Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Prima hoor, ben al een paar jaar klant bij Elementkey en een tijd geleden had ik een technisch probleempje met een nieuw toestel. Burak heeft me toen heel vlot weer op weg geholpen, zelfs in het wee... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

I ordered a 500GB mSATA drive. A day later, the customer service representative called me back and apologized for a technical issue on the website. He said that this drive was no longer available,... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik heb 10 maanden geleden een MiniPC gekocht, i9, 64Gb, 3 * 1 Tb SSD en die leek goed te werken en toen die van mijn ma via Bol. De mijn is na herhaaldelijk automatisch te herstarten niet meer te... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de acessórios para computadores

Onze missie is om unieke en samengestelde computers en tablets op de markt te brengen waarbij de klant garant staat voor kwaliteit, service en vakmanschap. Bij ELEMENTKEY® merken wij dat er afgelopen jaren een grote toename is aan de type computers waarbij de klant vaak door de bomen de bos niet meer ziet. Wij maken hier een einde aan. Bij ELEMENTKEY® weet je exact wat je koopt.

Informações de contacto

3,9

Bom

TrustScore: 4 em 5

29 opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 5 em 5 estrelas

Prima hoor, echt een aanrader !

Prima hoor, ben al een paar jaar klant bij Elementkey en een tijd geleden had ik een technisch probleempje met een nieuw toestel. Burak heeft me toen heel vlot weer op weg geholpen, zelfs in het weekend !

29 de abril de 2026

Very well

I ordered a 500GB mSATA drive.
A day later, the customer service representative called me back and apologized for a technical issue on the website. He said that this drive was no longer available, so they would send me a 1000GB mSATA drive for the same price.
The drive arrived quickly, and everything works perfectly.
Great service. Highly recommended!

14 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Als je iets bestelt betaalt en daarna…

Als je iets bestelt betaalt en daarna een mail we hebben het niet op voorraad
En wordt niet geleverd heel slecht heel slecht haal het dan van je site af

6 de abril de 2026
logótipo da Elementkey

Resposta da Elementkey

Beste Boos,

Bedankt voor je review.

Jammer om te horen dat je ervaring niet naar verwachting is verlopen.

Onze producten worden via meerdere platformen tegelijk aangeboden en zijn vaak snel uitverkocht. In uitzonderlijke gevallen kan het daardoor voorkomen dat een artikel gelijktijdig wordt besteld en alsnog niet meer beschikbaar is. We begrijpen dat dit vervelend is en werken continu aan verbeteringen om dit zoveel mogelijk te voorkomen.

Wanneer dit gebeurt, nemen we altijd direct contact op per e-mail om samen een passende oplossing te bieden, zoals een alternatief product, snelle terugbetaling of levering zodra het artikel weer op voorraad is.

Mocht je het in de toekomst nog eens willen proberen, of als we je ergens anders mee kunnen helpen, staan we uiteraard voor je klaar.

Team Elementkey

Classificada 5 em 5 estrelas

De pixelpro laptop die ik bij Elementkey kocht crashte binnen drie dagen. Na app contact met de expert kon ik deze terug zenden. Binnen twee dagen kreeg ik een hele nieuwe laptop toegestuurd die tot nu toe (1 week) uitstekend werkt. Goede service.

25 de julho de 2025

Elementkey minipc i9…

Heb bij Dr,phone een Elementkey minipc i9 gekocht... na wat kleine probleempjes door waarschijnlijk verkeerd geinstaleerde programma's door mezelf ben ik supergoed geholpen door AYAR via whatsapp en alles werd opgelost! echt een topper die alles weet van computers!

19 de dezembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Ik heb 10 maanden geleden een MiniPC…

De mijn is na herhaaldelijk automatisch te herstarten niet meer te herstellen, zelfs niet via de speciale pagina is er geen enkele herstel mogelijkheid.
Die van Ma gaat ook steeds vaker vast hangen en herstart soms uit zichzelf en soms moet je hem zelf herstarten, en dit gebeurd nu bijna dageljks.
Ik heb herhaaldelijk gezecht alles te willen retourneren wegens ondeugelijke producten maar zij zeggen dat dat niet kan en weigeren inname en retouren van geld.
Dus overweeg nu een advocaat in de arm te nemen en dan mss een rechtzaak?

22 de fevereiro de 2024
logótipo da Elementkey

Resposta da Elementkey

Beste Paul,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. We vinden het jammer om te horen dat u problemen ervaart en helpen u uiteraard graag verder.

Om wat extra duidelijkheid te geven voor andere lezers, lichten we het verloop graag toe. Op 21 april 2023 heeft u bij ons een Mini-PC besteld met een Intel Core i9-12900HK. Op uw verzoek hebben wij deze bestelling kosteloos aangepast naar 64 GB RAM, zodat het systeem nog beter aan uw wensen zou voldoen.

Toen u later aangaf dat de prestaties niet aan uw verwachtingen voldeden, hebben wij direct met u meegedacht. We hebben u een retourlabel gestuurd en het systeem uitgebreid getest. Daarbij hebben we vastgesteld dat alle hardware correct functioneert en dat de prestaties overeenkomen met de specificaties.

Om u extra te ondersteunen hebben wij:
-Het systeem volledig geüpdatet
-Het systeem geoptimaliseerd
-Kosteloos sneller werkgeheugen (3200 MHz) geïnstalleerd
-Testresultaten en beeldmateriaal met u gedeeld

Na deze werkzaamheden is het systeem werkend en getest aan u geretourneerd.

Later heeft u opnieuw vragen gesteld over prestaties bij intensief gebruik (veel geopende tabbladen). Ook toen hebben wij aangegeven dat dit gedrag doorgaans software- of gebruiksgerelateerd is en hebben we praktische tips en ondersteuning geboden.

Hoewel de zichttermijn inmiddels is verstreken, denken wij nog steeds graag met u mee. We hebben u daarom opnieuw aangeboden om het systeem kosteloos te controleren en verder te optimaliseren.

Bij Elementkey staat service en klanttevredenheid centraal. We vinden het belangrijk dat elke klant goed geholpen wordt en blijven daarom openstaan om samen tot een passende oplossing te komen.

Neem gerust contact met ons op , we helpen u graag verder.

Vriendelijke groet,
Team Elementkey

Uitstekende service

Uitstekende service. Voldoen aan al je wensen. Zal zeker in de toekomst weer terugkomen. Bedankt jongens!!

3 de fevereiro de 2024

Dik tevreden

Vriendelijk te woord gestaan. Product binnen 24 uur geleverd. Ik heb er lang naar gezocht, maar hier heb ik een super kwaliteit mini-laptop gekocht. Het dingetje ziet er onverwoestbaar uit!

10 de outubro de 2023

Goede service en contact

Levering was niet voorradig. Maar zeer snel en goed contact met service via app. Snel alternatief geregeld die ik langs kon halen. Super geregeld!

15 de maio de 2023

Super goede service.

Super goede service.
Ik had een probleempje met de computer maar zo als zij dit hebben opgelost is echt uniek te noemen.
Echt indrukwekkende service.

17 de março de 2023
Classificada 4 em 5 estrelas

Goed geholpen bij aankoop

Goed geholpen bij aankoop. Aankoop was bij nader inzien niet naar wens maar dat is prima en snel afgehandeld. Aankoop retour als ook het aankoopbedrag. Goede service dus!

18 de novembro de 2022
Classificada 4 em 5 estrelas

Goed advies

Goed advies, snelle leveringen, top! Ook het aangekochte produkt voldoet prima, nog niet zo lang in gebruik maar als ie het blijft doen, top kwaliteit!

15 de novembro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Elementkey mini pc was stuk.

Telefonisch overleg gehad met drPhone, de leverancier van de pc. Daarna communicatie via whats app over probleem. Kon hem langsbrengen. De volgende dag melding van reparatie, en prima voorstel voor uitbreiden van geheugen. Prettig contact. Prettige prijs. Kon 's avonds al de mini pc ophalen. Werkte weer goed, dag daarop nog WhatsApp of alles naar wens ging. Prima service, goed contact.

3 de setembro de 2022
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.