Zinati Solutions - Skin Expert By Elias Zinati Opiniões 212

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg kan varmt anbefale Elias Zinati! Hver gang jeg kommer til behandling, bliver jeg mødt med en rolig og professionel atmosfære. Elias er utroligt grundig og tager sig tid til at bruge de rigtige t... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har snart i 2 år gået hos Alina, hun er den dygtigste og mest dedikeret kosmetolog jeg nogensinde har mødt 🤩 Hun går ned i dybden og giver råd til hvordan du kan forberede din hud, alt efter hvil... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Lige fra jeg træder ind af døren, føler jeg mig særlig velkommen, når Alina møder mig. Alina er utrolig nærværende, empatisk, utrolig dygtig, har de bedste hænder, stor viden om de produkter hun anven... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Clínica de dermatologia
  2. Salão de beleza
  3. Depilação

Escrito pela empresa

Vi vil sætte pris på din ærlig mening om din oplevelse hos os.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Classificada 5 em 5 estrelas

Sød, professionel og virkelig dygtig

Sofie er simpelthen noget af det sødeste og mest professionelle menneske. Hun er rolig, rar og får én til at føle sig helt tryg og i de bedste hænder. Man mærker virkelig, at hun tager sig god tid og går op i at gøre sit arbejde så godt som muligt. Jeg har kommet hos hende i over et år nu, og jeg er altid så glad, når jeg går derfra. Kæmpe anbefaling ❤️

19 de maio de 2026

FANTASTISK

Jeg havde fået anbefalet Elias fra en anden klinik. Jeg har døjet med akne udbrud af to omgange i forbindelse med stress og hormonel forandring i min krop. Jeg havde booket micro needling og Elias besluttede jeg hellere skulle starte med en dybderens og derfra micro needling. Han forklarede mig hele processen og han sagtens kunne hjælpe mig med min hud. Vi har fået lavet en god plan sammen og han har taget mig i hånden. Jeg har købt tre produkter hos ham, som han anbefalede mig til min hud. Selvom jeg selv ville købe mere (for jeg vil bare gerne se en forandring i min hud). Så sagde han at han ikke anbefalede mig for meget lige nu, da min hud også skal have ro. Han er en ærlig mand og har øje for mit behov og ikke hvad der sælger godt. Jeg kan varmt anbefale Elias for hans kompetencer, ærlighed og oprigtighed. TAK Elias.

16 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Fået den bedste service af Elias

Fået den bedste service af Elias. Han skrev og forklarede mig hvordan produkterne skulle bruges og også at den ene creme også kunne bruges til mine børn. Jeg vil helt klart anbefale ham og jeg vil bruge ham igen.

25 de março de 2026

Resposta da Zinati Solutions - Skin Expert By Elias Zinati

Hej Heidi. Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder meget. Jeg er glad for jeg kunne hjælpe dig og at du har fået gavn af produkterne. Du er mere end velkommen til at tage fat I mig igen.

Rigtig god påske.
Elias

Classificada 5 em 5 estrelas

Som hudterapeut har jeg ekstremt høje…

Som hudterapeut har jeg ekstremt høje standarder, og jeg bliver nødt til at være sikker på, hvem der rører ved min hud. Jeg har aldrig haft nogen tvivl, når det kommer til Elias Zinati. Jeg har kendt ham i mange år, og hans dedikation, professionalisme og passion for sit arbejde er helt unik. Jeg har selv fået behandlinger hos ham, og som fagperson kan jeg med sikkerhed sige, at han er en af de bedste på markedet. Når Elias arbejder på min hud, føler jeg mig tryg – og resultatet er altid i

14 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Som sædvanlig en god oplevelse

Som sædvanlig en god oplevelse, bygget på samtaler før og under behandlingen.
Ser allerede frem til næste behandling.

4 de março de 2026

Resposta da Zinati Solutions - Skin Expert By Elias Zinati

Kære Per. Tusind tak for din ærlighed og anmeldelse, det sætter vi pris på. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Classificada 2 em 5 estrelas

Blandet oplevelse: Elias er dygtig, men husk lægefaglig rådgivning først

Jeg vil gerne starte med at sige, at Elias som menneske er utrolig behagelig, og man mærker tydeligt, at han arbejder professionelt med sit fag. Han er dedikeret og går op i sit arbejde med liv og sjæl.

Min udfordring har dog været, at Elias nogle gange går meget i dybden med behandlingen uden helt at overveje de utilsigtede resultater eller konsekvenser, der kan opstå bagefter. Det har desværre betydet, at min oplevelse ikke blev den bedste i sidste ende.

Mit vigtigste råd til alle, der overvejer en kosmetisk behandling for et specifikt problem, er derfor: Kontakt altid en læge først. Det er vigtigt at få en medicinsk vurdering, før man lader en kosmetisk behandler gå i gang, uanset hvor dygtig og passioneret vedkommende er.

Jeg giver denne anmeldelse med stor respekt for Elias som person, men som en advarsel om, at man selv skal tage ansvar for det lægefaglige tjek før besøget.

20 de dezembro de 2025

Hej Andrei!

Jeg vil dog gerne præcisere, at du både under konsultationen og behandlingen blev grundigt informeret om selve processen, helingstiden samt de forventelige reaktioner, der kan opstå ved behandling af dybe acne-ar med microneedling. Kollagen opbygning og hudens helingsproces varierer fra person til person, og resultater vurderes derfor ikke efter få uger.

Da du efter behandlingen oplevede bekymringer omkring huden, tilbød jeg flere gange opfølgende konsultationer, så vi sammen kunne gennemgå udviklingen og sikre det bedst mulige forløb. Disse tilbud ønskede du desværre ikke at benytte.

Jeg er helt enig i, at man som kunde altid skal føle sig tryg og velinformeret før enhver kosmetisk behandling. Derfor prioriterer jeg altid grundig vejledning, realistiske forventninger og individuel vurdering højt i mit arbejde.

Jeg ønsker dig alt det bedste fremadrettet.

Elias Zinati.

Altid professionel

Altid professionel og virkelig god til at guide til den daglige hudpleje. Varmeste anbefaling

24 de fevereiro de 2026

Resposta da Zinati Solutions - Skin Expert By Elias Zinati

Af hjertet tak for din ærlig mening.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har købte et produkt online

Jeg har købte et produkt online. købet oplevet jeg som meget nemt, hurtigt og ukompliceret. Jeg valgte mit køb her, da det var muligt at vælge at hente sin vare selv.

12 de janeiro de 2026

Resposta da Zinati Solutions - Skin Expert By Elias Zinati

Tusind tak for din feedback! Det glæder mig virkelig at høre, at du havde en nem og god oplevelse med købet 🙏 Jeg er også glad for, at muligheden for afhentning fungerede godt for dig. Du er altid velkommen igen!

Atter smukke negle

Atter smukke negle! Tak for det flotte arbejde💅🏻

14 de janeiro de 2026

Tak, Tina :-)

Unik oplevelse.

Jeg har fået en helt fantastisk ansigtsbehandling. Min hud har fået tilført næring og glød som aldrig før. Jeg vil varmt anbefale andre at få den samme oplevelse.

16 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Elias er dygtig til sit værk

Elias er dygtig til sit værk, super imødekommende, og gav en enestående service. Min hud har aldrig haft det bedre, og hans gode service vil få mig til at komme igen. Kan stærkt anbefales!

13 de janeiro de 2026
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais