Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Svar fra kunneservice pga klage over klokkelarm efter kl 21. Sirat: "Mange tusind tak for de fremsendte adresseoplysninger. Jeg sender dem straks videre til depotet som vil notere at klokken ska... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har været super uheldige med is fra hjemis en dag ude i tømmerup. De var alle krystaliseret. Vi har forsøgt os igennem kundeservice uden held. Men så stødte jeg på vores lokale ismand Sv... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Jeg ville egentlig give én stjerne for jeres alt for insisterende klokketerror midt i ungernes puttetid, det ses igen og igen. Chaufføren gør at jeg ender på 2 stjerner. Vi købte faktisk købte is... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Produtor de alimentos
  2. Fornecedor de sobremesas congeladas
  3. Fabricante de alimentos congelados
  4. Loja de Alimentos Congelados
  5. Gelataria

Escrito pela empresa

For mange vækker lyden af Hjem-IS bilen nostalgiske minder og glæden ved en isoplevelse i særklasse. Hos Hjem-IS finder du både de klassiske favoritter som Chokostang, Amerikaner og Sommerstang samt nye fristelser, der lever op til vores høje krav om kvalitet og håndværk. Gå på opdagelse i vores store sortiment af ispinde, isvafler og literis på hjem-is.dk. Her kan du nemt bestille dine favoritter og få dem gratis leveret med Hjem-IS bilen. Vi kører ud overalt i Danmark og der er med garanti også en rute nær dig. Vil du vide, hvornår vi kommer næste gang? Klik blot på ”Find bilen” på hjem-is.dk.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 71% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Glad kunde

Hjem-is medarbejderen Lasse fra Hillerød har jeg nu haft fornøjelsen af at blive betjent af 2 gange. Han har hver gang været super sød, smilende, og gået det ekstra skridt for at hjælpe med at få løst udfordringen ved at få købt det rigtige på den bedste måde. Han er bestemt en medarbejder i kan være stolte af.

11 de maio de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har været super uheldige med is fra…

Vi har været super uheldige med is fra hjemis en dag ude i tømmerup.
De var alle krystaliseret.

Vi har forsøgt os igennem kundeservice uden held.

Men så stødte jeg på vores lokale ismand Sven Erik (Bil7 748) han løste vores problem og leverede en service langt over forventet.
Så et stort tak til ham.

9 de maio de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Hej Jeg vil gerne klage over en…

Hej Jeg vil gerne klage over en oplevelse med isbilen i Borum i dag den 4. maj. Ifølge jeres plan skulle isbilen komme til Borum Byvej mellem kl. 19.34 og 19.50. Vi gik ud til vejen og vinkede, da bilen kørte forbi os, men den stoppede ikke. Længere henne ad vejen stoppede den ved adressen Borum Byvej 17, som også fremgår af jeres hjemmeside. Vi løb derhen og vinkede stadig, men bilen kørte igen efter 10–15 sekunder, selvom vi kun var omkring 20 meter væk. Det var tydeligt, at vi gerne ville handle. Det er meget skuffende, især fordi der var et barn med, som havde glædet sig meget. Vi har også et barn derhjemme, som efter en operation var blevet lovet is, og derfor var oplevelsen ekstra ærgerlig. Jeg håber, I vil tage denne henvendelse videre til chaufføren. Rigtig ØV.
Dette har ikke noget med jeres produkter at gøre udelukkende chaufføren og servicen den pågældende dag.

4 de maio de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Svar fra kunneservice pga klage

Svar fra kunneservice pga klage over klokkelarm efter kl 21.
Sirat:
"Mange tusind tak for de fremsendte adresseoplysninger.
Jeg sender dem straks videre til depotet som vil notere at klokken skal dæmpes ud fra din adresse.
Vores retningslinjer er at vi må ringe til kl 21:30"
Jeg synes simpelthen ikke, at opsøgende gadesalg med larmende klokke bør finde sted så sent om aftenen.

29 de abril de 2026

Resposta da Hjem-IS

Tak fordi du deler din oplevelse.

Vi har forståelse for, at klokken sent på aftenen kan opleves generende. Derfor forsøger vi altid at tage hensyn til lokale forhold og de henvendelser, vi modtager fra beboere.

Som nævnt i vores tidligere dialog, er vores gældende retningslinjer, at klokken må benyttes frem til kl. 21:30, men vi har samtidig videresendt din adresse til det relevante depot med besked om at dæmpe eller begrænse klokkeringningen i området.

Vi beklager endnu engang, at vores klokke har været til gene for dig.
Det er bestemt ikke det vi ønsker.

Classificada 5 em 5 estrelas

Isene var kolde og lige til døren

Isene var kolde og lige til døren. Ny ismand Amos fik vist lidt mere ned i fryseren end der kunne være, men så måtte vi jo spise resten...... Perfekt til en sommerdag. Gerne mere med jordbær tak.

27 de abril de 2026

Resposta da Hjem-IS

Tusind tak for den skønne anmeldelse ⭐

Det glæder os at høre, at isene kom kolde frem og var perfekte til sommerdagen. Og ja, nogle gange bliver fryseren måske lige fyldt lidt ekstra godt op 😄
Vi sender også rosen videre til Amos.

Tak for ønsket om mere jordbær, det tager vi helt sikkert med videre 🍓

Super smag og kvalitet

17 de abril de 2026

Tusind tak for de 5 stjerner og de flotte ord ⭐

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både smag og kvalitet. Vi sætter stor pris på din feedback og håber at kunne forkæle dig med endnu mere is igen snart.

Classificada 1 em 5 estrelas

Købte en pakke "Amerikaner Isvafler til…

Købte en pakke "Amerikaner Isvafler til kr. 109,- angiveligt indeholdende 8 vafler. - Ved åbning af pakken viste indholdet sig at være 4 stk.
Er ved reklamation blevet tilbudt kreditering eller efterlevering af de manglende 4 stykker, samt en beklagelse.🥴

Det skal så lige tilføjes, at jeg efterfølgende har modtaget 8 stk. Amerikaner Isvafler som kompensation. - Så alt i alt en god oplevelse.👌

25 de abril de 2026

Resposta da Hjem-IS

Tak for din anmeldelse og fordi du gjorde os opmærksomme på fejlen.

Vi beklager selvfølgelig, at pakken ikke indeholdt det korrekte antal isvafler. Selvom vi hurtigt tilbød både kreditering eller levering af de manglende varer, forstår vi godt, at det har været en frustrerende oplevelse.

EKSTREM DÅRLIG SERVICE

Jeg skriver til jer fordi at jeg i søndags den 26 april var ude ved jeres is bil og gerne ville købe is men da jeg kom ud og gerne ville købe is hos jeres is bil der var der ikke nogen der kom ud af bilen og jeg stod så man kunne se mig men ved kommende i bilen valgte/ gad ikke at komme ud af bilen og kørte igen selv om jeg stod og kikkede på bilen hvad jeg gerne ville have men chaufføren i bilen valgte bare og køre uden at betjene mig dette skete på lindegårdsvej i vænget 25- 35 i 5450 Otterup i burde virkelig stramme op på jeres service når i kører i de biler og værer mere service mindet og ikke bare ligeglad med kunder der gerne ville have haft is hos jer
håber at høre fra jer

Mvh en meget skuffet kunde

26 de abril de 2026

Resposta da Hjem-IS

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til os, og vi er meget kede af at høre om din oplevelse.

Det er bestemt ikke den service, vi ønsker at give vores kunder, og vi forstår godt din frustration over situationen. Vi tager din henvendelse alvorligt og vil følge op internt med den pågældende rute og sælger, så vi kan undersøge, hvad der er sket den dag på Lindegårdsvej i Otterup.

Vi beklager den skuffelse, du har oplevet, og håber, at du vil give os muligheden for at give dig en bedre oplevelse en anden gang.

Hjem-IS 🍦

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais