenduję sympatię.
Update: dziś zrezygnowałam z członkostwa premium, po paru minutach dostałam 7 uśmiechów od różnych mężczyzn a przez ostatnie 6 miesięcy 1. 🤣🤣🤣. NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ!!!!
ten portal to porazka
ten portal to porazka, mnostwo profili nie odpowiada, stracony czas. Sympatia o niebo lepsza i kosztuje duzo mniej. Musisz wypowiadac umowe bo ci automatycznie przedluzaja sciagajac pieniadze z konta. Złodzieje jakich wielu w naszym nieszczesnym kraju
edarling to oszuści i złodzieje i radzę…
edarling to oszuści i złodzieje i radzę wszystkim uciekać z tej oszukańczej platformy.Pomijając fakt iż ten podejrzany twór pochodzi z Berlina i ma recenzje na 1,2 gwiazdki.A ta są już ciężcy kriminaliści.Oni występuja w Berlinie pod szyldem:
Spark Networks SE
Telefon: +49 30 868000
A to opinia jednego z ich Klientów: Pan Olive Reed
10 Rezensionen·48 Fotos
vor einem Jahr
Die Spark Networks Services GmbH betreibt die Dating-App Elitesingles. Erpressung und Panikmache werden durch „legale“ Forderungen verdeckt. Die Elitesingles-Dating-App hat ohne Zustimmung des Benutzers Geld abgebucht. E-Mail-Drohungen an den Benutzer gesendet. Wenn der Benutzer vergessen hat, die Mitgliedschaft zu kündigen und das Konto gelöscht hat, werden automatisch E-Mail-Drohungen mit der Verlängerung gesendet, die lauten:
„Wenn der ausstehende Betrag nicht bis zum (TT.MM.JJJJ) eingegangen ist, werden wir die Angelegenheit weiter eskalieren und möglicherweise ein Gerichtsverfahren gegen Sie einleiten, um den gesamten uns vertraglich geschuldeten Betrag zurückzufordern.“
„Eine Nichtzahlung kann dazu führen, dass Ihre Daten an unser externes Inkassobüro weitergegeben werden und sich Ihre Bonität verschlechtert.“
Übersetzt von Google·Original ansehen (Englisch)
I purchased a Premium account
I purchased a Premium account, and one week later, my account was blocked. I sent a message to eD and received a reply stating that my account was blocked due to some discrepancies, without specifying what those discrepancies were or what exactly happened. There were no discrepancies before I paid for the account, and everything was fine for a few days after payment. However, discrepancies appeared afterward. I wrote several messages to eD, asking about the discrepancies and stating that since I couldn't use the paid premium account, I should receive a refund. Unfortunately, I did not receive any response from eD. There was silence, and the money disappeared, the account was blocked without stating the reason. I know that there have been more cases like mine. eD seems to be trying to make money by blocking users' accounts, hoping they will create another account and again pay for the Premium account in an attempt to regain lost contacts. Deceptive and dishonest. Moreover, there are countless bots on the portal
Ola z Gdyni ,Fake !
Zarejstrowalem sie wczoraj i zaras napisala do mnie Ola ,mysle ze fake konto ,czy ktos juz to mnial ?
Co naj ciekawsze pobrali kase z mojego konta bez mojego pozwolenia !
Tak jak tu pisali ,wiekszosc profili nie odpowiada albo wylapuje frajera i sie urywa ,centralnie zlodziejstwo juz zgloszone .
Czemu Policja nie zamyka tego ,przeciez to jest oszust !!!
Ola nigdy wiecej nie napisala ,po pobraniu przez forum kasy z mojego konta ! Uwaga na zlodzieii .
Nalerzy robic kopie i zdjecia aby mniec co przedstawic prawnie ! Z tego co sie pisze na internecie to te forum zatrudnia i placi za udostempnienie fake profilom i te odpowiadaja na forum pisza co ty chcesz ,czyli burdel on line !
Nigdy nie byłam na gorszej aplikacji…
Nigdy nie byłam na gorszej aplikacji randkowej. Profile facetów w 80% nie mają zdjęć. Jak już mają, to jakość po dodaniu zdjęcia drastycznie spada, jakby ktoś kalkulatorem robił. Dopasowania zupełnie nie spelniają kryteriów, jakie ustawiłam, jako te ważne dla mnie. Ogromne pieniądze za zerowe korzyści. Nie nawiązałam żadnej rozmowy, bo jedyne, co dostaję to jakieś uśmieszki od gości bez zdjęć, którzy mają w profilu cechy, których nie akceptuję. SERDECZNIE NIE POLECAM, jeśli ktoś chce poznać kogoś to już chyba Tinder lepszy, nie myślałam, że to kiedyś powiem.
Strzał w 10!
Oczywiście spotyka się mnóstwo niedopasowanych profili, dziwnych ludzi, ale pośród nich można znaleźć również osoby warte uwagi. Należę do tych szczęśliwców. Oprócz nawiązania kilku miłych kontaktów, bardzo szybko udało mi się znaleźć prawdziwy Skarb :) już prawie dwa lata jesteśmy razem i mimo dzielącej nas odległości, która na początku mnie zniechęcała, udało nam się to ułożyć i stworzyć wymarzony związek ;) nie korzystałam z innych aplikacji, ale tę polecam :) cierpliwości i powodzenia wciąż poszukującym :)
Jedna gwiazdka to zdecydowanie za dużo
Jedna gwiazdka to zdecydowanie za dużo. Kasę wielką zbierają i dosłownie 7-10 osób jesteś w stanie zobaczy i to z okolicy 300 km. Nie polecam. Omijać.
Aplikacja beznadziejna
Aplikacja beznadziejna, nikogo tam nie można poznać, nikt nie odpowiada na wiadomości, a jak już odpowie, to od razu wiadomo, że coś jest nie tak.... usunęłam konto, a oni każą zapłacić za kolejne 3 miesiące, czy ktoś tak miał?
Aplikacja tragiczna- notorycznie się…
Aplikacja tragiczna- notorycznie się zacina, po kilka propozycji dziennie, nie można zablokować profilu dla osób nie posiadających zdjęcia, najgorsza aplikacja jaka mam na telefonie, poziom zero! ŻENADA, NIE POLECAM!
Pracownicy podszywają się pod…
Obsługa portalu podszywa się pod nieaktywne profile i prowadzi korespondencję z osobami którym kończy się subskrypcja. Jak zapłacisz to nagle kontakt zanika. To są zwykli oszuści. Nie wiem gdzie to zgłosić bo to nie Polski portal. Powinni ponieść konsekwencje prawne takiego zachowania
Mam tak samo chciałam zamknąć konto nie mogłam a później przyszedl mail że nie zamknęłam w terminie 14 dni przed i mam zapłacić za cały rok 460 zł absurd nie można na raty ani nic. Nigdy więcej
odradzam złodziei i naciągaczy!!
odradzam złodziei i naciągaczy!!! portal to jakieś cmentarzysko nieaktywnych dusz i dogorywających bootów.
Bezadziejny portal- w porównaniu z…
Bezadziejny portal- w porównaniu z Sympatią, żadnych możliwości dostosowania swoich preferencji, brak możliwości przeglądania ofert, otrzymywanie propozycji partnerów bez zdjęć, co na Sympatii, w odpowiednim abonamencie, jest oczywistością.
Przesyłane propozycje w żadnym stopniu nie uwzględniają zaznaczonych preferencji- ani fizycznych, ani lokalizacyjnych.
To totalna porażka i strata pieniędzy.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.