Leia as opiniões dos outros
Kunden i centrum känns som en klyscha men i detta fallet är det en mycket precis bild av El-in Från dag ett har de varit mycket lyhörda och fokuserade på att leverera på kundens önskemål och förväntn... Ver mais
Sämst köper en generator för att laga ett fel och får flera fel efter jag köpte deras helt värdelösa e dom
Informações sobre a empresa
El-in är ett skånskt företag som tillhandahåller produkter och tjänster för solceller och elbilsladdning. Vi jobbar nära våra kunder med en personlig kontakt och marknadsledande service. Hos oss ska du som kund känna dig hörd och väl omhändertagen.
Informações de contacto
Danielslundsgatan 8, 26233, Ängelholm, Suécia
- 0431-18119
- info@el-in.se
- el-in.se
Sämst
Snabb installation och superbra service!
Snabb service och stor kunskap
El-In är snabba engagerade och trevliga!
Kunden i centrum…
Från dag ett har de varit mycket lyhörda och fokuserade på att leverera på kundens önskemål och förväntningar. Kan varmt rekommendera dem för installation av både laddboxar och solceller!
Snabb och bra service! Mycket nöjda med slutresultatet av solpanelsinstallationen!
Snabb och bra service!
Nästan full pott
Levererat solcellsanläggning inkl. batterilagring Nystartat företag, inom området, som i det stora hela levererar och håller vad som utlovats. Dock påverkar efterfrågan på solcellsmarknaden den totala upplevelsen med bla. brist på komponenter som ligger utanför deras möjlighet att påverka.
Mycket bra!!!
Mycket trevligt bemötande från första stund. Elektrikern som kom (John) var en riktig stjärna - snabb, trevlig och duktig på att hitta en bra lösning på ladd-boxinstallationen. Mycket nöjd kund, kan verkligen rekommendera El-in för laddbox-installation!
Snabb och enkel service
Snabb och enkel service. Snabba svar på frågor. Allt gick som smort.
Bra underleverantör som installerade…
Bra underleverantör som installerade laddboxen.
Mycket bra service
Mycket bra service. Tydlig kommunikation och väl utfört arbete.👍🏻👍🏻
Zaptec Go
Beställde en Zaptec Go laddbox inkl montering och är väldigt nöjd. Elektrikern kom i tid och gjorde ett väldigt bra jobb. Kan varmt rekommendera ELIN Invest!
Snabb leverans.
Så nöjda!
Vi är väldigt nöjda med allt. Snabb leverans, snyggt gjort och väldigt fin service.
Bra service och fungerar som det ska
Bra service och trevligt bemötande. Enkel installation och inga problem med elektrikerna. Enkelt och smidigt och boxen verkar fungera som den ska än så länge.
Trevliga, professionella och i tid
Trevligt bemötande och svarar snabbt. Fick svar på mina frågor direkt när jag ringde.
Mycket trevlig och professionell installatör som gjorde jobbet på utsatt tid.
Trevlig och kunnig montör
Trevlig och kunnig montör, bra info vid beställning och uppföljning.
Rekommenderas starkt
Utmärkt genomfört projekt alltifrån förbesiktning till installation och drifttagning. Professionellt men samtidigt personligt engagemang.
Min laddbox
Snygg installation på utsatt tid och med ett trevligt bemötande
Bra support.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.