Eksklusiv Bilpleje Roskilde Opiniões 142

TrustScore: 4 em 5

4,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

De nye ejere er virkelig rare og behagelige. Fantastisk service de yder 🤌🏽 Har gjort mine rengjort hos dem gennem flere år. De har tydeligvis øget servicen efter de nye ejer har overtaget.

Classificada 5 em 5 estrelas

Altid god service og rigtig godt arbejde👍. Fik denne gang en keramisk skyllecoating - virkelig flot resultat👍

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk oplevelse Fantastisk oplevelse. Blev færdig præcist til aftalt tid - og gik hurtigt og omhyggeligt til opgaven. Vi bestilte en bronzepakke til en rigtig god pris, den inkluderer udvendig... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Utrolig hurtig og kærlig behandling med en service i topklasse. Man bliver virkelig taget godt imod af det venlige personale i de behagelige omgivelser. Jeg bestilte en indvendig rengøring og blev ove... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Lavagem de carros

Escrito pela empresa

Velkommen til Eksklusiv Bilpleje i Roskilde. Se vores ydelser og priser. Book tid til din bilpleje allerede i dag. Danmarks billigste bilpleje center.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 5 em 5 estrelas

De nye ejere er virkelig rare og…

De nye ejere er virkelig rare og behagelige. Fantastisk service de yder 🤌🏽

21 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Rengøring inde og ude samt polering

Jeg fik min Mini Cooper Cabriolet rengjort inde og ude med virkelig flot resultat. Venlig betjening og fik endda lidt ekstra rengøring gratis. Da jeg kom hjem opdagede jeg nogle hvide streger indvendigt på begge døre. Skrev straks en mail til dem uden store forhåbninger om hjælp, men de tog henvendelsen seriøst og jeg har i dag været nede og få poleret det væk uden ekstra omkostninger. Jeg har kun oplevet, at blive taget godt imod.

20 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg kan virkelig kun sige positive ting…

Jeg kan virkelig kun sige positive ting om min oplevelse her. Fra det øjeblik jeg kom, blev jeg mødt af utrolig god service og en venlighed, der gjorde, at jeg følte mig tryg ved at overlade min bil i deres hænder.
De går virkelig op i god bilpleje og detaljerne – og det kan man se! Min bil skinner som aldrig før. Jeg vil varmt anbefale stedet til andre.

28 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg var forbi Eksklusiv Bilpleje Center…

Jeg var forbi Eksklusiv Bilpleje Center og fik vasket min bil, og jeg er virkelig imponeret over resultatet. Jeg valgte deres sølvpakke, som er på tilbud i øjeblikket, samt sæderens til en rigtig god pris og bilen fremstår nu som næsten ny igen.

Ejeren er utrolig professionel, imødekommende og tydeligt passioneret omkring sit arbejde. Man kan virkelig mærke, at der bliver lagt vægt på kvalitet, grundighed og god service i hver eneste detalje. Det er sjældent, man oplever så høj standard og samtidig føler sig så godt behandlet som kunde.

Kæmpe anbefaling herfra – jeg kommer helt sikkert igen! 🚗✨

14 de fevereiro de 2026

Kan ikke anbefales

Har tidligere været tilfreds. Det er jeg ikke længere. Kræver extra penge samt gør ikke som aftalt trods ekstrabetaling. Så kan ikke længere anbefale dette sted.

8 de janeiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Har brugt Eksklusiv Bilpleje Roskilde i…

Har brugt Eksklusiv Bilpleje Roskilde i 8 år, altid fået en fantastisk god behandling og bilen fin rengjort.
Men der er nok kommet nye til , og det er bestemt ikke af det gode .
Kommer som aftalt og der kommer en og åbner alle dørene, og siger at bilen har alger og er møjbeskidt og hvis de skulle ordne den , kostede det ekstra.
Bilen var snavset , ikke mere end andre gange .
Så der blev de så en kunde mindre .

11 de dezembro de 2025

Kan ikke anbefales

Kan ikke anbefales. Selve rengøring af bilen er pæn men i forbindelse med at den har været til rengøring er flere knapper på ratstammen gået i stykker. Ejeren modsiger medarbejderen i forhold til hvordan rengøring af bilen er gjort og vil ikke tage ansvar for skaden. Yderligere har virksomheden ikke en forsikring til at dække evt skader.
Jeg burde have undersøgt firmaet mere grundigt inden da jeg ikke ville have brugt det så.

Trustpilot score er ikke opdateret på hjemmeside

5 de dezembro de 2025

Meget tilfreds med resultatet

Fik idag rengjort en meget meget beskidt hvid bil på en sølvvask.
Virkelig tilfredsstillende resultat og meget venlig og imødekommende service.
Har altid fået vasket min egen bil på bronze+ men denne her bil var virkelig beskidt og det klarede de til ug.

11 de outubro de 2025

Skuffende oplevelse

Har de sidste 5 år brugt Eksklusiv Bilpleje service i Roskilde og været yderst tilfreds. Det har tidligere altid været en super oplevelse, og min bil har været flot rengjort udvendig og indvendig

Det er så slut nu ❗️
Havde en flabet nedladende og amatøragtigt oplevelse, fra den nye ejers side.
Bookede en bronze behandling som altid, blev presset til at tage bronze + hvis jeg ville ha pudset mine vinduer indvendig, på trods af det står i beskrivelsen på en Bronze behandling
Efter 1,5 times ventetid modtog jeg en bil, der langtfra var efter forventningerne, eller tilnærmelig som det plejer
Dæk og fælge var overhovedet ikke vasket,
Da jeg påpegede det, fik jeg et flabet svar , at så skulle jeg betale 150kr extra, det var ikke en del af Bronze +
Kommer helt sikkert IKKE igen

14 de agosto de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Plejede at være rigtigt godt til prisen, men ikke længere

Plejede at være rigtigt godt til prisen, men min seneste bilvask var skuffende. Det lader til at kvaliteten er faldet dramatisk eller måske har jeg bare været uheldig med en dårligt oplært medarbejder. Det er sidste gang for mit vedkommende, men håber de får styr på kvaliteten.

29 de julho de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Nedladende og flabet attitude

Det er dog den værste behandling I har givet mig og min bil. Jeg booker en Bronze og da jeg giver nøglen siger I at hvis jeg vælger Bronze+, vil I også rengøre bilen indvendig på overflader og pudse vinduerne. Jeg har altid fået rengjort med Bronze, og bilen har stået fuldstændig snorlige, når jeg kørte derfra. Men nej, I fastholder, at hvis jeg vil have rengjort indvendig, koster det mere. Til gengæld vil I bruge 45 min. på den. På jeres hj.side står der en beskrivelse af indvendig rengøring med Bronze, så I lyver mig jo direkte op i ansigtet. Jeg vælger Bronze+ (har jo ikke så mange muligheder, hvis jeg vil have bilen ren indvendig) - og den er så klar efter mindre end 25 min.! Den ser også ud derefter - ikke en gang vasket rigtigt udvendigt; snavs og støv er bare kørt til siden med vinduesviskerne og forruden er slet ikke ren!!! Tror I på jeg kommer igen???

3 de julho de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais