Fik lavet det flotteste Korean lash lift hos Sofie- Det flotteste lift jeg nogensinde har fået lavet! Sofie er virkelig dygtig og omhyggelig. Og er fantastisk sødt menneske
Leia as opiniões dos outros
Nanna har lavet mine negle til mit bryllup. Hun har været super tålmodig og dygtig. Hun foreslog et par designs baseret på inspirationer, jeg havde sendt, og vi prøvede forskellige muligheder. Hun... Ver mais
Jeg kan varmt anbefale Elias Zinati! Hver gang jeg kommer til behandling, bliver jeg mødt med en rolig og professionel atmosfære. Elias er utroligt grundig og tager sig tid til at bruge de rigtige t... Ver mais
Lige fra jeg træder ind af døren, føler jeg mig særlig velkommen, når Alina møder mig. Alina er utrolig nærværende, empatisk, utrolig dygtig, har de bedste hænder, stor viden om de produkter hun anven... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Vi vil sætte pris på din ærlig mening om din oplevelse hos os.
Informações de contacto
Kroghsgade 3. Kld. Th, 2100, København Ø, Dinamarca
- info@eliaszinati.dk
- eliaszinati.dk
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
Alina er en superstjerne med magiske hænder!
Jeg er kommet hos Alina et par gange og oplevelsen har været 10/10 hver gang. Virkelig kyndig guidance til min meget overbelastede hud og hun har får min hud til at få det godt igen med (oprigtigt) gode produktanbefalinger og god støtte i min hudrejse - hvilket er uundværligt! Kan kun anbefale hende og Eliaszinati klinikken.
Flot resultat. God service.
Jeg fik farvet bryn og vipper. Resultatet er SÅ flot. Brynene blev rettet på den helt rigtige måde. Og så er omgivelserne og service i top. Jeg kan varmt anbefale stedet.
Alinastouch.
Fik behandling af Alinastouch.
Man går derfra med lækreste hud, man bliver altid mødt positivt hvis man har ønsker om særlige fokus områder.
KÆMPE anbefaling herfra!!
Elias er super dygtig og sætter sig…
Elias er super dygtig og sætter sig grundigt ind at hvad min hud har brug for, og skræddersyer en behandling efter mine behov hver eneste gang 🌟
Jeg har fået flere behandlinger af…
Jeg har fået flere behandlinger af Alina og også en af Elias. Foruden top professionelle er det så skønt at komme ind i lokalet og blive mødt af smil. Hver gang.
Alina er en jeg nu holder utroligt meget af, for bedre behandling tror jeg ikke man kan finde samt menneskelig er hun lige mig.
Min hud er blevet så lækker, og skarpe bryn. Kunne jeg komme forbi en gang om måneden resten af livet, ville jeg gøre det.
Forkæl dig selv ved at booke en tid hos enten Alina eller Elias. Eller prøv dem begge til forskellige ting. Nøj de er gode.
Fem stjerne plus oplevelse
Professionel, hurtig og venlig svar. Opmærksom på kundens ønsker og meget hjælpsom. Jeg er glad for at have fundet en go-to online shop for Image Skincare produkter i Danmark :-)
5 Stjerner til Paw til endnu en…
5 Stjerner til Paw til endnu en fremragende oplevelse. Mange tak.
Jeg er også en af Elias’s kunder
Jeg er også en af Elias’s kunder, som nyder at se supergode behandlingsresultater fra Elias. Elias han har bevist og fortsætter med at bevise, hvor dygtig en skønhedsekspert/kosmetolog han er, og ikke nok med dét, så er Elias en meget rar og behagelig mand med et positivt sind, der gør, at jeg altid føler mig tryg hos ham. Jeg glæder mig allerede til min næste behandling hos Elias Zinati ❤️
Byens bedste
Byens bedste!
En dejlig rar atmosfære der gør en afslappet og veludhvilet, og med lækker hud og fornyet glød.
Elias er en verdensstjerne til hans…
Elias er en verdensstjerne til hans behandlinger og en fornøjelse at være omkring altid :)
Delightful massage
I had an absolutely delightful massage experience! Every part of the treatment was given such careful attention to detail. I’m so glad I decided to try it out!”

Resposta da Zinati Solutions - Skin Expert By Elias Zinati
Fantastisk
Imødekommende, lyttende og generel positiv oplevelse, så jeg gerne gør igen. Jeg er meget glad for mine fine babyboomers.

Resposta da Zinati Solutions - Skin Expert By Elias Zinati
God oplevelse med microneedling
Elias var så sød igennem hele processen. Jeg fik lavet microneedling hos ham. Alle tre gange var han god til at have sin kunde med igennem oplevelsen ved at fortælle hvad han gjorde samt gav råd og tips til at passe på sit hud. Han var også rigtig sød til at flytte mine tider når det ikke passede mit arbejde. Rigtig behagelig og skøn herre.
Elsker at få fine negle her
Elsker at få fine negle her - søde og rare indehaver(-ere)
Jeg elsker denne klinik ❤️
Jeg elsker denne klinik❤️ man føler sig altid velkommen og i gode hænder, nu går jeg hos Elias og han er super dygtig og jeg elsker den lidt hyggelige løse stemning der altid er der🙏🏼
Glæder mig til næste besøg😌
Igen dejlig og behagelig oplevelse hvor…
Igen dejlig og behagelig oplevelse hvor man følte sig i trygge og professionelle hænder og omgivelser.
Fra start til slut oplevede jeg imødekommenhed og afslappende stemning
Kan kun varmt anbefale stedet
Jeg har både fået ansigtsbehandlinger…
Jeg har både fået ansigtsbehandlinger og rettet bryn hos Elias, han er vanvittig dygtig til hvad han laver også har en bare en aura der gør man har lyst til at snakke med ham
Byens bedste!
Elias Zinati er klar det bedste beautysted i København. Man er i kyndige hænder fra man kommer til man går, der er plads til både smil, grin og gode samtaler mens man får lavet de absolut bedste behandlinger.
Kan kun give den varmeste anbefaling til Elias Zinati - og har du brug for råd inden for beauty og behandlinger, så er det her du starter rejsen!
Super dejlig oplevelse med en lækker…
Super dejlig oplevelse med en lækker behandling af ansigt TAK
Har gået hos Elias & Alina i 3-4 år og…
Har gået hos Elias & Alina i 3-4 år og elsker det - jeg kommer altid tilbage!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.