Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Wiele kont jest nieaktywnych. Podrzucanie nowych propozycji z okolicy jest bardzo słabe. Kontakt z nimi w razie problemów jest skandaliczny. Wysyłają głupie nic nie wnoszące odpowiedzi. Zablokowali m... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

They match you with people living hundreds of kilometres away, don't care about your radius specification. They match you with people who don't match your requirements! Moreover, they push you for thi... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Podobał mi się poziom ludzi, z którymi miałam kontakt. Jednak te kilka złotych do wydania troszkę reguluje... Za to obsługa dno i metr mułu. Reset hasła niemożliwy, naliczenie opłaty za kolejny okres... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

To jest jakiś dramat. Powtarzające się problemy z logowaniem. Kody nie docierają. Zdarzają się kilkudniowe okresy braku dostępu do aplikacji. Zdarzają się sytuacje utraty opcji premium mimo opłacenia... Ver mais

Informações sobre a empresa

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 1 em 5 estrelas

Błędów i zwykłej złej woli co niemiara

Błędów i zwykłej złej woli co niemiara. Drobne pominę, istotniejszych też jest kilkanaście, ale skupię się na najgorszych:
1. Wytykane im tu przez innych błędy – nie są POPRAWIANE!! A to już dyskwalifikuje kompletnie, bo świadczy o podejściu do klienta: jego dobro im kompletnie wisi! A i biznesowo wskazuje na totalną porażkę jako oferenta JAKIEGOKOLWIEK produktu rynkowego.
2. W powiązaniu z powyższym: kontakt z działem obsługi to czysta pozoracja: pisze im się istotne uwagi, a oni w „odpowiedzi” przysyłają jakiegoś gotowca ze stekiem wymijających sloganów.
3. oni wpisy na profilach CENZURUJĄ, ale nie pod kątem niedozwolonych obyczajowo treści, lecz głównie po to, by nie znalazło się nic, co im psuje interes. Np. nie mogę umieścić info, że mój profil wygasa ze wskazaną datą!!
4. Gdy odrzucają wpis na profilu, to NIGDY nie poinformują, co było tego przyczyną, co w nim zmienić, by odrzucony nie został. Olewają więc i czas klienta, bo trzeba zgadywać, i to po kilka razy czasem.
5. Nie ma możliwości ZAWIESZENIA (można skasować, ale wtedy przepadają nawiązane kontakty, etc.) swego profilu, np. gdy wygasa abonament. Czemu? Ano dlatego, że dzięki temu robią sobie sztucznie frekwencję / ilość dostępnych profili. Widać to po znacznikach ✔️, że wysyłane wiadomości – nie są w ogóle odczytywane. No, to już nadaje się UOKiK-u, i to zrobię, bowiem jest to ewidentnie niedopuszczalne oszustwo.
6. Witrynę… polecam. Ale jedynie masochistom, oraz idiotom: na nich też powinna być jakaś pułapka, lep na muchy…

4 de junho de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Portal E-Darling to jedna wielka fikcja.
Można znaleźć ogłoszenia na olx, że za rejestrację na takim portalu zarobimy pieniądze.
Oczywiście jest warunek- musimy kłamać, wpisywać wiek powyżej 40 lat i wyższe wykształcenie. Następnie co chwilę trzeba się logować. Za to niby zarobimy 1200zl.

3 de junho de 2021

Odradzam !!

Odradzam !!! Unikajcie jak ognia tego portalu... Cenią sie okrutnie drogo, a portal ma tyle wad i niedociagniec ze glowa mala, plus do tego cala kupa profili bez zdjec, prosba nic nie daje w 95% przypadkow, plus to oni podsuwaja Ci kilka propozycji, nie masz swobodnego dzialania i poszukiwan. Oceny na necie i ocena aplikacji duzo tez mowia, jest wiele innych ciekawych portali, unikajcie tego edarlinga calego

22 de maio de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Nie polecam nikomu tego portalu…

Nie polecam nikomu tego portalu !!!jesli chceci stracic pieniadze to prosze bardzo,ale dobra przejdzmy do faktow zeby moje slowa nie byly puszczane na wiatr.Zacznijmy od strony startowej gdzie witaja nas pierwszym klamstwem czyli podaja ze jest tam 48% mezczyzn a 52% kobiet,kazdy kto ma troche rozumu i wie jak portale randkowe dzialaja na naiwnosci facetow to wie ze to klamstow.Pozniej czeka nas kolejne nie mile doswiadczenie typu propozycje partnerow 5 dziennie i zdecyduj sam 20 dziennie czyli 25 osob dziennie!!! za kwote ponad 50£ rocznie to zart,malo tego w propozycjach daja Ci osoby bez zdjec tlumaczac to durnie ze kazdy ma wlasny wybor czy dodac zdjecie czy nie!!!,czyli tak naprawde jest tych osob mniej.Do tego nie mamy zadnego wplywu na wybor wieku partnerki jak i w zdecyduj sam jak i w propozycjach,po drugim dniu trafilem na kolezanke wiec mozna stwierdzic ze ich baza jest skromna.Jedyna zaleta to chyba to ze mozna wypowiedziec z nimi umowe do 14 dni co sprawdzam.

22 de outubro de 2018

Its a total scam

Its a total scam. My mother signed up for this site last year-they have an option to sign up and save money for a year- so she did. The trick is to sign up for the year AUTOMATICALLY SETS YOU UP FOR A MEMBERSHIP.
She used it for a month or so but couldn't find anyone she liked there- plus the poor site architecture of the site dint help so she deleted her profile and forgot about it...Till the beginning of the last year when the company start sending her emails that she owns them for a year..I reached out to them and explained that she deleted her account and she paid for the year and she doesn't want to continue using the site.They told me she signed up for a year and the has to pay upfront.I offer to pay for a month but they started threatening us with the court.We went on social media and found out that thousands of people got stuck in the same situation-they chose to pay for a year but system without letting them know signed up them for a membership.Long story short -my mom received a collection note for that payment (they year that she is not using the app and that didn't even ended yet) I really hope that people don't go to that site and do not enter they credit card info there. We are going to start a petition on change.org to stop this scam.

19 de julho de 2017
Classificada 5 em 5 estrelas

Profesjonalizm w każdym calu!

eDarling jest bez wątpienia najlepszym portalem randkowym w Polsce. Ciekawa szata graficzna, wiele przydatnych funkcji umożliwiających komunikacje! Rozwiązanie testu osobowości faktycznie zajmuje trochę czasu, ale naprawdę warto być cierpliwym i rozwiązać go do końca!

14 de maio de 2012

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais