Leia as opiniões dos outros
Småkagerne er simpelthen fantastiske, men kan ikke give 5 stjerner for alle vores favoritter er forsvundet bl.a. Pistacie cookie Lakrids cookie Chokolade drage cookie Og så er ingen af mine bø... Ver mais
Nu er det anden gang jeg bestiller 4 af Jeres cookies og også anden gang jeg modtager en pakke, hvor der er 1-2 cookies som er gået i stykker, når jeg har modtaget varen. Dette gør desværre at fylde... Ver mais
Informações sobre a empresa
Sobre Ejvinds
Escrito pela empresa
Ejvinds Bageri blev grundlagt i 1956, og drives stadig af familien.
I 2020 startede vi "Homemade Cookies by Ejvinds", som er vores hjemmeside, hvor du kan bestille friskbagte Cookies, som vi bager natten efter du har bestilt, og sender samme dag som de er bagt.
Kvalitet, traditionelt håndværk, og gode råvarer er vores motto, og det går gennem alle vores produkter.
På vores hjemmeside kan du se mange forskellige Cookie varianter, som du kan blande frit imellem, så du kan få den Cookie-boks som passer perfekt til dig.
Vi udvikler nye Cookies hver måned, så du altid kan komme tilbage og bestille en ny smagsoplevelse.
Vi glæder os til at se dig på vores hjemmeside.
Mvh. Familien Ejvinds
Informações de contacto
Nørregade 50, 6960, Hvide Sande, Dinamarca
- 27204453
- oliver@ejvinds.dk
- ejvinds.dk
Respondeu a 11% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Shop ist real und schnelle Lieferung
Lieferung erfolgte schnell und alle Cookies waren heile. Einige waren mir zu süß aber das ist persönlicher Geschmack und jetzt weiss ich das ja :)man zahlt natürlich auch für die Dekadenz aber schon in Ordnung - der Shop ist auf jeden Fall real und man bekommt was man bestellt hat, in Zeiten von Fakeshops bin ich da immer sehr vorsichtig. Werde bestimmt mal wieder bestellen.
Super god kundeservice!
Jeg bestilte for første gang fra Ejvinds her for halvanden uge siden, og modtog ordren hurtigt, hvor jeg oplevede at mine cookies var smadret i kassen. Jeg skrev til kundeservice at jeg synes det var ærgerlig oplevelse, nu hvor man giver en god sum penge for 4 cookies. Fik muligheden for at få refunderet beløbet eller få en ny kasse. Jeg modtog den nye kasse to dage efter, hvor transporten var gået markant bedre! Super god kundeservice.
Min Oplevelse
Ville have givet 0 men kan mindst vælge 1. Jeg synes maden smagte af h til dårlig og lugten puge ha det lugte da godt nok af gammel våd suttede snavset pek
Må sige det er hurtigt og fin service…
Må sige det er hurtigt og fin service når det går så hurtigt det er nogle super cookies i laver og så smager de simpelthen godt.
Ejvinds cookies er ikke bare super…
Ejvinds cookies er ikke bare super gode, de er mega lækre og flotte også, og Ejvinds tager deres kunder seriøst ..Jeg vil til en hver tid anbefale en kasse cookies fra Ejvinds.
Det er nok de bedste cookies ever♥️ jeg…
Det er nok de bedste cookies ever♥️ jeg købte en kasse med 4 til mig selv! Og købte med det samme da jeg havde smagt dem, en til min mor til Mors dag🥰 det var den bedste ide. Så meget ros ska I ha til konceptet! Det er fantastisk 🇩🇰🙏🏻
Super lækre og store cookies 🤩
Super lækre og store cookies 🤩
Min mor blev så glad for dem ❤️
Hurtig levering og de blev modtaget hele i en fin æske..
Ikke sidste gang der skal bestilles cookies
Dårlig oplevelse!
Jeg havde glædet mig sådan. Jeg havde bestilt fire cookies, men de smagte alle meget tørre og gamle. 2 af cookiesene var ødelagt under fragten, og alt i alt var det en meget skuffende oplevelse.Der stod, at de bager dem friske, men desværre smagte de ikke sådan. Jeg føler, at jeg har fået gamle cookies sendt, hvilket er meget træls, når man tænker på, hvor meget man betaler. Det er ikke okay!!
Købt dem hellere i fysisk butik
Dette gør desværre at fyldet var alt for tørt. Jeg havde bestilt 3 slags flødebolle cookies og Jeres nye med blødende chokolade. Prisen er i forvejen dyr, så man ønsker jo at modtage hvad man betaler for. Første gang jeg smagte Jeres cookies var i Rødvig. Kan desværre konkludere at det er sidste gang jeg bestiller Jeres cookies på nettet, da de er bedre når man køber dem direkte fra Jeres bageri.
Store og lækre cookies. Sikker forsendelse.
Bestilte en kasse “Til dig fra mig” med 8 forskellige cookies. Modtaget inden for 2 dage og en fin og sikker indpakning til forsendelse. Flot pakket ind og de var alle flotte og intakte.
Konsistensen og smagen på selve cookien er virkelig lækker og præcis som vi ønsker en cookie. Sprød udenpå og “mushy” inden i. Forskellig former for fyld eller rettere topping, som lige giver dem en ekstra dimension. Cookies er stor “en håndfuld” og med fyld, så tager man ikke mere en én ad gangen 😉
Ikke sidste gang vi bestille cookies fra Ejvinds.
Derudover var der rigtig god information fra bestilling til modtagelse mht. proces og forsendelse.
Virkelig lækre cookies
Virkelig lækre cookies
Mine favoritter er lakridsflødebolle og jordbærfløddbolle.
Jeg har smagt flere forskelligt og alle er så lækre
Småkagerne er simpelthen fantastiske
Pistacie cookie
Lakrids cookie
Chokolade drage cookie
Og så er ingen af mine børn eller jeg fan af jeres brownie versioner.
Håber at nogle af de gamle kommer tilbage igen
Uden tvivl de bedste cookies jeg…
Uden tvivl de bedste cookies jeg nogensinde har fået 👌🏻
Og dejligt med så hurtig levering. Vil helt klart blive ved med at bestille derfra.
Overordnet en god oplevelse med gode…
Overordnet en god oplevelse med gode cookies og hurtig levering. Men der var fejl i ordren, og kundeservice har ikke reageret, hvilket trækker ned.
Die besten Cookies! ❤️
Wir haben in New York die berühmten Crumble Cookies probiert und ich muss sagen, im Vergleich....
SIND DIESE HIER 1000X BESSER!!! ❤️
Man schmeckt die Zutaten und nicht nur den Zucker. Sie schmecken alle sehr gut und kommen in einer schicken, schwarzen Box. (Also auch als Geschenk super)
Vor der Lieferung bekam ich eine süße Email, dass meine Cookies jetzt in den Ofen geschoben werden.
Man merkt die Liebe zum Detail vom Anfang der Bestellung bis zum letzten Bissen.
Danke und viel Erfolg weiterhin ❤️
Vildt lækre cookies
Vildt lækre cookies! De smager enormt godt!
Dejlige friske når de bliver leveret, og bare en super god smag!
Jeg bestilte en pakke med 8 stk.
Jeg bestilte en pakke med 8 stk., og jeg er rimelig overrasket over, hvor store de er. Har givet tre til naboen.
Jeg fik lige smagt på én, eller hvertfald et kvart stykke, og jeg synes jeg er blevet mæt af det.
Lækker bund og dejlig fyldig.
Prisen gør mig ingenting - 500 kroner giver jeg gerne for et flot bagværk af den str.
Bagt igår, modtaget i dag. Alt er som det skal være 🌸
Fantastiske 🙌🏼
Fantastiske 🙌🏼
Hurtig levering, og en cookie er rigeligt dessert til to, selvom man har lyst til at smage dem alle på en gang🤪
Jeg skal have flere igen, og igen, og igen….
Ejvind leverer simpelthen de lækreste…
Ejvind leverer simpelthen de lækreste cookies. Hvid du gerne vil have den perfekte cookies med god topping efter eget valg, så ved du hvor du skal gå hen. Har bestilt 2 gange med forskellige cookies og de rammer godt hver gang
Bestilte en æske med 4 cookies
Bestilte en æske med 4 cookies.
De kom hurtigt frem, var intakte og smagte lækkert.
Eneste minus var at cookien med hvid chokolade i midten var noget mindre end de andre tre.
Kan helt klart anbefale at købe cookies ved Ejvinds
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.