Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer tevreden! Van A tot Z goed geholpen. In de winkel in Soesterberg alles uitgekozen met verkoper Nasir. Tussendoor goed en snel contact gehad. Bed helemaal op maat gemaakt en samen gesteld, binnen... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik wil graag mijn grote complimenten geven aan Abdu en de bezorger die met hem mee was. Zij hebben mij ontzettend goed geholpen met mijn bed. Het bed was veel groter en zwaarder dan ik had verwa... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

In maart 2025 hebben wij een bed gekocht. De topper vertoonde al snel wat geulen door het liggen. Contact gezocht met klantenservice en na 3 dagen kregen wij nieuwe matrassen incl topper gelever... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Mijn bed is netjes geleverd en in elkaar gezet. De bezorgers waren heel aardig en hebben alles echt soepel en netjes gedaan en achtergelaten. Het bed zelf is super mooi en de kleur is precies... Ver mais

4,8

Excelente

TrustScore: 5 em 5

103 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Top service

Top service! Verkeerde topper geleverd maar na een goed gesprek te hebben gehad bood de eigenaar zijn duurste topper aan voor een goedkopere prijs om tegemoet te komen! Verder was het bed binnen 2 weken al geleverd bij mij thuis. Zeer tevreden!

17 de março de 2024

Goede service !

Nette winkel in Leiderdorp. Een vriendelijke verkoper die echt veel verstand van bedden en boxsprings heeft. Levertijd was lang maar hij heeft er alles aan gedaan om heb eerder te kunnen leveren. !! Waar vindt je nog deze service? Ik raad deze winkel dan ook aan!

10 de março de 2024

Onprofessioneel en waardeloos

Zelfs 1 ster is te veel. Nadat we 9 weken hebben moeten wachten op onze boxspring kregen we na (zelf de eigenaar benaderd te hebben) 7 weken een terugkoppeling over de status van onze boxspring. In eerste instantie gaf hij dat het tussen 4-6 weken zal duren. Vervolgens word er gezegd vertraging met de levering . Wij ( mijn partner en ik ) hebben dit zo gelaten. Uiteindelijk kwam de boxspring met de monteurs. Tijdens de montage viel er iets meteen op aan de boxspring. Slecht afgewerkte stof met een deukje aan de bovenzijde van de boxspring. Hierdoor de eigenaar geappt hoe dat zo komt. Plotseling gaf aan dat dit met ons besproken te hebben terwijl dat zeker niet zo is. Je gaat niet 2500 euro geven voor een boxspring met mankementen. De eigenaar sprak zo onprofessioneel en gaf aan dat de monteurs de boxspring wel gaan demonteren en terug zullen brengen naar de showroom. Er is niet eens een oplossing of iets dergelijks geboden. Het boeide de eigenaar voor geen meter. Zelfs de monteurs hebben dit waargenomen en dit bevestigd dat het niet kan en waarschijnlijk een fabrieksfout is. Maar op geen enkele manier oplossingsgericht gewerkt vanuit de eigenaar . Totaal geen respect en klantvriendelijkheid.
Bij deze wil ik andere waarschuwen voor deze eigenaar. Weet waar je zo veel geld in wilt steken.

23 de fevereiro de 2024

5 Sterren!

Vandaag mijn 2e aankoop gedaan bij Ellda Home in Dordrecht. Ik ben geholpen door de meest fanatieke medewerker! Ben erg goed geholpen. Hij nam echt zijn tijd om mij te helpen en gaf goed advies! Ben heel erg blij met de service die er verleent werd door deze medewerker. Goed ontvangen! Tot aan het deur openen bij vertrek! Heel erg blij met mijn aankoop.

12 de fevereiro de 2024

Schitterende winkel

Ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over mijn ervaring bij Elda Wonen. Vanaf het moment dat we de winkel binnenliepen, werden we hartelijk verwelkomd door de eigenaar, die de tijd nam om ons deskundig advies te geven. Met zijn begeleiding hebben we een prachtig droombed uitgekozen dat perfect bij onze wensen past. Later bezochten we het tweede woongedeelte in Soesterberg, en ik was meteen onder de indruk van de ruime keuze en de gastvrije sfeer. Hier vond ik een prachtig bankstel waar ik dolgelukkig mee ben.

Ik kan Elda Wonen ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwaliteitsmeubels en uitstekende service. Of je nu op zoek bent naar een droombed, een comfortabel bankstel, of iets anders voor je huis, bij Elda Wonen vind je het gegarandeerd. Het is echt een aanrader, met voor ieder wat wils.

---

9 de fevereiro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben ontzettend tevreden met mijn bed

Ik ben ontzettend tevreden met mijn recente aankoop. Zowel het matras dat mijn zusje vorige week bestelde als het bed dat ik kocht, werden binnen enkele dagen geleverd. De kwaliteit van de producten is uitstekend, en de klantenservice was snel en vriendelijk. Een aanrader voor iedereen.

31 de janeiro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Geweldig ervaring bij de winkel

Geweldig ervaring bij de winkel. Ik heb een matras gekocht en werd snel geholpen met mijn keuze. Daarnaast was de levertijd zowel als het hele proces supersnel. Ik raad het echt aan iedereen aan.

24 de janeiro de 2024

Toppers

Wat ben ik blij dat ik voor me eerste bed gelijk met een bedrijf te maken heb gehad die denkt aan haar klanten en passie voor het werk heeft en niet alleen met een winst perspectief haar klanten behandeld. Petje af voor dit bedrijf.

2 de dezembro de 2023

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf. Spijt van de aankoop.
Zolang je nog in de koop procedure zit zijn ze aardig een behulpzaam. Totdat je betaald hebt en met een klacht komt.
Het bed is van waardeloze kwaliteit. Dunne stof materiaal. En het matras met het zogenoemde geïntegreerde topmatras is keihard. Je ligt letterlijk op de vering!
Het gaat hun maar om 1 ding. Geld binnenslepen met kwaliteit loze bedden en materialen te leveren.
Koop hier niets!! Want je wordt er beslist niet gelukkig van.

24 de novembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

NIET BESTELLEN BIJ DIT BEDRIJF!!!!!!

Ik zou NOOIT een bed hier bestellen! Als je houdt van je geld en er hard voor werkt! Besteld dan liever je bed ergens anders dan dat je hem hier besteld! stelletje ongemanierde HONDEN!! Wanneer je besteld kan alles totdat er geleverd moet worden! Mensen hou je zuur verdiende geld in je zak en geef het uit hij een bedrijf die je held wel waard is !!! LEES ALLE ALGEMENE VOORWAARDEN DAN ZAL JE GELIJK DOOR HEBBEN WAAROM DIT BEDRIJF ALLEEN AAN ZICHZELF DENKT EN NIET AAN JOU ALS KLANT WANT HUN ZIJN NERGENS VERANTWOORDELIJK VOOR!

25 de junho de 2023

Prachtige boxspring met openhaard

Ik kan zonder enige aarzeling zeggen dat mijn aankoop bij Ellda Home / Luxury Slapen een absoluut fantastische ervaring was. Ik heb de boxspring met ingebouwde openhaard gekocht en het is veruit het meest indrukwekkende slaapmeubel dat ik ooit heb gehad.

14 de junho de 2023

Bed binnen gehad

Bed binnen gehad, na 2 weken zat er al een scheur in het hoofdbord Geven ze me kat de schuld terwijl je duidelijk kan zien dat het een fabrieksfout is. Een stoel besteld, zou morgen geleverd worden, krijg ik weer te horen op een andere dag. Heb mij diep vergist in dit bedrijf! Geen aanrader kwa zaken doen als consument.

11 de maio de 2023
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.