Prima hoor, ben al een paar jaar klant bij Elementkey en een tijd geleden had ik een technisch probleempje met een nieuw toestel. Burak heeft me toen heel vlot weer op weg geholpen, zelfs in het wee... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
I ordered a 500GB mSATA drive. A day later, the customer service representative called me back and apologized for a technical issue on the website. He said that this drive was no longer available,... Ver mais
Telefonisch overleg gehad met drPhone, de leverancier van de pc. Daarna communicatie via whats app over probleem. Kon hem langsbrengen. De volgende dag melding van reparatie, en prima voorstel voor ui... Ver mais
Ik heb 10 maanden geleden een MiniPC gekocht, i9, 64Gb, 3 * 1 Tb SSD en die leek goed te werken en toen die van mijn ma via Bol. De mijn is na herhaaldelijk automatisch te herstarten niet meer te... Ver mais
Informações sobre a empresa
Onze missie is om unieke en samengestelde computers en tablets op de markt te brengen waarbij de klant garant staat voor kwaliteit, service en vakmanschap. Bij ELEMENTKEY® merken wij dat er afgelopen jaren een grote toename is aan de type computers waarbij de klant vaak door de bomen de bos niet meer ziet. Wij maken hier een einde aan. Bij ELEMENTKEY® weet je exact wat je koopt.
Informações de contacto
homerusplein 1, 1363 SZ, Almere, Holanda
- 036 - 303 13 74
- info@elementkey.nl
- elementkey.nl
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Recentelijk heb ik een uitdaging gehad met elementkey i7 10th gen
Recentelijk heb ik een elementkey i7 10th gen mini pc overgenomen en wilde het voorzien van een ssd opslagschijf. Bleek dus makkelijker gezegd dan gedaan. Ik heb mij toen gewend tot de importeur in Nederland die echt serieus werk van gemaakt heeft. Voor "inbouw" van een 2.5" ssd werd zelfs de fabrikant ingeschakeld die met een video op de proppen kwam wat dus top was. Voor het installeren van een m.2 opslag ssd schijf werd ook alles uit de kast getrokken door zowel importeur als fabrikant. Ik ben heel erg onder de indruk van deze service die ik zo tot op heden niet ervaren heb.
Dat is nog eens enthousiast en goede service!
Dat is nog eens enthousiast! Nadat ik gebeld had of ik misschien een nieuwe computer in Almere kon ophalen, werd direct enthousiast gereageerd. Natuurlijk! Bij de ontvangst was alles al netjes uitgezocht en kon ik zo weer naar huis. Bij de installatie bleek dat de configuratie niet handig was, voor wat ik wilde. Even bellen en ik kon direct langskomen om te kijken hoe het opgelost zou kunnen worden. Nieuwe SSD erin en windows 11 moest er opnieuw op geïnstalleerd worden. Dat gebeurde ter plekke. Het duurde even en ik kreeg ondertussen de leukste gadgets te zien die het bedrijf ook verkocht. Omdat de computer meer tijd nodig had dan verwacht kon ik he achterlaten en zou het proces 's avonds worden afgerond. Op zaterdagochtend kon ik hem weer ophalen en alles functioneerde als een zonnetje.
Grote complimenten voor deze geweldige service!
Een mini computer die eigenlijk een…
Een mini computer die eigenlijk een gigant is !!
Elementkey ,qua merk onbekend , maar zal het in de toekomst zeker gaan maken ,een I9 processor met reuze kracht , en zo klein dat het onder je monitor te verstoppen is !!
echte aanrader
nieuw onbekend merk voor mij maar prijs/kwaliteit een echte aanrader gebleken. zelfs de leek hier op vlak van technologie is onder de indruk van het gebruiksgemak en de kwaliteit.
zeer zeker een aanrader.
dikke duimen bij:
schermgrootte en kwaliteit
snelheid online bij het gebruik
levensduur batterij bij intensief gebruik
gebruiksgemak.
camera werd nog niet gebruikt dus geen opmerking daarover.
Een heel tevreden klant...
Ik heb onlangs de Element Key I9 bij deze mensen besteld en heb daarbij veel contact gehad met Buruk Ajar.
Heel tevreden over, want hij weet precies waar het over gaat, heeft Windows 11 er voor mij gratis opgezet en nog een Displaypoort erbij gedaan.
Alles werkt prima!
Ik ben dus een tevreden mens..
Prijs kwaliteit verhouding super!!!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.