Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Beställde en Go-e portabel laddbox med installation. På webbsidan stod "I lager" och att boxen skickas inom 2-3 dagar. Efter 3 arbetsdagar hade jag inte fått någon leverans eller info om när de... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Posto de abastecimento de veículos eléctricos

Laddboxar laddstationer och laddkablar för elbilar. Laddutrustning för elbilar för bostäder och företag.

Informações de contacto

3,2

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

45 opiniões

Respondeu a 37% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Lösning

Fick ett gott serviceinriktat bemötande där jag snabbt blev kontaktad av en kompetent servicetekniker som hjälpte mig på bästa sätt. Kan verkligen ge de bästa rekommendationer till EV Solution.A

17 de abril de 2026

Toppenhjälp av David på supporten

Toppenhjälp av David på supporten! Han löste problemet jag haft med myenergy harvi/hub samt zappi på ca 2min. Super!

8 de abril de 2026

Resposta da EV Solution AB

Tack Tommy för ditt omdöme:) Trevligt att vi kunde hjälpa dig

Riktig usel och obefintlig support - anmälan till ARN

Riktig usel och obefintlig support i vårt ärende med laddbox som blivit återkallad av Easee. Vi hade inte vår laddbox installerad eftersom vi flyttade veckan innan återkallelsen. När vi skulle installera den hade laddboxen fått installeringsförbud. Enligt både Energimyndheten och Konsumentverket är EV solution skyldiga att ta emot vårt reklamationsärende men de vägrar. Både vi och elektrikern som köpte in laddboxen har försökt att få deras hjälp.

UPPDATERING: Eftersom EV solution här nedan hävdar att vi inte kan reklamera laddboxen på grund av tillverkarens anvisningar, så vill jag meddela att det inte stämmer. Vi tog kontakt med Easee som tyckte att EV Solutions beteende var under all kritik och för att vi som kunder skulle slippa mer problem med EV Solution kom Easee själva ut med en ny laddbox och installerade, helt utan kostnad för oss.

Det är mycket beklagligt att EV Solution väljer att sköta sin verksamhet på det här sättet. I detta fall skulle det inte ens bli någon kostnad för EV Solution eftersom Easee återkallat laddboxen. Det enda EV Solution behövde göra var att höra av sig till Easee. Easee återkallelse har inget med garanti att göra och enligt konsumentverket så klassas det som ett ”ursprungligt fel”. Vi har därför enligt lag rätt att få en likvärdig produkt i utbyte eller häva köpet helt.

Vi fick inget nyhetsbrev eller information från Ev Solution hur vi skulle göra med vår laddbox och inte heller några svar på varken mail eller sms från er. Vi har följt ärendet mycket noga i media och eftersom ärendet avslutades i september 2025 av Elsäkerhetsverket så kunde vi nu gå vidare med Konsumentverket eftersom ni inte svarade. Att ni underlät att svara på våra försök att reklamera vår laddbox ligger helt och hållet på er och är ingen miss från oss.

Vi har redan fått bekräftat från Easee, Konsumentverket och Elsäkerhetsverket att EV Solution har felat i detta ärendet och därför går vi vidare till ARN.

31 de março de 2026

Resposta da EV Solution AB

Vi har endast agerat i enlighet med tillverkarens anvisningar när det gäller Easee Home laddboxar. Laddboxarna har inte förlagts med återkallelsekrav utan endast en restriktion om att laddboxar som aldrig installerats ej får installeras efter att beskedet kom från elsäkerhetsverket. Efter detta besked från elsäkerhetsverket gick vi ut med nyhetsbrev till alla våra kunder samt annonserade info på vår hemsida att boxar som ej var installerade kunde skickas tillbaka till oss inom två månader för återbetalning. Lika info gick även Easee och alla andra ÅF för Easee ut med. Tyvärr går det inte nästan 4 år senare att säga att man vill lämna tillbaka laddboxen pga att man tagit ner den själv. Detta enligt anvisningar från vår leverantör och distributör av Easee. Vi kan inte svara på vilken info Easee gett er men vi kan bara delge den info vi fått från vår leverantör som i sin tur är distributör av Easee i Sverige. Ledsen om ni missat nyhetsbrevet och all övrig info i media om detta för några år sedan men bra i alla fall att ni fått hjälp med er laddbox:)

@EV Solution

@EV Solution, hur går det med Ellas ärende? Utreder ni fortfarande?
Nu har det gått ca 5 månader och ingenting händer. Hur lång tid behöver ni för att ”utreda” felet? Detta är ett garantiärende, men ni vägrar att ta något ansvar. Vi har ringt, skickat SMS och mejlat er, men ingen återkoppling.

24 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Hade bett EV Solution om att få…

Hade bett EV Solution om att få konsultera om en laddbox som jag har men inte köpt hos E. I växeln hänvisade man till sin tekniker som man skulle be ringa tillbaka till mig. På förmiddagen dagen därpå ringde en vänlig och intresserad man upp mig och vi kunde få klarhet vari problemet låg, sannolikt varken i laddboxen eller bilen utan i arbeten som elbolaget utfört. Jag är ytterst tacksam för den hjälp och intresset som visats mig och kan därför rekommendera EV Solution till det bästa. Lars G Johnson, Skanör

25 de fevereiro de 2026

Resposta da EV Solution AB

💕 Kul att vi kunde hjälpa dig

Mycket bra

Mycket bra, snabbt och tydlig information!

22 de fevereiro de 2026

Tack för ditt omdöme:)

Riktigt dåligt företag

Först köpte vi en laddbox. Den gick sönder inom ett år. Efter många om och men satte de in en ny. Den gick sönder efter 2,5. Vi får ingen hjälp då ”den är utanför garantin”. Urusla på att svara på mail och i telefon. Ett riktigt dåligt företag.

6 de fevereiro de 2026

UNDVIK! Mycket oseriöst företag

Mycker oseriöst företag. Beställde en laddbox med installation som slutade fungera efter en tid (inom garantitiden). Det var svårt att få tag i företaget och vid den kontakt man fick, så förhalade de processen, lastade oss för felsökningar (bl.a. skulle vi själva mixtra med inställningar och elektricitet och bypassa gränser som satts av systemet för att de låtsades vara intresserade av felet) och till slut slutade de helt att svara. Det har gått 2 månader sedan de ghostat oss och vi har gjort en anmälan till Allmänna Reklamationsnämnden. Huvudbry man helst slipper.

Ser att de även gett ett oseriöst och felaktigt svar nedan. De har ghostat oss sedan den 11 december, men det tog mindre en en förmiddag att skriva ett svar på trustpilot.
Prioriteringen är alltså: se seriösa ut på utsidan. Ignorera när de blivit kund. Inget nytt.

3 de dezembro de 2025

Resposta da EV Solution AB

Detta är ett pågående ärende och tyvärr inte lätt att reda ut vad det ni upplever beror på så därav tar det tid. Vi har aldrig bett er mixtra med någon elektricitet utan endast ändra några inställningar på laddboxen som är helt normalt att man som laddboxägare gör, detta så ni kan ladda bilen under utredningen. Vi jobbar för att återkomma snarast möjligt med ett svar på ert ärende

Laddbox ej levererad

Beställde en Go-e portabel laddbox med installation.
På webbsidan stod "I lager" och att boxen skickas inom 2-3 dagar.
Efter 3 arbetsdagar hade jag inte fått någon leverans eller info om när den var planerad. Hörde då av mig till kundtjänst som utlovade att skicka den samma dag.

Efter 14 dagar hade jag inte fått någon laddbox och ingen information om varför det dröjde. Kontaktade EV Solution igen, men fick inget svar. Valde då att avbryta ordern.

31 de outubro de 2025

Beställde en prisvärd installation

Beställde en prisvärd installation. 1,5 månader senare kommer de fram till att de inte kan leverera. Defacto så vill deras partners ha mer betalt för installationen och de kommer inte överens dvs de gör sitt problem med kanalerna till mitt problem och makulerar ordern. Säger att det inte beror på att elektrikerna begär för hög ersättning utan för att de inte svarar eller inte har tid. Inget företag jag kan rekommendera. Hade de tagit ansvar för sitt pris hade de säkerställt installation och tagit ev felkalkyl på sitt ansvar. Enkelt att makulera och inte stå för ansvaret.

Stämmer att jag makulerade. Men order lades 20/5 och jag gav upp nu i början på juli. Så semestertider vet jag inte.

4 de julho de 2025

Hej Ulf,
Ledsen att det drog ut på tiden i och med semestertider. Då har vi tyvärr längre leveranstid än vanligt när det gäller installation men med all respekt så var det du själv som makulerade. Du sa på torsdagen att om den inte var installerad på måndagen efter så kunde vi makulera ordern och då det inte var möjligt att lösa det så meddelade vi att vi i så fall får se ordern makulerad.

Ljuger om återbetalning

"det tar ca 30 dagar innan utbetalning sker från beslutet"
Ja det visade sig ju vara en lögn (återigen). Här sitter jag 30 dagar senare utan någon utbetalning.

7 de março de 2025

Hjälp med min Zappi laddbox

Jag behövde support på min laddare(zappi). Trots att jag inte köpt den här (företaget som jag anlitade har kursat) så fick jag hjälp i över 15 min. En kille som var oerhört proffsig och lotsade mig fram så att en gammal gubbe hängde med. Erbjöd mig att betala men han bjöd på det. Imponerande
Bengt Malmberg
Veberöd

5 de fevereiro de 2025

Katastrofalt bemötande.

Katastrofalt bemötande.
Beställde och fick order bekräftelse, men inget planerat leverans datum. Fick efterfråga leverans datum, men fick diffust svar tillbaka. Har nu efter 1 1/2 månad inte sett till min leverans, och har mailat att avbryta min order då jag inte får någon återkoppling.

19 de janeiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Håll er borta från detta företag

Håll er borta från detta företag. Deras kundservice existerar inte. Har ringt över 20 gånger på en dag utan att komma fram, står i kö någon minut sen kommer man till en telefonsvarare. De svarar inte på mail. Ibland svarar de i chatten, men då får man inget vettigt svar utan bara att de ska återkomma.

29 de agosto de 2024

Seeeeg/obefintlig service!

9 månader efter köpet har vi fortfarande inte en fungerande laddare, första laddaren blev inkopplad och fungerade, då hade vi inte fått elbilen ännu, när laddaren slutade fungera har vi nu väntat ca 2 månader på att få den nya inkopplad, människan som ska koppla in den finns 15 mil bort....
De kanske inte skulle sälja laddare till norra Sverige när de inte har service som fungerar!

30 de novembro de 2023
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.