Zinati Solutions - Skin Expert By Elias Zinati Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Tak for atter de smukkeste negle, dejligt at vi altid får tiden til at flyve afsted med snak og hygge! De bedste anbefalinger fra mig. Tina A

Classificada 5 em 5 estrelas

Nanna har lavet mine negle til mit bryllup. Hun har været super tålmodig og dygtig. Hun foreslog et par designs baseret på inspirationer, jeg havde sendt, og vi prøvede forskellige muligheder. Hun... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg kan varmt anbefale Elias Zinati! Hver gang jeg kommer til behandling, bliver jeg mødt med en rolig og professionel atmosfære. Elias er utroligt grundig og tager sig tid til at bruge de rigtige t... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Lige fra jeg træder ind af døren, føler jeg mig særlig velkommen, når Alina møder mig. Alina er utrolig nærværende, empatisk, utrolig dygtig, har de bedste hænder, stor viden om de produkter hun anven... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Clínica de dermatologia
  2. Salão de beleza
  3. Depilação

Escrito pela empresa

Vi vil sætte pris på din ærlig mening om din oplevelse hos os.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Todas as opiniões

41 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Virkelig god og rar

Fik en virkelig god behandling, og Elias er meget proffesionel og virkelig rar at være i rum med ☺️

5 de agosto de 2022

Resposta da Zinati Solutions - Skin Expert By Elias Zinati

Iben. Tusind tak for din fine anmeldelse. Er glad for at se dig igen og dejligt du nød din behandling. Vi ses snart igen :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Den bedste af de bedste!🤩

Jeg har nu gået fast hos Elias i et år, og han har reddet min hud og min selvtillid!
Han er super god til at forklare om huden og vejlede til hvad man selv kan gøre og hvilke behandlinger han vil anbefale.
Jeg havde en del akne på kinderne der er forsvundet og vi har arbejdet på ar efterfølgende. Jeg vil ikke lade andre røre ved min hud end Elias!🤩

18 de julho de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Elias har den store viden han bør have…

Elias har den store viden han bør have som kosmetolog, og han er også super sød og skøn som menneske. Han lytter altid til sine kunders behov, og han bestræber sig på, at gøre sine kunder tilfredse. Jeg ville ønske, at jeg også havde kendt og gået hos ham før ❤️

2 de julho de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg havde en fantastisk oplevelse

Jeg havde en fantastisk førstegangsoplevelse. Virkelig god kundeservice og kvalitet i arbejdet.

17 de junho de 2022

Resposta da Zinati Solutions - Skin Expert By Elias Zinati

Tusind tak for din fine anmeldelse 😃 Er rigtig glad for du følte dig godt tilpas første gang, min ven.

Elias

Høj kvalitet - altid

Altid gode og professionelle behandlinger i behagelige omgivelser krydret med Elias’ varme og store smil. Altid en kæmpe fornøjelse.

7 de abril de 2022

Resposta da Zinati Solutions - Skin Expert By Elias Zinati

Tak. Af hjertet tak ven. Det betyder meget.

Classificada 5 em 5 estrelas

Altid en dejlig og lækker oplevelse

Altid en dejlig og lækker oplevelse - jeg er så glad for at komme hos Elias. Jeg tager virkelig hans anbefalinger til mig omkring hudpleje og produkter. Jeg har længe ledt efter det helt rigtige sted til både behandling og vejledning - Jeg kan varmt anbefale ham.

16 de março de 2022
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais